Szívesen érezném,minden bizonnyal mézédes zamatod egy jó hangulatú "szeánsz" közepette mindkettőnk örömére!
Egyébiránt köszönöm az elismerést!Kimondottan esztétikus "kéjkelyhed" van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 10. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (1613842)
2017. 06. 10. szombat 15:03
Mmmmmm, de tokeletes megfogalmazas
![wink](images/smilies/wink.gif)
Mmmmmm, de tokeletes megfogalmazas
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 10. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 10. szombat 11:58
Az oda-vissza alapú/!!/ orális szex egyfajta látens totemizmus,ami elképesztően fantasztikus dolog!!
Egyszerre szolgáljuk és uraljuk a másikat!Gyönyört adunk,és dominálunk,mert érezni akarjuk a másik személyt,annak remegő élvezetét,a zamatát.
Az oda-vissza alapú/!!/ orális szex egyfajta látens totemizmus,ami elképesztően fantasztikus dolog!!
Egyszerre szolgáljuk és uraljuk a másikat!Gyönyört adunk,és dominálunk,mert érezni akarjuk a másik személyt,annak remegő élvezetét,a zamatát.
Alap.
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2017. 06. 07. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 15:27
Én pont az ellenkezőjét vallom: egy frissen mosott puncinál nincs jobb. Nálam elvárás a tisztaság, de ezt természetesen én is betartom.
Sziasztok. Én is imádok puncit nyalni. Állítólag jól is csinálom,de a párom nem igazán igényli. De annál jobban szeret szopni! Ki érti ezrket a nőket?!
Sziasztok! Én csak azért rakattam nyelv piercinget, hogy a páromnak meg nagyobb örömet okoztak nyalás közben. Be is vált. Par hete rá haraptam, ki akartam venni, de majdnem össze is vesztünk ezen. Már nagyon rég bent van. Remegős orgazmus nélkül nem hagyom abba soha.
Azért van határ benne. Pl utoljára. Reggel 10 kor zuhanyzott es este 9 kor volt 69
de tusfürdő izű pina nem az igazi
én ezt vallom
De lehet azért is vagyok igy mert a párom kivűl belül mossa magát......
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1613842)
2017. 06. 07. szerda 16:09
"Nefürgyéle"
Hat... a farkinca is higienikusan az igazi.
Ez nekem kisse perverz
Ez nekem kisse perverz
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
Imádok nyalni! Ami érdekes, rohadtul piperkőc és tisztaság mániás vagyok... de a feleségemnél nem zavar, ha nincs frissen lefürödve. -Természetesen nem sportolás utáni, meg egész napos puncira gondolok.
Viszont elképzelhetetlen, hogy én ne legyek frissen lefürödve, mikor nekem csinálják orálisan.
"Nefürgyéle"
Ez nekem kisse perverz
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nekem kisse perverz
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
Törölt felhasználó (1579582)
2017. 06. 07. szerda 12:08
Én is imádok puncit nyalni. Egy dolgot viszont nem szeretek. Ha pl fürdés vagy zuhanyzás után csinálnjuk. Egyszerűen a nyaláshoz kell a pina íze és a tusfürdő vagy intim moso amiket a hőlgyek hasznalnak elnyomja..... legalább 1 napos zamatos muff az igazi... Ti hogy vagytok ezzel?
Én pont az ellenkezőjét vallom: egy frissen mosott puncinál nincs jobb. Nálam elvárás a tisztaság, de ezt természetesen én is betartom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1579582)
2017. 06. 07. szerda 12:08
Én is imádok puncit nyalni. Egy dolgot viszont nem szeretek. Ha pl fürdés vagy zuhanyzás után csinálnjuk. Egyszerűen a nyaláshoz kell a pina íze és a tusfürdő vagy intim moso amiket a hőlgyek hasznalnak elnyomja..... legalább 1 napos zamatos muff az igazi... Ti hogy vagytok ezzel?
ki kér egy puncinyalást ?
Ha kezd görcsölni, váltás nyelv rezegtetésre!
Kevésbé fárasztó a nyelvizomnak. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 03. 12. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kevésbé fárasztó a nyelvizomnak. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 03. 12. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 12. vasárnap 19:21
Kellemes illatú,aromájú puncit szívesen nyal az ember,míg be nem görcsös az arcizma,de túl erős illatú elveszi az ihletet!!
Ha a barátnőd "nem nagyon szereti", akkor annak oka van. Érdemes vele beszélgetést kezdeményezni a témáról.
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2016. 10. 14. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 14. péntek 11:49
Nagyon szeretek puncit nyalni de sajnos mostani barátnőm nem nagyon szereti. Kicsit ha néha engedi érzem nem nagyon szereti. Pedig eddigi kapcsolatokban nem volt rá panasz. Sőt előző barátnőm imádta , volt hogy csak taliztunk sietnie kellett jól megnyalogattam és elélvezett , "elfolyt" ahogy ő nevezte.
Kellemes illatú,aromájú puncit szívesen nyal az ember,míg be nem görcsös az arcizma,de túl erős illatú elveszi az ihletet!!
Attól függ kinek a nyalásáról van szó.Nem mindig voltam oda érte.A mostani páromnál meg már kezdettől fogva imádom.
Számomra a puncinyalás-a popsinyalással egyetemben-a legjobb előjáték!Párom punciját nyalni,finoman szivogatni,közben a popsiját is izgatnak, hol lassabban,hol pedig gyorsabban,majd megint picit lassítani....a legtöbbször mindezt addig, míg el nem jut a csúcsra.
Szerintem ő inkább szopni szeret.....
Most már tudom. A barátnőm nagyon nyaláscentrikus. Ha buliba,vagy felnőtt összejöveteleken járunk Ő mindíg nyalással kényeztetteti magát. Miután kielégült így,azután élvez egy jót puncival.
Nagyon szeretem,szopni,nyalni,csókolni, finoman szívni...
![finom](images/smilies/finom.gif)