Eggyetértek, remélem egyszer én is leszek olyan szerencsés, hogy "elkapjam" őket.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 18:19
Hát mert vannak olyan párok ugye mint pl az Xpoviék akik ugye megállnak egy bizonyos helyen ott a reptér-nèl és nem lehet öket nem észrevenni és nem kell nekik kiirni 1-2 nappal hogy majd itt meg ott várják a pasikat vavy a párokat! ))
Ma Székesfehérváron 21 órakor megleshető leszek amint a kocsimban masztizom!
Pontos helyet privátba megírom
Pontos helyet privátba megírom
Budapesten most valaki? Passzív vagyok..
Sziasztok! Kb 10-11 től fent leszek a szépvölgyin. Tervez esetleg kinézni nő vagy pár?
Hát mert vannak olyan párok ugye mint pl az Xpoviék akik ugye megállnak egy bizonyos helyen ott a reptér-nèl és nem lehet öket nem észrevenni és nem kell nekik kiirni 1-2 nappal hogy majd itt meg ott várják a pasikat vavy a párokat! ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 24. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4818850)
2026. 07. 24. péntek 18:03
Amúgy ezt veszem itt észre normának, hogy kiírjuk 1-2 nappal előrre, hogy majd megyünk párral, többen kérdezik, hogy hol tali, aztán a pár megköszöni a 2 embernek aki megtalálta a végtelen erdőben
Amúgy ezt veszem itt észre normának, hogy kiírjuk 1-2 nappal előrre, hogy majd megyünk párral, többen kérdezik, hogy hol tali, aztán a pár megköszöni a 2 embernek aki megtalálta a végtelen erdőben
Hello. Faszimado Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom 20 km-re.Aki lehugyozna,megbaszna,szopatna éjjel a faluban egy jó nyugis helyen az írjon.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Reptéren szopnék
Kimegyek újra reptérre, hátha lesz most egy kis szerencse
Kiskúnmajsàn keresek férfit ma autos kalandho
Reptéren pasi??
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de időnként meg szoktuk próbálni, hogy hátha..
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk. egymással.
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk. egymással.
Maglódon ma valaki?
Sziasztok autós kalndhoz párok csatlakozását várjuk
Sziasztok! A hyundai i20-ban lévő pár innen van?
Akkor ma nagy autós forgalom lesz kint. 15-20.
7 kor még világos van. Lehet ki megyek de nem biztos.
Hol lesz a történet bent az erdőben? Vagy a placon hátul? (Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
7 kor még világos van. Lehet ki megyek de nem biztos.
Hol lesz a történet bent az erdőben? Vagy a placon hátul? (Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 15:13
7 ora fele viszek ki egy part a holgyet lehet egymas utan sokan akar megdugni es szopatni kinek mihez van kedve gumit hozzatok bulis parkent hirdetnek amuhy.
Hol lenne ilyen esemény??
REPTÉR KIFUTó vége. (Ez egy válasz Barni2108 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
REPTÉR KIFUTó vége. (Ez egy válasz Barni2108 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova?
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 15:13
7 ora fele viszek ki egy part a holgyet lehet egymas utan sokan akar megdugni es szopatni kinek mihez van kedve gumit hozzatok bulis parkent hirdetnek amuhy.
Sziasztok!
Siófokon ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Írjatok!
Üdv: Tomi
Siófokon ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Írjatok!
Üdv: Tomi