Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 10. 14. kedd 14:57  #582
yanee84 yanee84
bocs,ha valakinek a lelkébe gázoltam,de pont azért írtam ezt, mert a tapasztalataimra hagyatkoztam. mondjuk más faszit még nem láttam pinát nyalni (pláne nem néztem közben a faszát), de nekem föl szokott állni közben, és nem azért mert nem figyelek oda arra, amit csinálok! hanem mert felizgat. magamból indultam ki. én még az életemnek abban a szakaszában vagyok, ahol még nem arra kell koncentrálni, hogy felálljon, hanem arra, hogy akkor ne álljon fel, ha nem kell! nyes de hát mint indokoltátok: nem tudok egyszerre kétfelé figyelni, nem koncentrálok arra, hogy NE álljon fel---> tehát feláll. a 69 már valóban sok kicsit, ott is előjön a figyelemmegosztás lehetetlensége...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 11. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 10. 11. szombat 18:13
csak azzal az egy mondatoddal vitatkoznék, hogy, ha egy pasinak nem áll a farka nyalás közben, akkor vagy buzi v. impotens v. önző, aki nem érdemli meg a nőt!

ugyanis, ha nyalás közben a pasi (nem franciánál, mert az egy jó dolog, de igazán az egyik sem tud a másikra koncentrálni) kifogástalan "munkát" akar végezni, vagyis mindent megtesz a nő élvezésének érdekében, akkor nem arra koncentrál, hogy neki jó legyen, hanem a partnerére,
ebben az esetben a tökéletes és orgazmusig jutó nyalás statisztikája jobb lesz (a nő elégedett és hálás), viszont nem biztos, hogy a férfinak vigyázzban fog végig állnia a farka, lehet, hogy puhább, kicsit kókadtabb lesz, pont azért mert nem magára koncentrál, hogy önmagának legyen jó, ill. az agya -ami a farkát irányítja- máson fog járni (csak gondolj bele, hogy a férfiak sok esetben nem tudnak egyszerre több dologra tökéletesen koncentrálni, szemben a nők ezen sokkal jobb készségével)! hehe

(Öcsém, yanee! Te tőlem még mindig van amit tanulnod, főleg azt, hogy ne ítélkezz elhamarkodottan, hanem a tapasztalataidra hagyatkozz jobban)!
2008. 10. 11. szombat 18:13  #581
tom1019 tom1019 VIP Admin
csak azzal az egy mondatoddal vitatkoznék, hogy, ha egy pasinak nem áll a farka nyalás közben, akkor vagy buzi v. impotens v. önző, aki nem érdemli meg a nőt!

ugyanis, ha nyalás közben a pasi (nem franciánál, mert az egy jó dolog, de igazán az egyik sem tud a másikra koncentrálni) kifogástalan "munkát" akar végezni, vagyis mindent megtesz a nő élvezésének érdekében, akkor nem arra koncentrál, hogy neki jó legyen, hanem a partnerére,
ebben az esetben a tökéletes és orgazmusig jutó nyalás statisztikája jobb lesz (a nő elégedett és hálás), viszont nem biztos, hogy a férfinak vigyázzban fog végig állnia a farka, lehet, hogy puhább, kicsit kókadtabb lesz, pont azért mert nem magára koncentrál, hogy önmagának legyen jó, ill. az agya -ami a farkát irányítja- máson fog járni (csak gondolj bele, hogy a férfiak sok esetben nem tudnak egyszerre több dologra tökéletesen koncentrálni, szemben a nők ezen sokkal jobb készségével)! hehe

(Öcsém, yanee! Te tőlem még mindig van amit tanulnod, főleg azt, hogy ne ítélkezz elhamarkodottan, hanem a tapasztalataidra hagyatkozz jobban)!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 12:27
biztos, hogy ez csak a férfiak hibája? szerintem elég sok férfi szeret(ne) puncit nyalni. de pl. ha mégsem megy neki olyan jól, mint ahogy a lány szeretné, akkor a lány miért nem tud pár tanácsot adni, hogy hogyan? mondjuk nekem se mondta, se nem mutatta senki, mégis elég jó "statisztikám" van. mégsem mondom, hogy hudejól tudok nyalni, hisz kb 20-ból 1 szer nem sikerül és "csak" 1 nőn próbáltam. ha mással próbálnám, lehet nem is menne! akinek meg a nyalástól lelankad, az vagy buzi, vagy impotens, vagy olyan önző, hogy meg se érdemli, hogy egy nő szóba álljon, lefeküdjön vele!
2008. 10. 11. szombat 17:38  #580
Mari22 Mari22
Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Én például azt szeretem, ha csak(!) a csiklómat nyalja, és közben az ujjával is játszik a puncimmal. Nekem ez jött be, de ezt is biztos lánya válogatja.
Nekem se mondta még meg egy pasi se, hogy hogy vegyem a számba, és hogy csináljam.
De ha sikerélményeid vannak, akkor biztos jól csinálod! wink
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
biztos, hogy ez csak a férfiak hibája? szerintem elég sok férfi szeret(ne) puncit nyalni. de pl. ha mégsem megy neki olyan jól, mint ahogy a lány szeretné, akkor a lány miért nem tud pár tanácsot adni, hogy hogyan? mondjuk nekem se mondta, se nem mutatta senki, mégis elég jó "statisztikám" van. mégsem mondom, hogy hudejól tudok nyalni, hisz kb 20-ból 1 szer nem sikerül és "csak" 1 nőn próbáltam. ha mással próbálnám, lehet nem is menne! akinek meg a nyalástól lelankad, az vagy buzi, vagy impotens, vagy olyan önző, hogy meg se érdemli, hogy egy nő szóba álljon, lefeküdjön vele!
2008. 10. 11. szombat 10:18  #579
Törölt felhasználó (347117)
Én nem is tudom, hogy mit gondoljak erről a nevelés dologról.
Valamennyire el is fogadom, meg nem is.
Tény hogy vannak nagyon prűd családok, ahol még a puszi is nagyon tabu.
De azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet valakiba belenevelni, hogy a puncinalás csúnya dolog.
Mert aki így gondolkozik, az nem beszél a sexről....mert szégyellené.
2008. 10. 09. csütörtök 16:42  #578
arkamgyal arkamgyal
Igen.Szerintem egy jó nyalakodás nagyon finom tud lenni de ahhoz az is kell hogy a lány eltudja fogadni.Sokan vannak akik undorítónak tartják mivel úgy voltak nevelve hogy az ilyesmit csak perverzek csinálnak.Nálunk is hasonló a helyzet. A párommal régóta vagyunk már együtt és csak eggyetlen eset volt mikor elengedte magát annyira hogy a nyalakodásra akkorát élvezett mint még soha.Sem azelőtt sem azóta nem sikerűlt ijesmire rávenni.Igen. Sok függ attól hogy ki mijen nevelést kapott.
2008. 10. 09. csütörtök 14:18  #577
Törölt felhasználó (44463)
számomra ha a párom punciját nylom sokszor izgatóbb mint amikor cumizik
2008. 10. 09. csütörtök 07:36  #576
Én is csatlakoznék Bazse89 írásához.
Nekemis volt már olyan, hogy miközben nyaltam a párom, majdnem elélvezetem. Úgy kellett koncentrálnom, hogy ez ne következzen be.
Ugyan akkor olyan is volt ,hogy lent matattam a puncijánál a nyelvemmel, már jó ideje, és még semmi reakció nem volt. A Kedves belefeledkezett a rádió hallgatásba. Azóta jókat nevetünk ezen az eseten. Bár valószínűleg én sem lehettem akkor 100%-on. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (352531)
2008. 10. 08. szerda 17:19
Igenis, FatboySlim-nek igaza van! Ha valamit 100%-osan akarsz csinálni (itt, pl az oralt) akkor nem magadra, hanem a párodra figyelsz és ilyenkor nem olyan erős a merevedésed! Ez viszont nem jelenti azt, hogy impi, vagy meleg vagy! Na és, ha igen!? Azt, legalább, jól csinálja!
2008. 10. 08. szerda 19:50  #575
Törölt felhasználó (240317)
Megmondom őszintén, én a magam részéről nagyon szeretem orálisan kielégíteni a páromat. Tudom azt, hogy ő is nagyon szereti ha így elégítem ki és a mi a legfontosabb, hogy nagyon tudom élvezni amikor minden apró kis ízét a számban érzem. És az tényleg baromság, hogy ha nyalás közben lelankad a pénisz akkor impi az illető. Hatalmas tévedés. És sokan tényleg nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan is kell orálisan kielégíteni egy nőt. A magam részéről volt, hogy annyira átadtam magam a nyalás örömeinek, hogy utána perceken belül én is elélveztem.
2008. 10. 08. szerda 17:19  #574
Törölt felhasználó (352531)
Igenis, FatboySlim-nek igaza van! Ha valamit 100%-osan akarsz csinálni (itt, pl az oralt) akkor nem magadra, hanem a párodra figyelsz és ilyenkor nem olyan erős a merevedésed! Ez viszont nem jelenti azt, hogy impi, vagy meleg vagy! Na és, ha igen!? Azt, legalább, jól csinálja!
2008. 10. 08. szerda 15:20  #573
Törölt felhasználó (16046)
Ez a nyalástól lelankad, az buzi, vagy más... Ne általánosítsunk már!

Én pl azért nem szeretem a 69-et, mert akkor nem tudok 100%-ig a páromra figyelni, hanem magamra is kell figyelnem, ami túlságosan is megosztja a figyelmemet. Nem mondom, hogy a nyalás, mint tevékenység, nem izgat fel piszkosul, de amikor oda kell koncentrálni a lányra, mert minden egyes rezdülését le szeretnéd reagálni, akkor bizony én lankadok ott lent. És nem azért mert buzi lennék, vagy impotens, vagy önző, hanem pont ellenkezőleg: iszonyatosan odafigyelek az alattam lévő lányra, hogy neki minél jobb legyen. A végén, amikor a lány elmegy viszont újból olyan merevedésem lesz, mintha engem kényeztettek volna sokáig...
2008. 10. 08. szerda 15:16  #572
karmi karmi
A múltkoriban nem is akartam felizgatni a kedvesem, csak úgy, a magam örömére játszottam a nyelvemmel a testén, persze letévedtem a puncijához, és csak úgy nagyon óvatosan nyaldostam, éppen csak hozzáérve, aztán újra más tájakra kalandoztam.
Sajna, akkor nem volt idő szeretkezni, és később mesélte, hogy így volt neki a legjobb –legalább is kezdetnek- éppen csak érintve, óvatosan, aztán persze már belelendülve, és a popóját sem kihagyva.
De nekem is jó lecke volt, mi is okozott neki nagy örömet, és később már így fogtam hozzá.
Szerintem az a legjobb, mikor a nő már majd megőrül érte, hogy kényeztessem, kívánjon, szinte Ő szippantson oda magához.
2008. 10. 08. szerda 12:27  #571
yanee84 yanee84
(Ez egy válasz Mari22 üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 13:51
Nem minden pasi szeret nyalni. Nagyon kevésszer juttattak így el a csúcsra. Máshogy se nagyon. Sok pasi azt hiszi (a jelenlévők mindig kivételek), hogy pár nyelvcsapás, és minden oké. Azt se tudják, mi az a csikló.
A mostani kedvesem tudja. Akárhányszor együtt vagyunk, ezt ki nem hagyná. Annyira jól tud nyalni, hogy az valami eszméletlen. Az első pasi az életemben, aki tudja, hogy kell puncit nyalni.
Közben annyira felizgul,hogy már alig várja, hogy jól megdugjon, de akkor se hagyja abba a nyalást, csak ha elélveztem.
Eddig csak olyan pasival volt dolgom (nem volt olyan sok), akinek a farka is lelankadt, míg a puncimat nyalta. Ez azért elég gáz, nem?
Engem izgat, ha a pasimat a számmal elégítem ki.
2008. 10. 08. szerda 08:43  #570
Volt egy barátnőm, aki mindenféle orális sexet (kivéve a csókolózást) elutasított, mert gusztusalannak találta. Annyira, hogy ki sem próbáltuk. Sokáig nem is voltunk együtt. Úgy tudom a következő pasas sem bírta sokáig vele.
Volt olyan is, akit meg csaknagy nehézségek árán, sikerült rávenni a nyalakodásra. De utána szerencsére neki megtetszett.
2008. 09. 30. kedd 08:41  #569
Törölt felhasználó (16046)
Emlékszem, hogy még szűz kissrác koromban szinte annyira vágytam arra, hogy kinyaljak egy nőt, mint hogy beléhatoljak. Ezt az első lány tudta is rólam, és ki is használta, pedig volt pasija (bár az soha nem nyaldosta délen): sokáig nem engedte, hogy meghúzzam, csak orálisan kényeztettük egymást... Nem bánta meg... smile
2008. 09. 30. kedd 08:02  #568
arkamgyal arkamgyal
Hát szó se róla aki még nem nyalakodott nem is tudja mi a jó.Az is igaz hogy nem minden nő fogadja el de aki igen az tudjai is élvezni.Le kell vetni a gátlásokat és akkór mindketten élvezik is.
2008. 09. 30. kedd 05:51  #567
tisza-tó tisza-tó
Szerntem aki egyszer megkóstolta nem tud leszokni róla.
2008. 09. 29. hétfő 23:34  #566
noxy noxy
Én is szeretek puncit myalni!
2008. 09. 29. hétfő 23:23  #565
Zoracica Zoracica
Hát majd igyekszem megmutatni neki mit kell csinálnia. Hátha jó lesz smile
2008. 09. 28. vasárnap 19:00  #564
Törölt felhasználó (355657)
Imádok puncit nyalni, közben ujjazni a csajomat, és beszívni minden csepp nedvét! A nyalást egy biszex barátnőmtől tanultam, ő tanítgatott egy másik csajon, ő mutatta meg a nyalás minden csínját-bínját.
2008. 09. 28. vasárnap 14:03  #563
Törölt felhasználó (338297)
Én is személy szerint nagyon szeretek puncit nyalni!!imádom így kényeztetni a páromat és ő is szereti.Közben ujjazom,és elő is szokott kerülni a vibri smile ))Akkor aztán van nyögés..Persze én is nagyon élvezem úgy álla farkam mint a zászlórúd.Szeretem ha tele van a szám puncinedvekkel.Az orrmba még órák múlva is érzem az illatokat.Nagyon jó.ritkán tagadjuk meg magunktól ezt a fenséges élvezetet.
(Ez egy válasz Mari22 üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 13:51
Nem minden pasi szeret nyalni. Nagyon kevésszer juttattak így el a csúcsra. Máshogy se nagyon. Sok pasi azt hiszi (a jelenlévők mindig kivételek), hogy pár nyelvcsapás, és minden oké. Azt se tudják, mi az a csikló.
A mostani kedvesem tudja. Akárhányszor együtt vagyunk, ezt ki nem hagyná. Annyira jól tud nyalni, hogy az valami eszméletlen. Az első pasi az életemben, aki tudja, hogy kell puncit nyalni.
Közben annyira felizgul,hogy már alig várja, hogy jól megdugjon, de akkor se hagyja abba a nyalást, csak ha elélveztem.
Eddig csak olyan pasival volt dolgom (nem volt olyan sok), akinek a farka is lelankadt, míg a puncimat nyalta. Ez azért elég gáz, nem?
Engem izgat, ha a pasimat a számmal elégítem ki.
/ 51