De hol van 7. film
Megpróbálunk nem törődni velük, csak ugye az a fránya igazságérzet.... :-)) De majd igyekszünk, h lepattanjanak rólunk az ilyen megnyilvánulások.
Köszi (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 04. 11. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 04. 11. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Aiming ne törődjetek havasiwagnerrel és a hasonlókkal!
Szerintem negyon remek videok kerültek be. Én mondjuk személy szerint borzasztóan hiányolom: Kapika-t, Captain-t, Edvin-t, Valaki 8-t, és még nagyon sok más rendszeresen publikálót akik gyönyörű képsorozatokat küldtek eddig.
Még mindig havasiwagnerhez: Tisztelt Uram!
Nem tudom, hogy csak tetszik-e Önnek a "wagner" név, vagy van olyan szerencséje, hogy a kivételes zeneszerző nevét viselheti, mindenesetre ez az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy a véleményemet kendőzetlenül hozzam tudomására. Ezért csak két dolgot fűznék hozzá az üzenetéhez. Az egyik az, hogy ha valaki önöző stílust használ a kommunikációja során, akkor azt illik viszonozni, még akkor is, ha történetesen a levélváltás egy ilyen természetű videó kapcsán alakult ki. Arról nem is szólva, hogy a levélből egyértelműen kiderül, hogy hölgy az illető (momentán én), aki Önhöz a szavakat intézte. Ez még inkább elvárja a magázó stílust. Mindegy, e felett a neveletlenség felett még könnyen napirendre térhetünk. A másik megjegyzés csak annyi, hogy természetesen kételkedhet, hisz ez szíve joga, de arra megkérem, hogy ne ajánlgassa már a GG szerkesztőinek a diszkvalifikációt, hadd döntsék el ők, elhiszik-e a videó hitelességét, vagy sem. Egyébiránt továbbra is bókként fogjuk fel szavait, mert azt azért leírja, hogy a film jó. És momentán ez itt a lényeg, nem?
Mély tisztelettel:
ST
Nem tudom, hogy csak tetszik-e Önnek a "wagner" név, vagy van olyan szerencséje, hogy a kivételes zeneszerző nevét viselheti, mindenesetre ez az egyetlen dolog, ami megakadályoz abban, hogy a véleményemet kendőzetlenül hozzam tudomására. Ezért csak két dolgot fűznék hozzá az üzenetéhez. Az egyik az, hogy ha valaki önöző stílust használ a kommunikációja során, akkor azt illik viszonozni, még akkor is, ha történetesen a levélváltás egy ilyen természetű videó kapcsán alakult ki. Arról nem is szólva, hogy a levélből egyértelműen kiderül, hogy hölgy az illető (momentán én), aki Önhöz a szavakat intézte. Ez még inkább elvárja a magázó stílust. Mindegy, e felett a neveletlenség felett még könnyen napirendre térhetünk. A másik megjegyzés csak annyi, hogy természetesen kételkedhet, hisz ez szíve joga, de arra megkérem, hogy ne ajánlgassa már a GG szerkesztőinek a diszkvalifikációt, hadd döntsék el ők, elhiszik-e a videó hitelességét, vagy sem. Egyébiránt továbbra is bókként fogjuk fel szavait, mert azt azért leírja, hogy a film jó. És momentán ez itt a lényeg, nem?
Mély tisztelettel:
ST
Kedves havasiwagner! Szkepticizmusa csak megörvendeztet minket, mivel ez azt bizonyítja, hogy jól sikerült a film. Ha odafigyelne az amatőr párok képeire is, akkor láthatná, hogy több sorozatunk akkor készült, amikor videóztunk is. Nem tudom és nam is óhajtom bebizonyítani Önnek, hogy én vagyok a filmen szereplő lány, elég, ha a férjem tudja és a GG szerkesztői és látogatói elhiszik. Sokaknak tetszenek a képeink is, akik bíznak bennünk és nem kételkednek. Ezúton is köszönjük nekik a szavazatokat és a dicsérő szavakat. Üdvözlettel: ST
Köszi a javaslatokat papout. Biztos igazad is van, ha szakember vagy. A kritikával semmi gond, inkább azzal a feltevéseddel volt (van) kicsit bajunk, mely szerint a film nem a versenyre készült és a szereplők sem ugyanazok. Ez egyrészről azért bántó, mert házaspár vagyunk és a "szereplők" nem változnak másrészről pedig mert pontosan 2 hónapot dolgoztunk vele, mivel nem ilyesmivel foglalkozunk a hétköznapokban, így hát csak néha-néha szabadidőben "túráztunk" rajta kicsit..
Nem volt cél a "sztori", csak a különféle témákat akartuk sorba rakni, amolyan best of klipet készíteni, kis zenével.
Lehet, hogy balga módon félre értettük a versenykiírás ezen pontját is, (
"Javasoljuk, hogy több, rövidebb jelenetet vegyetek fel (ezek takarhatnak más-más szituációt, pl orális szex, dugás, stb...)") de mi ezt úgy értelmeztük, hogy jobb lenne valami ilyesmit csinálni mint egy szimpla dugást felvenni és utána 1óra alatt az egészet megvágni. Mindenki más ezt így értelmezte, úgy látom.
Az 5 és fél perc 1 évnyi (!) felvett anyagból állt össze, amely több órányi videó volt. Mi ezt vágtuk össze. El is vitte az időt. Nem beszélve a majdnem 8perces Matrix zenéről, amit csak így tudtunk megvágni és ehhez kellett alakítani utána újra a videó hosszt is (amiről pedig azt hittem már, hogy végre kész). Nekem sem tetszik mindenhol a vágás és kipróbáltam különféle átmenetekkel is, de ettől megváltozik a hossz. Az egészet a Windows Movie Makerrel csináltuk és elég volt. Eszünk ágában sincs újrakomponálni, nem foglalkoztat a dolog, nem baj, ha nem nyerünk, nem cél, jó volt megcsinálni, főleg a kellemesebb részét...;-)) Egy dolgot rontottam el, ami most kicsit zavar is: halk lett az egész, amire még rájött az is, pluszban, hogy a hangminőség 1el rosszabb lett, ahogy hallom, valahogy leromlott a minőség, ahogy rákerült a GG logo és avi lett a wmv-ből. Hát aztán..!! A GG-sek dolgoztak ezekkel eleget szerintem, le a kalappal előttük. Ezt az egy hibát javítottuk ki az óta, csak úgy magunknak. Most már nagyot szól! Hát egyszóval nem vagyunk egy Kovi-k, de hát szerencsére nem is ebből élünk...
Mindegy, majd a GG látogatók kitalálják mit akarnak.
Kösz még1x.
Nem volt cél a "sztori", csak a különféle témákat akartuk sorba rakni, amolyan best of klipet készíteni, kis zenével.
Lehet, hogy balga módon félre értettük a versenykiírás ezen pontját is, (
"Javasoljuk, hogy több, rövidebb jelenetet vegyetek fel (ezek takarhatnak más-más szituációt, pl orális szex, dugás, stb...)") de mi ezt úgy értelmeztük, hogy jobb lenne valami ilyesmit csinálni mint egy szimpla dugást felvenni és utána 1óra alatt az egészet megvágni. Mindenki más ezt így értelmezte, úgy látom.
Az 5 és fél perc 1 évnyi (!) felvett anyagból állt össze, amely több órányi videó volt. Mi ezt vágtuk össze. El is vitte az időt. Nem beszélve a majdnem 8perces Matrix zenéről, amit csak így tudtunk megvágni és ehhez kellett alakítani utána újra a videó hosszt is (amiről pedig azt hittem már, hogy végre kész). Nekem sem tetszik mindenhol a vágás és kipróbáltam különféle átmenetekkel is, de ettől megváltozik a hossz. Az egészet a Windows Movie Makerrel csináltuk és elég volt. Eszünk ágában sincs újrakomponálni, nem foglalkoztat a dolog, nem baj, ha nem nyerünk, nem cél, jó volt megcsinálni, főleg a kellemesebb részét...;-)) Egy dolgot rontottam el, ami most kicsit zavar is: halk lett az egész, amire még rájött az is, pluszban, hogy a hangminőség 1el rosszabb lett, ahogy hallom, valahogy leromlott a minőség, ahogy rákerült a GG logo és avi lett a wmv-ből. Hát aztán..!! A GG-sek dolgoztak ezekkel eleget szerintem, le a kalappal előttük. Ezt az egy hibát javítottuk ki az óta, csak úgy magunknak. Most már nagyot szól! Hát egyszóval nem vagyunk egy Kovi-k, de hát szerencsére nem is ebből élünk...
Mindegy, majd a GG látogatók kitalálják mit akarnak.
Kösz még1x.
ha te ezt segítségnyújtásként értékeled, hogy kvázi plágiummal vádolsz minket.....háááát...
Sajnos egyetlen letöltött amatőr videót sem tudom lejátszani. így nem is szavazok
Papout, mindent köszönünk. Te 1 Isten vagy...............
Szerintem niki24 egy kissrác...:-)) Vagy a "barija". De valamelyik biztos. Ehee..
h
uhhhh majd pont ezért.. :D
egyébként akartunk nevezni - mint már írtam előbb - de sajna sok az ismerős... :S
Node a lényeg, h soknak így is tetszenek a vidik, és ezt nem is vitattam.. Kizárólag véleményeztem. De úgy tűnik, itt még azt sem nézik jó szemmel.. :S
Ezek után inkább no comment semmire... :SSS
egyébként akartunk nevezni - mint már írtam előbb - de sajna sok az ismerős... :S
Node a lényeg, h soknak így is tetszenek a vidik, és ezt nem is vitattam.. Kizárólag véleményeztem. De úgy tűnik, itt még azt sem nézik jó szemmel.. :S
Ezek után inkább no comment semmire... :SSS
Ilyen szinten semmibevenni másnak a munkáját, és egy két lófasz smileval menőzni elég alacsony életkorra utal. Persze arról nem is szólva, hogy semmit nem tettél még az oldalért, ráadásul nem is neveztél... Inkább szálljál magadba légyszíves!
A jelölteknek külön témát fogok csinálni, mert így tényleg fura...
A jelölteknek külön témát fogok csinálni, mert így tényleg fura...
Nem az észt osztom... ilyen téren nem hiszem, h annak lenne értelme.
Csupán véleményezek.. hiszen azért van fórum... tudtommal :S
Csupán véleményezek.. hiszen azért van fórum... tudtommal :S
niki24: Nagy a szád, de légyszíves ne itt oszd az észt, hanem a saját lapodon. Köszi!
A legjobb az összes között nem tom hogy lehetne több pontot adni erre a filmre de én sívesen adnék!
geil ... ich hoffe ich höre mal wieder von euch
jah.. ha Te ezt a vidit naon jónak találod, akkor inkább nem is vok kivi Rád.. :$ pfff... legalább egy szép farok lenne vmelyiken.. de az sincs :S
(Ez egy válasz Lalika30 üzenetére (2006. 04. 08. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 08. szombat 11:06
szia nikki24!
nekem küldhetnélegy jo videot.szivesen megnéznáéek hogy mit tudsz.ha küldessz képet vagy vidit itt a cim:p0852@freemail.hu
nekem küldhetnélegy jo videot.szivesen megnéznáéek hogy mit tudsz.ha küldessz képet vagy vidit itt a cim:p0852@freemail.hu
Te hol látsz itt profi munkát??? muti már :D
úgy tűnik, az nekem kimaradt.. :D (Ez egy válasz Lordan üzenetére (2006. 04. 08. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy tűnik, az nekem kimaradt.. :D (Ez egy válasz Lordan üzenetére (2006. 04. 08. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)