Reptérnél valaki?
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele holnap délelőtt 9-13 óra között hely van.
Debrecen Teva erdő? Van kint valaki? Hetero!
18 kerben szopnék, szopatnék hétköznap dél körül.
Sziasztok. Valaki megy ki a reptérhez a Keleti környékéről akihez csatlakozhatok?? ( Pasi vagyok csak)
Privit írjatok..
Privit írjatok..
Hello hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol
(Ez egy válasz Ujvevő üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 02:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol esetleg jár erre pasi hetero hármas sexre???? Várjuk privát üzenetet
Sziasztok hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol esetleg jár erre pasi hetero hármas sexre???? Várjuk privát üzenetet
Reptér most?..
Visegrád, Esztergom környékén hölgy, vagy pár ma?
Sziasztok! Ma nap közben Hatvan környékén valaki egy kis kalandra? Keressetek nyugodtan.
Reptérnél van most valaki?
Sziasztok délelőttönként laza kalandra keresek nőket akik szeretnék kipróbálni milyen egy idősebb pasival. Borsod megye!
Fehérvár ès környékén autós kaland most a hajnali órákban?
Sziasztok!
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Reptérnél valaki?
???
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 23:05
Reptérhez tervez kijönni valaki? Vagy esetleg van innen kint valaki?
Nem az a lényeg, hogy képben vagy-e vagy sem, hanem az, hogyha megállsz egy helyen és várod, hogy szádba repüljön a sült galamb, azzal a saját esélyeidet redukálod a töredékére ahhoz képest, mintha - persze nem ész nélkül - folyamatosan pásztáznád a terepet. Legalább 10 különböző helyen volt részem akcióban azon a hatalmas területen, egyszer készítettem térképes rajzot is róla. Ki lehet választani egyet és ott állni órákig, de hülyeség.
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 18:21
Egymást! Nem értem mire jó,aki tudja mit akar,az úgyis kepbe van,hol mit keressen.
Itt pont az a lényeg, hogy tudnak róla, közösen teszik, tehát az utolsó mondatod értelmetlen.
Ha pedig titokban akarná megcsalni a párját egy csaj, ahhoz semmi szüksége vadidegenekkel való szabadtéri vadkalandokra, ami egyébként még veszélyes is lehet számára. Ez teljesen más műfaj. Ez lehet a magyarázata, hogy szóló nő szinte soha nem jár ki ilyen céllal.
Párok egyébként szoktak pasikat keresni, ez egyénfüggő. (Ez egy válasz PestiFérfias üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha pedig titokban akarná megcsalni a párját egy csaj, ahhoz semmi szüksége vadidegenekkel való szabadtéri vadkalandokra, ami egyébként még veszélyes is lehet számára. Ez teljesen más műfaj. Ez lehet a magyarázata, hogy szóló nő szinte soha nem jár ki ilyen céllal.
Párok egyébként szoktak pasikat keresni, ez egyénfüggő. (Ez egy válasz PestiFérfias üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 15:25
Sziasztok!
Ma lesz a Reptér mögött party ahová férfi is be szállhat?
Folyton párcserés szexet olvasok itt! Más már nem is létezik a reptér mögött?
Én ha párként ki járnék. Biztos hogy ki mennék egyedül is!
" Ha nem tudod nem fáj! " hogy más is meg #######.
Ma lesz a Reptér mögött party ahová férfi is be szállhat?
Folyton párcserés szexet olvasok itt! Más már nem is létezik a reptér mögött?
Én ha párként ki járnék. Biztos hogy ki mennék egyedül is!
" Ha nem tudod nem fáj! " hogy más is meg #######.
Reptérhez tervez kijönni valaki? Vagy esetleg van innen kint valaki?