Tiszafüreden közös bicajozás a Tisza tónál közben bármi megtörténhet,elsósorban hölgyet párt keresek de kiváncsi pasi is írhat
Par esetleg most a reptérnél?
Lehet, hogy csak átutazóban van?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Velencei tó kornyeken bi/heteró aktív pasi, aki kalandozna ma mostanság? Nudi környéke esetleg?
Sziasztok van valaki inen budakalaszon ?
Reptéren pár esetleg? Kb fél óra múlva
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Ágyban nem lenne jobb?
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2026. 03. 27. péntek 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki 12:30 körül reptér?
Mi is voltunk ott, de mi sem mertünk bemenni....
(Ez egy válasz Dominik551 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 27. péntek 10:42
Voltunk tegnap a reptérnél. A körforgalmas “bejáratnál” kordonok voltak, igaz nem volt lezárva így bementünk. Gondolom útépítés zajlik, de nagyon süppedős volt a talaj. Így nem mertünk tovább menni, nehogy elakadjunk. Ti ezen az úton szoktatok bemenni?
Helló igen sokan ott közlekednek. Nem fogtok elakadni . Vagy betudtok még menni a 47.431215990974444, 19.29622013067974 itt is
Régi Vecsési út Volvo melletti úton és balra bekanyarodni az orgoványi szőlő úton
Ha úgy van nyugodtan kérdezzetek segítünk
(Ez egy válasz Dominik551 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi Vecsési út Volvo melletti úton és balra bekanyarodni az orgoványi szőlő úton
Ha úgy van nyugodtan kérdezzetek segítünk
Voltunk tegnap a reptérnél. A körforgalmas “bejáratnál” kordonok voltak, igaz nem volt lezárva így bementünk. Gondolom útépítés zajlik, de nagyon süppedős volt a talaj. Így nem mertünk tovább menni, nehogy elakadjunk. Ti ezen az úton szoktatok bemenni?
Ha továbbmentek azthiszem a 2. Körforgalomnál a volvo után is be lehet hátulrol.
A Volvo mellett kell elmenni, szakadt beton út utàna első lehetőégnél balra és egyenesen. (Ez egy válasz Dominik551 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A Volvo mellett kell elmenni, szakadt beton út utàna első lehetőégnél balra és egyenesen. (Ez egy válasz Dominik551 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen Panoráma úton vagy környékén nem lesz senki délután?
Sárga taxi inen van ?
Sziasztok valaki van budakalaszon sport csarnok kornyeken ?
Velencei tó kornyeken bi/heteró aktív pasi, aki kalandozna ma mostanság? Nudi környéke esetleg?
Reptérnél ma délelőtt?
Sziasztok ma péntek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
7 körul szepvolgyin valaki?