aranyos vagy... de egy 60 megás copi-anyagot nem fogok csak így elküldeni.. már bocsi :P max, ha Te is mutizol vmit :Đ tudod.. versenyre oksis... van miért.. de csak így.. max annyit nyerek vele, h a monitorod kap némi cuccost ... ehh :)))
(Ez egy válasz Lalika30 üzenetére (2006. 04. 08. szombat 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 08. szombat 11:06
szia nikki24!
nekem küldhetnélegy jo videot.szivesen megnéznáéek hogy mit tudsz.ha küldessz képet vagy vidit itt a cim:p0852@freemail.hu
nekem küldhetnélegy jo videot.szivesen megnéznáéek hogy mit tudsz.ha küldessz képet vagy vidit itt a cim:p0852@freemail.hu
Gratulálok az alkotóknak! Profi munka!
Hát ez nagyon gyenge előadás szerintem.
Én nem szavazok egyrikre sem mert nagyon nullák
Én nem szavazok egyrikre sem mert nagyon nullák
szia nikki24!
(Ez egy válasz niki24 üzenetére (2006. 04. 08. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz niki24 üzenetére (2006. 04. 08. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 08. szombat 10:53
hát így elnézve a feltöltött anyagokat.. már sajnálom, h nme engedtem barimnak beküldeni a mi vidinket... már bocsi, de egyik sem vmi ejnye-de-megindító... :S úgy nem rosszak.. de ugyanolyasmik, mint a sima amatőr vidik között.. :S legalább vmi izgi kis szaxi lenne... :S vagy egy csini test... már az is elég lenne ezek után ... :S
köv. mikor lesz?? mert arra biztos küldök vmi olyan copit, amire lehet is ve*ni :D
köv. mikor lesz?? mert arra biztos küldök vmi olyan copit, amire lehet is ve*ni :D
szerintem ez a video a legjobb.igy tövább.jok vagytok.és számithattok a szavazatomra.ja és szivesen be is szállnék hozzátok 3.-nak.ha benne vagytok irjatok.p0852@freemail.hu
hát így elnézve a feltöltött anyagokat.. már sajnálom, h nme engedtem barimnak beküldeni a mi vidinket... már bocsi, de egyik sem vmi ejnye-de-megindító... :S úgy nem rosszak.. de ugyanolyasmik, mint a sima amatőr vidik között.. :S legalább vmi izgi kis szaxi lenne... :S vagy egy csini test... már az is elég lenne ezek után ... :S
absolute klasse ... und ich mag es wenn Du so schön stöhnst ;)
Thnx a sok melót srácok! Nagy ötlet volt ez a verseny!!! Csak buzdítani tudlak titeket újabbakra:)
tök szuper
szia
webcam szex érdekelne?
sportos,igényes pasi vagyok
perverz szexi csajt keresek
írj csaó
webcam szex érdekelne?
sportos,igényes pasi vagyok
perverz szexi csajt keresek
írj csaó
Ja majd rájönnek ám...
Mondjuk tényleg jobb lenne egy-egy külön "fórum" mindegyikhez, mint a képeknél.
Mondjuk tényleg jobb lenne egy-egy külön "fórum" mindegyikhez, mint a képeknél.
Nagyon jó!Látni hogy erre készültek.
nekem nagyon tetszik ez a video, nállam ez benne van az első háromban.
Kevdves GG. Kösz a melót, sokat dolgozhattatok ezzel, hogy összeálljon (bár mi több filmre számítottunk), de sebaj. Most aztán tényleg szavazós időszak következik, minden téren!:-)
Swinger: a videók alatt láttok 3 legördülőt, abban kell megjelölni az általad megítélt legjobb 3-at, aztán katt. az alatta lévő gombra. 1nap 1x lehet. Én már zavaztam is. Pl. Rátok is! ;-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 08. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Swinger: a videók alatt láttok 3 legördülőt, abban kell megjelölni az általad megítélt legjobb 3-at, aztán katt. az alatta lévő gombra. 1nap 1x lehet. Én már zavaztam is. Pl. Rátok is! ;-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 08. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (366999)
2006. 04. 08. szombat 06:07
sziasztok. Hogy lehet pontozni, szavazni?
HMMMMMM jó kis csajod van és jól.......
nagyon jó videó
nagyon jó videó
sziasztok. Hogy lehet pontozni, szavazni?
A nevezőknek köszönjétek, azaz magatoknak. :) Hát eltartott kettőig, de most minden klappol, úgy látom!
Köszönjük az éjfélig tartó munkát!
De igen, csak jött közbe pár dolog. Már élesben kintvan, megtekinthető!
Ti örüljetek gyerekek, hogy itt vagyunk és nézzük néha az oldalaitokat !!!Máshol isvan ám lehetőség. Te már küldtél fotókat magadról ?!