Reptéren nagyfarkú pasi???
Párszor felnéztem oda, de soha nem volt senki, bár mondanám azt , hogy lyukra futottam.
(Ez egy válasz Bisexutazo40 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 19:08
Hali! Fel 8 után tervez menni valaki esetleg a Szépvölgyire?
Hali! Fel 8 után tervez menni valaki esetleg a Szépvölgyire?
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma estére keresek vagy holnap délutánra.
18-20 éves nőt keresek autós szexre ha kel fizetek is, Kecskeméten!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Újpesten vagy a pólus környékén pár hölgyét, vagy egyedülálló hölgyet kényeztetnék szimpátia alapján
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra csak kukkolás is érdekel ...
Budaörs este ?
ma valaki BP es kornyeke?
Valaki mostanában 4,15 ker örnyékén autós kaland?
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!/ Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi —- -Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!! NO HOMO !
M5 valaki???
Kint vagyok a reptérnél,van kint valaki?
Békéscsabán szopatnék.
Székesfehérvár-Várpalota vonalon keresek kukkolható párt vagy Nőt keresek!
Vagy engem is megleshettek miközben masztizom!
Prívátba irjatok
Prívátba irjatok
Székesfehérvár-Várpalota vonalon keresek kukkolható párt vagy Nőt keresek!
Prívátba irjatok
Prívátba irjatok
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Nyíradony környékén most valaki?
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kalandoznék.....