Harkány???
Kölcsönös orál valaki???
Kölcsönös orál valaki???
Sziasztok!
Péntek délutánra keresek Budapesten heteró alapon párt.
Valóban 23-cm pasi vagyok !
Péntek délutánra keresek Budapesten heteró alapon párt.
Valóban 23-cm pasi vagyok !
Bejáratnál most azért káosz van rendesen. Azóta nekem is van bent rengeteg minden. Ha tudok segítek én is mindenkinek .
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 15:05
A bejárat után vagyis ahol régen 2 fa között mentél át.
Elnézték valamit ott az építkezés miatt és egy vízelvezető árokban kötöttek ki, ott még végig tudott jönni de ahogy kiért az árokból felület az alja a reptéri földút szélére tolt homokpadkán aztán az erőlködésben csaknem tengelyig ásták magukat a hátsó kerekek.
Tavaly elől próbáltam egy párnak segíteni, ők 50ből megúszták, akkor sajnos elszakadt a kötelem azóta acélsodrony van. 3 hete kellet is akkor egy család kisgyerekekkel akadt el ott az elején, ők nem ásták el a kerekeket így csak 1 rántás volt…
Én a COVID alatt ragadtam el kint akkor még 30ból megúsztam
Elnézték valamit ott az építkezés miatt és egy vízelvezető árokban kötöttek ki, ott még végig tudott jönni de ahogy kiért az árokból felület az alja a reptéri földút szélére tolt homokpadkán aztán az erőlködésben csaknem tengelyig ásták magukat a hátsó kerekek.
Tavaly elől próbáltam egy párnak segíteni, ők 50ből megúszták, akkor sajnos elszakadt a kötelem azóta acélsodrony van. 3 hete kellet is akkor egy család kisgyerekekkel akadt el ott az elején, ők nem ásták el a kerekeket így csak 1 rántás volt…
A bejárat után vagyis ahol régen 2 fa között mentél át.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 14:51
Bejárat után akadtak fent a fellazult homokban ? Engem tavaly 70 ezer forintért csörlözött le az autómentő. Kb 2 perc alatt. Igaz 45 volt még telefonban , de mire odaért 70 ezer lett. Azt mondta elszámolta a km-t. Remélem ők jobban jártak mint én .
Sziasztok!
Már teljesen lezárt a bemenet e reptér végéhez? Ma arra voltam, gondoltam benézek, de nemjött össze sajnos.
Már teljesen lezárt a bemenet e reptér végéhez? Ma arra voltam, gondoltam benézek, de nemjött össze sajnos.
Bejárat után akadtak fent a fellazult homokban ? Engem tavaly 70 ezer forintért csörlözött le az autómentő. Kb 2 perc alatt. Igaz 45 volt még telefonban , de mire odaért 70 ezer lett. Azt mondta elszámolta a km-t. Remélem ők jobban jártak mint én .
(Ez egy válasz T0r0lt üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 08:24
Innen is részvétem a BMV-seknek, hogy nem úgy felakadtak.
Sajnos hiába próbáltuk nem jött ki, remélem megoldódott és nem lett nagyobb baj.
Sajnos hiába próbáltuk nem jött ki, remélem megoldódott és nem lett nagyobb baj.
Sziasztok
M5 Budapest-Kiskunfélegyháza vonalon valaki esetleg.
M5 Budapest-Kiskunfélegyháza vonalon valaki esetleg.
Nem kell bújkálnotok gyertek hozzánk
A Swinger Yours csapata májusban még 2 swingerbulit tart!
Május 21. – Thursday Black Belt Swinger Party (pasi többessel)
Na de mit is jelent ez pontosan?
Május 21-én a 9. kerületben, este 20:00-tól hajnali 1:00-ig várunk titeket.
Az eseményre általában olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik egy vagy több férfi társaságát keresik, természetesen kizárólag heteró felállásban a férfiak részéről.
1 nőre maximum 3 férfit engedünk be, a létszám pedig általában 25–45 fő között mozog.
Ezt a tematikus bulit már több mint 2 éve szervezzük, minden hónap egyik csütörtökén.
A korosztály vegyes, jellemzően 25–50 év közötti vendégekkel, de kifejezetten nagy az érdeklődés a 45 év alatti, jó megjelenésű srácok iránt is!
Május 30. – 45 év alattiak exkluzív swingerpartijа
Erre az eseményre kizárólag a 45 év alatti korosztály jelentkezhet, pároknál is külön-külön értendő.
Aki még nem töltötte be a 46. életévét, jelentkezhet a bulira.
Ezt az eseményt már 6 éve szervezzük, bár csak 2–3 havonta kerül megrendezésre.
Most a 19. kerületben bérelünk egy különleges helyszínt medencével, jakuzzival és sok privát szobával.
A létszám általában 60–80 fő között alakul, ebből jellemzően:
kb. 10 szóló férfi,
2–4 szóló hölgy,
a többiek pedig párok.
Így állnak össze az arányok az estére.
Minden bulink megtalálható a weboldalunkon:
a nevünk: swingeryours pont hu
Itt tudtok jelentkezni a számotokra szimpatikus eseményekre is, a leírásban megtalálható linken!
Üdv:
A Swinger Yours csapata
Merci és Peti, Timi és Csanád
A Swinger Yours csapata májusban még 2 swingerbulit tart!
Május 21. – Thursday Black Belt Swinger Party (pasi többessel)
Na de mit is jelent ez pontosan?
Május 21-én a 9. kerületben, este 20:00-tól hajnali 1:00-ig várunk titeket.
Az eseményre általában olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik egy vagy több férfi társaságát keresik, természetesen kizárólag heteró felállásban a férfiak részéről.
1 nőre maximum 3 férfit engedünk be, a létszám pedig általában 25–45 fő között mozog.
Ezt a tematikus bulit már több mint 2 éve szervezzük, minden hónap egyik csütörtökén.
A korosztály vegyes, jellemzően 25–50 év közötti vendégekkel, de kifejezetten nagy az érdeklődés a 45 év alatti, jó megjelenésű srácok iránt is!
Május 30. – 45 év alattiak exkluzív swingerpartijа
Erre az eseményre kizárólag a 45 év alatti korosztály jelentkezhet, pároknál is külön-külön értendő.
Aki még nem töltötte be a 46. életévét, jelentkezhet a bulira.
Ezt az eseményt már 6 éve szervezzük, bár csak 2–3 havonta kerül megrendezésre.
Most a 19. kerületben bérelünk egy különleges helyszínt medencével, jakuzzival és sok privát szobával.
A létszám általában 60–80 fő között alakul, ebből jellemzően:
kb. 10 szóló férfi,
2–4 szóló hölgy,
a többiek pedig párok.
Így állnak össze az arányok az estére.
Minden bulink megtalálható a weboldalunkon:
a nevünk: swingeryours pont hu
Itt tudtok jelentkezni a számotokra szimpatikus eseményekre is, a leírásban megtalálható linken!
Üdv:
A Swinger Yours csapata
Merci és Peti, Timi és Csanád
Mikor, este felé?
(Ez egy válasz unibipasi78 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 07:02
Aktív méretes farkú pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba feke hely van.
Szopnék Kecskeméten
Helyem van
Helyem van
Mátészalka-Nyírbátor környékén most valki?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok!
A szépvölgyi útra érdemes még pénteken kimenni ?
Régen voltam ,és hölgyet kényeztetnék ott
A szépvölgyi útra érdemes még pénteken kimenni ?
Régen voltam ,és hölgyet kényeztetnék ott
Sziasztok. Ma késő délután, kora este? Hölgyek párok... Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Észak-Pesten és környékén erre járó 50+-os nem macis alkatú, kamionos, sofőr?
Egyedül élek. Helyem van......akár pihenésre és tisztálkodásra is van lehetőség?
Üdv
Észak-Pesten és környékén erre járó 50+-os nem macis alkatú, kamionos, sofőr?
Egyedül élek. Helyem van......akár pihenésre és tisztálkodásra is van lehetőség?
Üdv
Innen is részvétem a BMV-seknek, hogy nem úgy felakadtak.
Nyiregyhazan autodban szopnalak. Nagy meret elony
Aktív méretes farkú pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba feke hely van.
Mostanra ,keresünk egy jófej ,enyhe bi srácot . Közös és kölcsönös faszveréshez párom előtt , Ő nézné a “műsort” Max 40 éves korig ,átlagos vagy sportos testalkattal..Pest megye. Helyünk van
Terepjàroʻval reptèrnèl valaki? Menteni kène süllyedt BMW-t...