Fehérváron most élményt keresek délelőtt.
Benne vagyok!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 11. 16. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap délelőtt (11.17.) valaki Hódmezővásárhely - Orosháza útvonalon?
Holnap délelőtt (11.17.) valaki Hódmezővásárhely - Orosháza útvonalon?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Reptérnél?
Reptérnél?
Én igen
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 11. 16. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Délelőtt valaki autós kaland?
Sziasztoj! Kint vagyok a reptéren. Valaki? (Normàlis sràc vagyok, férfiakat keresek)
Sziasztok !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonya kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonya kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Győrben szopnek
Puncit kényesztetnék Hatvan és környékén
Először is ott kezdődik, hogy válaszolsz annak aki jelentkezik a hirdetésedre, az nagyban segítheti a találást is! Majd aztán ott van az, hogy neked vannak elvárásaid, de te ugyanakkor egy adatlap kitöltéséig sem jutottál még el! Ja, hogy elvileg még pár is vagytok? Persze, ez honnan is derül ki, hogy ki van kereső oldalon? Ha eddig eljutottál, akkor utána lehet reklamálni!
(Ez egy válasz sexyforties üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 16:25
Normális tényleg dugni akaró pasikat keresnénk akik nem kamuk és van autójuk és mobilisak is, akik nem félénken tudnának használni egy vékony szép feszes feleséget alkalmanként.
Lehet szépvölgyin is de lehet más extrémebb dolog is amit megbeszélünk.
Ha írsz kor alkat mindenképp kellene és ha van ötlet esetleg jöhet az is. Lehet egy este 2-3 pasi is.
Lehet szépvölgyin is de lehet más extrémebb dolog is amit megbeszélünk.
Ha írsz kor alkat mindenképp kellene és ha van ötlet esetleg jöhet az is. Lehet egy este 2-3 pasi is.
Sziasztok! Ma éjjel valaki lenne még a repteren?
Valaki innen?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 11. 15. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Veresegyház vagy környékén valaki ismerkedni? Esetleg pár?
sziasztok En szivesntaliznek veletek
(Ez egy válasz szabotom üzenetére (2024. 11. 15. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 21:34
Ma este párom ( lány) , kiverné a farkát egy szimpatikus srácnak előttem. Kis ismerkedés , irogatás…. Szükséges előtte . Nem bárkinek - bármi áron. 22-36 éves korig keresnénk , átlagos vagy sportos testalkattal. Sajnos késő estére ( kb 0:45 kornyékén) . Gödöllőtől 12 percre vagyunk jelenleg kb .
Reptérnél innen valaki?
Szürke Peugeot?
Hali valaki nolimit tabu nélkül tali Csepel Duna parton?