Sziasztok nagy méretü ffi ma ?
Kecskemét és környéke, szopnèk diszkrét bi vagyok
Sziasztok! M1 vonalon gyakran járó, diszkrét, vastagf, idősebb kamionos Urak?? Keress bizalommal, privát üzenetben, adatlapomat alapján...!
Debrecenben most hölgy egy kis alkalmi hancúr?
Sziasztok! K.barcika és környékén hölgyek, párok, kis kalandra! Akár autös sex is!☺️☺️☺️
Reptérhez keresek 14 óra felé egy 19-20 cmes tekintélyes farokkal rendelkező domináns aktív pasit
Sziasztok! Van most valaki aki 2 ker körül kocsiban szopathato?
Reptéren egymás elötti maszti?
3körül lesz valaki a reptéren?
14 óra környékén jönne bi pasi a rwptérgez,akinek méretes farka van, és aktív??
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív pasit keresek hely van 14 óráig rá érek (hétfő,kedd ,szerda)
Kamionos ,fuvarozó ,taxis ,aktiv férfi van itt ,vagy olyan aki jár kamionos parkolókba ismerkedni ????
17. Kerület és környéke.
Autós kaland?
Autós kaland?
Sziasztok reptéren lesz valaki 8 körül?
Autós maszti Szeged és környéke?
???
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4505022)
2026. 02. 01. vasárnap 23:02
Innen valaki(k)?
Móricz, most kanyarodik rá a Bartók Bélara.
(Ez egy válasz 11kermost üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 01. vasárnap 22:53
Nem tudok aludni és egy kicsit részeg vagyok. Elindulok a városba sétálni. Útvonal: Bocskai- Kosztolányi-Gellért tér-Fővám tér-Astoria-Rákóczi út-Blaha. Ott eldöntöm, hogy városliget, népliget vagy a Hegedűs utcai mozi a végállomás, ha addig senki sem találok. … 40-es, uni-passziv, vékony/sportos alkattal keresek pasit szopásra, szopatásra.
reptérnél valaki esetleg fél óra múlva?
Innen valaki(k)?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 01. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4505022)
2026. 02. 01. vasárnap 22:24
Reptérnél kaland?
Nem tudok aludni és egy kicsit részeg vagyok. Elindulok a városba sétálni. Útvonal: Bocskai- Kosztolányi-Gellért tér-Fővám tér-Astoria-Rákóczi út-Blaha. Ott eldöntöm, hogy városliget, népliget vagy a Hegedűs utcai mozi a végállomás, ha addig senki sem találok. … 40-es, uni-passziv, vékony/sportos alkattal keresek pasit szopásra, szopatásra.