én nagyon szeretem ha nyalnak szerintem minden nő szereti de kell a pénisz is
Imádom!
![buck](images/smilies/buck.gif)
Szeretek hagyományos módon is nyalni de úgy is, hogy fölém térdel , mert imádom közben a popsit nézni és izgatni. Ha a párom engedné akár másfél órát is nyalnám a punciját
De csak akkor öröm a ha az is imádja akinek csinálják. Ha ő is hosszan élvezi, és ő is szeret kényeztetni...
Nekem a kedvencem, amikor hanyatt fekszem és a partnerem fölém térdel! Élvezem a punci fínom ízét és nagyon izgató, hogy fölöttem mozog így éreztetve, hogy mennyire élvez!!! Így tudja magának legjobban adagolni a nyalás intenzitását!
Imádom nyalni, szívogatni a párom punciját...Imádom ahogy egymás után hatalmasakat élvez...A végletekig húzni, hogy már remeg mindene...És csak uténa elmerülni megáradt barlangjába...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
én meg imádok sokáig kényeztetni
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
imádnám,ha valaki jó sokáig nyalna,szopná a csiklómat,kétpercenként élveznék.kipróbálnám,milyen lehet,ha egy lány nyal.
Mi tegnap, vagy egy órán át keféltünk, majd beleélveztem a punciba.
Kis pihenő, majd letérdeltem a csajom elé, és elkezdtem szopni a csiklóját, Szegénykém állva elélvezett, miközben lassan folyt ki a nedűm. Na ettől úgy felizgultam, hogy hanyatt fektettem és kilefetyeltem belőle mindent. Nem kellett sokáig kényeztessem, hogy azokat az édes kis örömsikolyokat ismét hallhassam
Kis pihenő, majd letérdeltem a csajom elé, és elkezdtem szopni a csiklóját, Szegénykém állva elélvezett, miközben lassan folyt ki a nedűm. Na ettől úgy felizgultam, hogy hanyatt fektettem és kilefetyeltem belőle mindent. Nem kellett sokáig kényeztessem, hogy azokat az édes kis örömsikolyokat ismét hallhassam
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én is
Az este úgy ki lettem nyalva, hogy azt le se tudom írni!!! Hatalmasat élveztem, és még utána jött a kefélés!
gicike!
Én szivesen nyalnálak akár órákig is!
Válaszolj ha benne vagy!
Én szivesen nyalnálak akár órákig is!
Válaszolj ha benne vagy!
Imádok popsit és puncit nyalni még akkor is ha előtte beleélveztem. Pláne ha utána még azt is meg engedi, hogy csokólozzunk az már csúcs.
Csak kérned kell s lesz néhány nyelv ki igen csak szívesen nyalna-falna.
(Ez egy válasz cuncoka58 üzenetére (2011. 01. 20. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2011. 01. 20. csütörtök 12:53
na akkor pont ma lenne nalam a te napod
Imadom ha nyaljak a puncimat,isteni erzes
![finom](images/smilies/finom.gif)
Imadom ha nyaljak a puncimat,isteni erzes
Magam részéről órákig tudnám nyalni, ha a barátnőm engedné. Sajna neki elég csak addig a pontig míg elélvez, repetát nem kér. Pedig szívesen túlóráznék!
na akkor pont ma lenne nalam a te napod
Imadom ha nyaljak a puncimat,isteni erzes (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 01. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Imadom ha nyaljak a puncimat,isteni erzes (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 01. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98468)
2010. 12. 01. szerda 18:29
Én akkor szeretem nyalni ha frissen borotvált és vége a piros betüs napoknak....Akkor olyan isteni.meg jobb ha egy kicsit már beizgul.
Gicike!
Akár órákig is nyallak ha akarod!
lapilepi@freemail.hu
Akár órákig is nyallak ha akarod!
lapilepi@freemail.hu
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2010. 12. 30. csütörtök 23:09
Azzal kezdtem az évet, hogy a párom puncijából nyalás közben kiettem egy banánt! Addig járattam, hogy beletört, aztán kivettem és megettem. Hogy milyen volt? Próbáljátok ki!
Szépen lassan élvezetesen. Kis és nagyajkak nyelvvel simogatása. Forró lüktető nedves ízletes barlangba a nyelvem tövig betolása. A csikló nyelvvel simogatása finom "pofozgatása, közben apró enyhe szívogatása...
Hát lehet ez rossz? Szerintem nem kérdés... csakis jó lehet
Hát lehet ez rossz? Szerintem nem kérdés... csakis jó lehet
![circling](images/smilies/circling.gif)