Reptéri kifuto?
Ha hozol benzint nálam nyírhatod őszig
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Kondorosi út végénél Dunapart?
Sziasztok! Ma párhoz csatlakoznék Budapesten akár késő éjjel is. Taxizom úgyhogy rugalmasan mozgok bármerre. Privatban jöhetnek az üzenetek
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz MelcsiPeti üzenetére (2025. 01. 24. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 13:34
Sziasztok. Ma estére keresnénk párokat, vagy Férfit. Max 42 korig, normál testalkat . Nem tudjuk még merre indulunk. Szabadtér, autó, fürdő, klub, még minden esélyes. Találkozás előtt vidtóhívás szükséges.
Valaki tud füvet?
Sziasztok! Írtam.
(Ez egy válasz MelcsiPeti üzenetére (2025. 01. 24. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma estére keresnénk párokat, vagy Férfit. Max 42 korig, normál testalkat . Nem tudjuk még merre indulunk. Szabadtér, autó, fürdő, klub, még minden esélyes. Találkozás előtt vidtóhívás szükséges.
Szívesen benne vagyok. Ha persze nektek is meg felelő
Környékünkön valaki hétvégére?
Somogy esetleg valaki?
Bicskén autóval jár valaki ma 18:30 és 19:30 között benne lennék egy autós kalandban. Passzív vagyok
Most értem ki a reptérhez, volna kedve valakinek cumizni egy borotvált farkat?
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Sziasztok ! Ismerkedünk?
Most Komárom és környéke? Autós orál? Kíváncsi heteronak is!
Sziasztok, a reptérnél van kint valaki aki szívesen cumizna?
Sziasztok, reptérnél van kint valaki aki szívesen cumizna?
Sziasztok! Tetszene
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (2025. 01. 24. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 09:30
Mai napra keresünk egy normális srácot , késő esti autós kalandhoz. Adatlapon több infó.
26-40 éves korig , nem kövér férfi jelentkezését várjuk. Adatlapod legyen , kép szükséges. Előzetesen ismerkednénk itt vagy más platformon .
26-40 éves korig , nem kövér férfi jelentkezését várjuk. Adatlapod legyen , kép szükséges. Előzetesen ismerkednénk itt vagy más platformon .