Velencei tó kornyeken bi/heteró aktív pasi, aki kalandozna ma mostanság? Nudi környéke esetleg?
Reptérnél ma délelőtt?
Sziasztok ma péntek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
7 körul szepvolgyin valaki?
Ma! Kb 23:45-0:30 környékére keresnék egy enyhe bi fiút max 40 éves korig,átlagos testalkattal. Közös- kölcsönös hokira párom előtt ! Pest megyében leszünk.
Keso este valaki/k repternel?
Holnap, napközben valaki Vác környékén?!
Valaki most 20ker?
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szépvölgyire esetleg jönne fel ma valaki?
Budapesten hellyel rendelkező párt vagy nőt keresünk péntek estére
18eves cuki csajszi vagyok
Partnerein 31 éves sportos Adonisz pasi plusz a haverja szinte 31 giga farkú srac
18eves cuki csajszi vagyok
Partnerein 31 éves sportos Adonisz pasi plusz a haverja szinte 31 giga farkú srac
Gödöllőn valaki aki talizna ?
Sziasztok! Mostanaban autos kalandra valaki? Par vagy pasi?
Szopnék ma este szabadban beszéd nélkül. Csak aki biztosan akarja, tele van és el is jön. XI és környéke. 40-es pasi.
Holnap napközben valaki autóskalandra ?
Dunaújváros környéke!
Dunaújváros környéke!
Sziasztok, a reptéren a fehér dobozos a dögös sofőrrel innen?
Szabolcs megye pár?
Sziasztok!
Ma este Kiskunfélegyházán vagy környékén izgalmas kaland?
Ma este Kiskunfélegyházán vagy környékén izgalmas kaland?
Ujpesten kalandoznek
Reptérnél mostanában?