Szex nem lehet nyalás nélkül ! Imádom mikor nyalom a párom, közben látni, érezni, ahogy beleremeg az egész teste s csípőjét mozgatja, már megéri. Persze én is megkapom ezt a kellemes kényeztetést, s persze ahogy csinálja az valami ??? nincs rá, utána egy jót szexelünk ,szerintem nincs jobb ennél. Persze ha társulna még egy hölgy kivel ezt 3- asban lehetne.
Én imádok játszani a csiklóval,szopogatni,nyalni,és közben ujjazom a puncit,szeretem a nedves ajkakat nyalni
![finom](images/smilies/finom.gif)
Valaki azt mondta,hogy a dugás nyalás nélkül olyan mint a leves só nélkül.És nagy igazság!!!
imádom,ha nyalnak,és viszonzásul olyan szopást nyújtok,a manduláimmal csiklandozom a partner farkát.imádok szopni is!kipróbálnám,milyen lehet egy puncit kinyalni,már nagyon vágyom rá,gondolatban elképzeltem már sokszor.belefúrnám az arcomat totál a punciba,szopnám a csiklót...úúúhhhhhhhh
én szeretek nyalni főleg amikor tele van nedűvel !
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
szívesen nyanála kedves
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (791046)
2011. 01. 29. szombat 10:23
imádnám,ha valaki jó sokáig nyalna,szopná a csiklómat,kétpercenként élveznék.kipróbálnám,milyen lehet,ha egy lány nyal.
Imádom nyalni a szép sima, ápolt punciját a nejemnek, és amikor élvez és tekeri a csípőjét nincs annál jobb érzés számomra. Szinte én is vele vagyok a fellegekbe.
"A csak nyalakodást akkor művelik a pasik ha a dugás már nem nagyon megy."
Ez nem feltétlen igaz. A nők nagyobb százaléka csak csikló izgatás hatására tud elmenni. És ha egy férfi szeret nyalni, akkor miért ne csinálhatná ezt, főleg ha a partnernek is örömet okoz?!
Inkább pont az van, hogy a nők szopnak csak azért, hogy őket is orálisan kielégítsék, mert azt szeretik a legjobban. Kevés nő van aki élvezetből szop, csak nem mondják. Persze egyszerűbb mindent a férfi nemre kenni...
(Ez egy válasz jencike88 üzenetére (2011. 04. 13. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem feltétlen igaz. A nők nagyobb százaléka csak csikló izgatás hatására tud elmenni. És ha egy férfi szeret nyalni, akkor miért ne csinálhatná ezt, főleg ha a partnernek is örömet okoz?!
Inkább pont az van, hogy a nők szopnak csak azért, hogy őket is orálisan kielégítsék, mert azt szeretik a legjobban. Kevés nő van aki élvezetből szop, csak nem mondják. Persze egyszerűbb mindent a férfi nemre kenni...
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2011. 04. 13. szerda 16:04
Így van, kell mind a kettő, mert csak így teljes az élvezet. Sok pasi azt hiszi, hogy elég ha ő nyalással, én meg leszopással nyújtok élvezetet.
A nyalakodás és szopás után jöhet a dugás. /A csak nyalakodást
akkor művelik a pasik ha a dugás már nem nagyon megy. Ne hagyjuk annyiban! Orvosi segítséggel minden megy ha akarjuk./
![gun](images/smilies/gun.gif)
Így van, kell mind a kettő, mert csak így teljes az élvezet. Sok pasi azt hiszi, hogy elég ha ő nyalással, én meg leszopással nyújtok élvezetet.
akkor művelik a pasik ha a dugás már nem nagyon megy. Ne hagyjuk annyiban! Orvosi segítséggel minden megy ha akarjuk./
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 20. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![gun](images/smilies/gun.gif)
Törölt felhasználó (453592)
2011. 03. 20. vasárnap 13:59
Maximálisan egyetértek!
a mostani párom imádja ha nyalom,én meg imádom nyalni,az orgazmus pedig valami fantasztikus amit tud produkálni amikor nyalom a punciját
![buck](images/smilies/buck.gif)
Lehet hogy mar kesö mert csak most olvasom szöveged.Menjen el orvoshoz a csaj mert lehet hogy gombasodasa van.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 08. 23. hétfő 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 23. hétfő 01:27
Szevasztok, nemrég összejöttem egy csajjal, nagyon bejön, meg minden, de büdös a pinája és az íze is rossz.
Ez nem lenne gond, mert nem vagyok oda a nyalásért, de ő csak akkor szopik, ha nyalok.
Egyébként máshol illatos, ápolt nő, csakhát..... Eddig 2x próbáltam nyalni, először végigcsináltam becsületből, másodjára már nem bírtam azt a szagot, ízt. Pedig nagyon jól szopik, ahhoz nagyon is jól, hogy annyiban hagyjam ezt a kérdést. Mit tennétek a helyemben ?
Ez nem lenne gond, mert nem vagyok oda a nyalásért, de ő csak akkor szopik, ha nyalok.
Egyébként máshol illatos, ápolt nő, csakhát..... Eddig 2x próbáltam nyalni, először végigcsináltam becsületből, másodjára már nem bírtam azt a szagot, ízt. Pedig nagyon jól szopik, ahhoz nagyon is jól, hogy annyiban hagyjam ezt a kérdést. Mit tennétek a helyemben ?
én még sosem nyalhattam puncit :S de nagyon szertném kipróbálni ....lenne rá jelentkező ? lakásom van ! 20/ F BP.
Imádok nyalni. Csodás amikor orgazmusig nyalok egy gyönyörű puncit úgy, hogy ott remeg az orrom előtt!
Ilyenkor nagyon érzékeny a punci, ne ereszd el de ne is mozdulj, csak maradj rajta.... nagyon finom levezetés. Mikor leereszt nagyon finoman nyalogasd...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 21. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2011. 03. 21. hétfő 20:08
Minap este ugyan hancúrozáshoz készülődtünk, de végül csak összebújás lett belőle, amikor már alvás előtt megkért kedves, hogy pusziljam meg a punciját. Megkérdeztem, hogy nyelves csókot adhatok-e rá? Adhattam...
Olyan orális kényeztetésben lett része, mint már rég... hosszan, finoman elnyújtottam az elejét, a végén meg szopva, nyalva juttattam el a csúcsig. Imádom, amikor ilyenkor eltolja a fejemet a puncijától...
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ilyenkor 2 lehetőség van: vagy odaszorítja, vagy eltolja az ember fejét hogy mást rakjon oda
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 21. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2011. 03. 21. hétfő 20:08
Minap este ugyan hancúrozáshoz készülődtünk, de végül csak összebújás lett belőle, amikor már alvás előtt megkért kedves, hogy pusziljam meg a punciját. Megkérdeztem, hogy nyelves csókot adhatok-e rá? Adhattam...
Olyan orális kényeztetésben lett része, mint már rég... hosszan, finoman elnyújtottam az elejét, a végén meg szopva, nyalva juttattam el a csúcsig. Imádom, amikor ilyenkor eltolja a fejemet a puncijától...
Maximálisan egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 17. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (436025)
VIP
2011. 03. 17. csütörtök 22:04
én nagyon szeretem ha nyalnak szerintem minden nő szereti de kell a pénisz is
Ez így igaz, egy ügyesen, figyelmesen nyaló nyelv aranyat ér
Az érzéki száj az egyik gyengém
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 17. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (436025)
VIP
2011. 03. 17. csütörtök 22:04
én nagyon szeretem ha nyalnak szerintem minden nő szereti de kell a pénisz is
Imádok puncit nyalni! A legjobb, amikor remegve, lihegve, az arcomra spriccel!
Én kb. egy órán keresztül nyaltam a páromat: Először én voltam felül, aztán amikor elélvezett mondtam neki, hogy üljön a számra és nyaltam tovább, persze a nyelvem közben a hüvelyében is járt! Ekkor már Ő is szopott nagyon,
és egy idő után tele lőttem a száját! Nagyon jó volt, igaz sűrűn franciázunk, de nem lehet megunni!
és egy idő után tele lőttem a száját! Nagyon jó volt, igaz sűrűn franciázunk, de nem lehet megunni!