Szia én addig nyalnálak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 29. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1460012)
2016. 12. 29. csütörtök 17:28
Én imádom ha nyalnak élvzésig..
A párom majd összenyomja a fejem akkorát élvez ha nyalom Imádom a puncit nyalni
Én imádom ha nyalnak élvzésig..
Na végre egy téma ahol senki nem veszekszik, senki nem okoskodik és oltja a másikat. Éljen a puncinyalás!!!!
(én is szeretem-főleg a nagy szeméremdombokat és a hatalmas ajkakat na meg persze a duzzadó csiklót a legjobb dolgok )
(én is szeretem-főleg a nagy szeméremdombokat és a hatalmas ajkakat na meg persze a duzzadó csiklót a legjobb dolgok )
IMádok nyalni! és ahogy apartneren a hatás látszódik az arcán..... Mindig a partner az első! A punci falát csapkodni és ütögetnia G pontot! és elélveztetni a partnert! Nincs is jobb...
Imádom a hatalmas csiklót nyalni. Van itt olyan hölgy akinek hatalmas van?
Én is imádok puncit nyalni! De ki nem? Jó hosszan!
Èn úgy szeretem a pinát ,ha ki lehetne meszelni bele költöznék!
Nem csodálom a pasid ,csodaszép puncid van ,szó se róla én is szívesen nyalnám -falnám
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2016. 11. 25. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 25. péntek 22:59
Én nagyon szeretem ha nyalja a pasim. Lassan, finoman, körbe, érzem a bőrömön ahogy rálehel, közben simogatja a combomat, széthúzza és mélyen belenyal. Na akkor jön az a csodás érzés. huuuuuu nagyon imádom.
Én nagyon szeretem ha nyalja a pasim. Lassan, finoman, körbe, érzem a bőrömön ahogy rálehel, közben simogatja a combomat, széthúzza és mélyen belenyal. Na akkor jön az a csodás érzés. huuuuuu nagyon imádom.
Imádok nyalni! és eddig minden partnernél sikerem volt! részletek priviben
Nagyon szeretek puncit nyalni de sajnos mostani barátnőm nem nagyon szereti. Kicsit ha néha engedi érzem nem nagyon szereti. Pedig eddigi kapcsolatokban nem volt rá panasz. Sőt előző barátnőm imádta , volt hogy csak taliztunk sietnie kellett jól megnyalogattam és elélvezett , "elfolyt" ahogy ő nevezte.
Kerdezd meg a Muterodat, ö majd talan meg valaszolja.
Jois az almodozas!!!!! egyet hokkantatok aztan mar nemis akarnatok nyalakodni.
A nyalás az én kedvencem is,egyszerűen megvadít a punci nyalása ,imádom érezni az ajkakat a csiklót ,és a jól végzett munkám eredményeként a finom kéjnedvet a nyelvemen ,minden pózban jó,de persze vannak kedvencek 69,és mikor hanyatt fekve fölém térdelnek szemből ,így irányítva az erősséget ,miközben a melleket markolom uhhh,szinte már ha legalább nem annyira izgulok fel eközben mint szeretkezésnél ,bár már ujra csinálhatnám
Szeretek nagy csiklót nyalni,be lehet kapni,szívogatni,körözni rajta a nyelvemmel. Imádom mikor már a lány emelgeti a csípőjét,ezzel is jelezve,hogy jól dolgozom odalent
A kiváló minőségű puncinyalás titka a látens totemizmus!Így lehet csak igazán örömet okozni csikónyalival!Persze ugyanaz a helyzet hölgyek,és bi pasi esetében,akik imádnak szopizni!
imadok nyalni nagyon elvezem ha oromot okozok a nylasommaal.....ejjel nappal csinalnam
Nagyon imádok! Élvezésig nyalni,szopni,csókolni a csiklót