Szürke Peugeot?
Hali valaki nolimit tabu nélkül tali Csepel Duna parton?
Reptérnél pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Mennyien repülnek mostanság!
Reptéren a corsas par innen?
Ma este párom ( lány) , kiverné a farkát egy szimpatikus srácnak előttem. Kis ismerkedés , irogatás…. Szükséges előtte . Nem bárkinek - bármi áron. 22-36 éves korig keresnénk , átlagos vagy sportos testalkattal. Sajnos késő estére ( kb 0:45 kornyékén) . Gödöllőtől 12 percre vagyunk jelenleg kb .
Állandó szopatóm keresem.diszkréció,egészség alap!!
22 óra után reptér és környékén?
Továbbra is keresnék szopni szerető max 30 éves partnert vékony lányos fiú vagy travi,cd személyében!
Természetesen más is alakulhat...
Bp Dél-Pest és környéke!Hellyel előnyben.Legyél ápolt,jó fej,szeresd a szexet!Diszkréció adott és elvárt!
Természetesen más is alakulhat...
Bp Dél-Pest és környéke!Hellyel előnyben.Legyél ápolt,jó fej,szeresd a szexet!Diszkréció adott és elvárt!
Reptér valaki van kint?
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznák.
Sziasztok!
Sopron-Győr-Budapest útvonalon pár vagy hölgy?
Sopron-Győr-Budapest útvonalon pár vagy hölgy?
Reptérnél?
Reptérnél van kint valaki?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Pécs és környékén?
Ma estére keresünk haverommal párt vagy nőt Budapesten
Hetero 30 éves srácok vagyunk nagy farokkal. Szép fogakkal,.szép mosollyal.....jofejnek tartanak alltalaban minket
Hetero 30 éves srácok vagyunk nagy farokkal. Szép fogakkal,.szép mosollyal.....jofejnek tartanak alltalaban minket
Reptérnél van kint pár,ahol a nőt lehet szopatni?
Ma esti talira keresek szopatni szerető partnert Szigethalom Dunavarsány környékén
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.