én meg szexmániás vagyok . ez nagyon nemjó igy
Nem beteg, csak frigid...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 12. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (438114)
2010. 01. 12. kedd 13:17
ugy az egész sexet nem élvezi . nem csak velem , az előző kapcsolataiban is igy volt . beteg lehet ?
ugy az egész sexet nem élvezi . nem csak velem , az előző kapcsolataiban is igy volt . beteg lehet ?
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2010. 01. 12. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 12. kedd 13:08
Biztos igaz, ha ő ezt állítja
, csak nehéz ezt valóban elhinni! A szex többi részénél, azért érez valamit?!?
Bár! Van egy nőci ismerősöm, hatalmas cicikkel és ő is azt állítja semmit nem érez, ha a cicijét izgatják
Sajnálom, akiknek ilyen problémája van, sok fincsi érzésről lemarad!
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)
Bár! Van egy nőci ismerősöm, hatalmas cicikkel és ő is azt állítja semmit nem érez, ha a cicijét izgatják
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
Biztos igaz, ha ő ezt állítja
, csak nehéz ezt valóban elhinni! A szex többi részénél, azért érez valamit?!?
Sajnálom, akiknek ilyen problémája van, sok fincsi érzésről lemarad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 10. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
2010. 01. 10. vasárnap 22:08
az én csajom se szereti ha nyalom.azt mondja nem érez semmit . igaz lehet ez ?
Nyalás nélkül nincs jó szex
Szerintem a szexben a nyalás a legjobb. Annak is az a része, amikor a nő egész teste megremeg. Akár órákon át is elnyalakodok. Szopogatni a kisajkakat, a csiklót, finomabb lakoma nincsen,
imädok nyalni imädom a szep nagy csiklot,szep nagy ajkakat.....sajnos keves nönek van valoban nagyobb csikloja,es ajkai...olyan jo ezeket nyalni szopni.......
az én barátnőm azt szereti, ha kézzel és/vagy farokkal kényeztetem a punciját.
kevés alkalommal engedte, hogy kinyaljam, pedig én nagyon szeretem. a technikával sem lehet gond, mert azalatt a pár alkalom alatt hatalmasat élvezett.
Nem értem miért van ez, azt hittem ez olyan, mint a pasiknál a kézimunka/szopás közötti különbség...
kevés alkalommal engedte, hogy kinyaljam, pedig én nagyon szeretem. a technikával sem lehet gond, mert azalatt a pár alkalom alatt hatalmasat élvezett.
Nem értem miért van ez, azt hittem ez olyan, mint a pasiknál a kézimunka/szopás közötti különbség...
Minden nő mást élvez, lehet, hogy kifogtál egy olyan lányt aki nem szereti, hogy kinyalják. Ez nekem mondjuk érdekes...
Bocs, de jó helyen nyalod a dolgokat
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 10. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, de jó helyen nyalod a dolgokat
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
2010. 01. 10. vasárnap 22:08
irigyellek titeket....én pont olyan nőt fogtam ki aki nem szereti ha nyalják
![smile](images/smilies/smile.gif)
Bizony-bizony, ez így van.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 11. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 18:13
csak azzal az egy mondatoddal vitatkoznék, hogy, ha egy pasinak nem áll a farka nyalás közben, akkor vagy buzi v. impotens v. önző, aki nem érdemli meg a nőt!
ugyanis, ha nyalás közben a pasi (nem franciánál, mert az egy jó dolog, de igazán az egyik sem tud a másikra koncentrálni) kifogástalan "munkát" akar végezni, vagyis mindent megtesz a nő élvezésének érdekében, akkor nem arra koncentrál, hogy neki jó legyen, hanem a partnerére,
ebben az esetben a tökéletes és orgazmusig jutó nyalás statisztikája jobb lesz (a nő elégedett és hálás), viszont nem biztos, hogy a férfinak vigyázzban fog végig állnia a farka, lehet, hogy puhább, kicsit kókadtabb lesz, pont azért mert nem magára koncentrál, hogy önmagának legyen jó, ill. az agya -ami a farkát irányítja- máson fog járni (csak gondolj bele, hogy a férfiak sok esetben nem tudnak egyszerre több dologra tökéletesen koncentrálni, szemben a nők ezen sokkal jobb készségével)!
(Öcsém, yanee! Te tőlem még mindig van amit tanulnod, főleg azt, hogy ne ítélkezz elhamarkodottan, hanem a tapasztalataidra hagyatkozz jobban)!
ugyanis, ha nyalás közben a pasi (nem franciánál, mert az egy jó dolog, de igazán az egyik sem tud a másikra koncentrálni) kifogástalan "munkát" akar végezni, vagyis mindent megtesz a nő élvezésének érdekében, akkor nem arra koncentrál, hogy neki jó legyen, hanem a partnerére,
ebben az esetben a tökéletes és orgazmusig jutó nyalás statisztikája jobb lesz (a nő elégedett és hálás), viszont nem biztos, hogy a férfinak vigyázzban fog végig állnia a farka, lehet, hogy puhább, kicsit kókadtabb lesz, pont azért mert nem magára koncentrál, hogy önmagának legyen jó, ill. az agya -ami a farkát irányítja- máson fog járni (csak gondolj bele, hogy a férfiak sok esetben nem tudnak egyszerre több dologra tökéletesen koncentrálni, szemben a nők ezen sokkal jobb készségével)!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
(Öcsém, yanee! Te tőlem még mindig van amit tanulnod, főleg azt, hogy ne ítélkezz elhamarkodottan, hanem a tapasztalataidra hagyatkozz jobban)!
Húúú ezt nagyon-nagyon szeretem és az az érdekes, hogy soha nem unom meg, újra és újra kívánom!!!
Szerencsére a párom a szopással van így!
Szerencsére a párom a szopással van így!
Imádok nyalni, puncit is popsit is,1 aktus alatt többször, de az első orgazmust mindig nyelvvel adom.
imádom nyalni bnőm,vagy eddigi csajaim punciját!egyrészt mert nagyon élvezi(k)!!szerintem nincs jobb mint örömöt szerezni!!!NEM? SRÁCOK,.....
en imadok nyalni s orommel kenyeztetem a csiklot
A saját tapasztalatom szerint a Nők 75 %-a orgazmuskor ugyan olyan jelleggel (csak mennyiségileg sokkal kevesebb) "spriccel", mint a fiuk. Erről egy kellemes maszturbálás végén meg is lehet győzödni, ha még addigra nem vesztetted el a megfigyelő képességedet.
A csiklónyalás, izgatás végső célja, egy jól sikerült orgazmus. Ebből adódik, hogy ha "hideg fejjel", céltudatosan juttadod el a partnernődet az orgazmusig, nagy valószínűséggel átéled ezt az élményt. Az a "hátrány" ebben a kérdésben, hogy meglehetősen romlik az ember "megfigyelőképessége" mire oda ér, ritkán lehet nyugodtan "megfigyelni"!
A párkapcsolatban véleményem szerint nem az az igazi sikerélmény, hogy én mekkorát élveztem, hanem a partneremnek mekkora élvezetet okoztam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 10. 26. vasárnap 11:38
Én nem tudom, hogy más hogy van vele, de nekem nem tetszene, ha a barátnőm az orgazmus hevében elkezdene spriccelni. Az olyan tetmészetellenesnek tünne NEKEM.
De akinek tetszik, annak hajrá!!!
Nekem sem volt még ilyen élményem,de nem vagyok benne biztos hogy nem tetszene.Előbb át kéne élni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 10. 26. vasárnap 11:38
Én nem tudom, hogy más hogy van vele, de nekem nem tetszene, ha a barátnőm az orgazmus hevében elkezdene spriccelni. Az olyan tetmészetellenesnek tünne NEKEM.
De akinek tetszik, annak hajrá!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
De akinek tetszik, annak hajrá!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (374908)
2008. 10. 20. hétfő 17:27
hello mindenkinek! egy kérdéssel fordulnék hozzátok és nagyon remélem h vki majd tud is nekem segíteni. szóval a barátnomnél hüvely orgazmust vagy még jobbat spriccelő orgazmust szeretnék elérni csak fogalamam sincs h hogyan csinájam. találtam egy két irást rola de nem voltak tul meggyozoek. olyanokat irtak h a g pont izgatásával lehet erléni a spriccelo orgazmust. kérem azokat akik tudják h mit kell csináni meg hogyan irjon nekem! köszönöm!!
hello mindenkinek! egy kérdéssel fordulnék hozzátok és nagyon remélem h vki majd tud is nekem segíteni. szóval a barátnomnél hüvely orgazmust vagy még jobbat spriccelő orgazmust szeretnék elérni csak fogalamam sincs h hogyan csinájam. találtam egy két irást rola de nem voltak tul meggyozoek. olyanokat irtak h a g pont izgatásával lehet erléni a spriccelo orgazmust. kérem azokat akik tudják h mit kell csináni meg hogyan irjon nekem! köszönöm!!