Nem az a lényeg, hogy képben vagy-e vagy sem, hanem az, hogyha megállsz egy helyen és várod, hogy szádba repüljön a sült galamb, azzal a saját esélyeidet redukálod a töredékére ahhoz képest, mintha - persze nem ész nélkül - folyamatosan pásztáznád a terepet. Legalább 10 különböző helyen volt részem akcióban azon a hatalmas területen, egyszer készítettem térképes rajzot is róla. Ki lehet választani egyet és ott állni órákig, de hülyeség.
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 18:21
Egymást! Nem értem mire jó,aki tudja mit akar,az úgyis kepbe van,hol mit keressen.
Itt pont az a lényeg, hogy tudnak róla, közösen teszik, tehát az utolsó mondatod értelmetlen.
Ha pedig titokban akarná megcsalni a párját egy csaj, ahhoz semmi szüksége vadidegenekkel való szabadtéri vadkalandokra, ami egyébként még veszélyes is lehet számára. Ez teljesen más műfaj. Ez lehet a magyarázata, hogy szóló nő szinte soha nem jár ki ilyen céllal.
Párok egyébként szoktak pasikat keresni, ez egyénfüggő. (Ez egy válasz PestiFérfias üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha pedig titokban akarná megcsalni a párját egy csaj, ahhoz semmi szüksége vadidegenekkel való szabadtéri vadkalandokra, ami egyébként még veszélyes is lehet számára. Ez teljesen más műfaj. Ez lehet a magyarázata, hogy szóló nő szinte soha nem jár ki ilyen céllal.
Párok egyébként szoktak pasikat keresni, ez egyénfüggő. (Ez egy válasz PestiFérfias üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 15:25
Sziasztok!
Ma lesz a Reptér mögött party ahová férfi is be szállhat?
Folyton párcserés szexet olvasok itt! Más már nem is létezik a reptér mögött?
Én ha párként ki járnék. Biztos hogy ki mennék egyedül is!
" Ha nem tudod nem fáj! " hogy más is meg #######.
Ma lesz a Reptér mögött party ahová férfi is be szállhat?
Folyton párcserés szexet olvasok itt! Más már nem is létezik a reptér mögött?
Én ha párként ki járnék. Biztos hogy ki mennék egyedül is!
" Ha nem tudod nem fáj! " hogy más is meg #######.
Reptérhez tervez kijönni valaki? Vagy esetleg van innen kint valaki?
Most valaki van itt? Orálkodás? 1164 Budapest, XVI. kerület
Nógrádverőce utca Naplás tó büfé)
Nógrádverőce utca Naplás tó büfé)
Sziasztok!
Reptérnél van kint valaki? Jól esne egy finom francia!
Reptérnél van kint valaki? Jól esne egy finom francia!
Reptérnél?
Holnap délelőtt Vác környéke?!
Reptérnél kaland mostanában?
Sziasztok!
Budapest/reptér környékén kaland?
Budapest/reptér környékén kaland?
Reptéren van kint pár aki pasit keres? Akár kukkolásra is?
Ez van mikor nem világosba mennek ki az emberek.
Este az Ész meg áll a fasz fel áll, nőknél viszket a picsa új fasz után.
Nem mindenki korom sötétben gépet nézeget! Hagyjukmá Ibolykát!
Meg érdemlik! Lassan az lesz szex cserébe kihúzlak a homokból! Vagy ott maradsz reggelig!
Én is voltam kint ma! (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Este az Ész meg áll a fasz fel áll, nőknél viszket a picsa új fasz után.
Nem mindenki korom sötétben gépet nézeget! Hagyjukmá Ibolykát!
Meg érdemlik! Lassan az lesz szex cserébe kihúzlak a homokból! Vagy ott maradsz reggelig!
Én is voltam kint ma! (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 19:33
Majd elakadnak ők is. Sötétedés előtt elég sokan megfeneklettek a bejárat környékén. Egymást tolták ki sorra.
Autós kalandra keresek partnereket!
A közelmúltban mi is segítettünk néhány embernek, illetve akartunk, de addigra épp Frici kihúzta a srácot az erdő előtt.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 19:48
Az szèp. Ott toltuk ki mi is a haverral az elakadt párt. Meg elötte is én segitettem fiataloknak kitolni a kocsijukat. Csak lestek mikor mondtam toljuk meg egyböl mert azért van bennem kakaó!
Az szèp. Ott toltuk ki mi is a haverral az elakadt párt. Meg elötte is én segitettem fiataloknak kitolni a kocsijukat. Csak lestek mikor mondtam toljuk meg egyböl mert azért van bennem kakaó!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 19:33
Majd elakadnak ők is. Sötétedés előtt elég sokan megfeneklettek a bejárat környékén. Egymást tolták ki sorra.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 18:36
Biztos új versenyzök nem tudják még nincsenek képben hogy hol szokott ott lenni esemény!
Sziasztok! Autóskalandra keresek partnert holnapi napra!
Reptér most nagyfarkú pasi??
Biztos új versenyzök nem tudják még nincsenek képben hogy hol szokott ott lenni esemény!
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 18:21
Egymást! Nem értem mire jó,aki tudja mit akar,az úgyis kepbe van,hol mit keressen.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 17:27
De mit kergetnek? A kis pockokat? A vadnyulak csak.késöbb jönnek elö ott!