Sziasztok! holnapra keresnek unatkozo holgyet, del-pesten! helyem van
Sziasztok! Ma este hölgy nem szeretne egy taxis f… magában?
Kisbusszal rendelkező Budapesten?
Reptérnél van kint valaki?
Hölgyet, párt keresek holnap napközbeni kemény dugáshoz! Hetero alapon. Kecskemét, Szeged, Szolnok, Dunaújváros, Pest és környéke! Írj privát üzenetet!
Most reptéren?
Budapest és környékén unatozó pár vsgy hölgy?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél most??
Sziasztok! Ma este/éjjel keresek Debrecenben vagy környékéről kocsival rendelkező pasit vagy akár több pasit is . Én Debrecentől 15km re vagyok Mikepércsen és viszonzás nélkül szopnék bárkit vagy egyszerre többet is! Gyertek szoptassatok minél többen!!
Repter?
Ma este 21:45 után 10.ker gyömrői út és Péteri közt valaki nem szopna le viszonzas nélkül?
Reptérnél most ? Nemsokára arra vagyok
Hali ma este valaki dunaharaszti körül?
Fiatal 20 éves srác vagyok
Fiatal 20 éves srác vagyok
Siasztok. Holnap a szépvölgyi út közelében leszek.. Valaki légyszi írja meg privàtban hogy merre kellene parkolnom ha kalandot szeretnék? Köszönöm szépen előre is..
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Siófok Fehérvár között kalandoznék lánnyal, nővel
Pesterzsebet vagy környékén valaki autós kaland srácok?
Budapest és környékén pár vagy hölgy ma este?
Ilyen időben jár ki még bárki innen?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Autóban basznák, szopatnék feleséget v barátnőt párja előtt vagy közösen vagy kukkolnálak titeket ( cuckold-dogging).Diszkréció adott.Kapcsiban vagyok.Írjatok nyugodtan.