szerintem ha egy csajnak a párja kinyalja a csiklóját akkor az maga a gyönyör a csajnak is meg a csaj párjának is.(azért írtam így mert csaj csajnak is nyalhat, sőt szentem ő jobban tudja ,hogy a csaj élvezze is, hiszen neki is van)
az a lényeg ,hogy a csajnak ha nyalják vagy máshogy izgatják a csilóját az nyagon jó érzés a csajnak.
az a lényeg ,hogy a csajnak ha nyalják vagy máshogy izgatják a csilóját az nyagon jó érzés a csajnak.
..hmm..engem annyira nem izgat ha valaki nyalja a csuklómat!!..
![idiota](images/smilies/idiota.gif)
Mert nyalni csak úgy lehet,ha élvezzük az ízeket...
És milyen igaz.
És milyen igaz.
Imádom! És a párom is! Adni is kapni is! Orgazmusig vagy csak előjáték gyanánt! Teljesen mindegy, csak legyen minden nap!!!!
Imádok nyalni a párom orgazmusig kívánja.
ok, szerintem ezt mindenki tudomásul vette, akár fiú, akár lány vagy, csak ott a bibi, hogy nem arról szól a topic, hogy Te mit szeretsz csinálni, hanem a támához való/illő véleményekről kellene irnod, véleményezned, másoknak válaszolnod, a saját esetleges élményeidet leírnod!
magyarul: fórumoznod kellene (ez nem kijelentő és kivánság műsor)!
(figyelmeztetlek, hogy ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy pár szavas mondataiddal, frappáns megjegyzéseiddel és jelzőiddel a fórumot
a topicnál nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma vonalát tovább vive bekapcsolodni abba!) (Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
magyarul: fórumoznod kellene (ez nem kijelentő és kivánság műsor)!
(figyelmeztetlek, hogy ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy pár szavas mondataiddal, frappáns megjegyzéseiddel és jelzőiddel a fórumot
a topicnál nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma vonalát tovább vive bekapcsolodni abba!) (Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk kihagyhatatlan,a nejem egyenesen imádja s aztán el is élvez rendesen, általában többször is. Én meg elkalandozgatok a popó környékére is, meg a 2 lyuk közötti gátra is, aztán vissza.
hát igen, sajnos a legtöbb nő/lány magának sem ismeri ezt be! Pedig mennyire jó amikor 2 női test összesimul! Valami fantasztikus érzés, és ajánlom minden nőnek/lánynak!
(Ez egy válasz Ghwy üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 00:48
Én is imádom ha nyalhatok, de ha engem nyalnak az is isteni, fiúk ajánlom h kipróbáljátok, lányok nektek bátorság h megtegyétek!!!
Imádok nyalni!!!!
Én is imádom ha nyalhatok, de ha engem nyalnak az is isteni, fiúk ajánlom h kipróbáljátok, lányok nektek bátorság h megtegyétek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (179841)
2008. 01. 06. vasárnap 23:57
Én személy szerint nem csak azt szeretem, ha engem nyalnak, hanem azt is ha én is nyalhatom...
![wink](images/smilies/wink.gif)
Én személy szerint nem csak azt szeretem, ha engem nyalnak, hanem azt is ha én is nyalhatom...
neeem,nem "dolgozunk" megrendelésre,és egyelőre stáb nélkül is megvagyunk,hehehe...de komolyra fordítva,ez nem a topicra tartozik,írj privátban,és meglátjuk.amúgy a kedvesem cicababa,én meg kockahasú pasi,úgyhogy nyekk...de ez már tényleg vicc volt
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
sziasztok.olvasva a véleményt igen jó ötletet adtatok.szoktuk videozni egymást,de ilyet még nem csináltunk,úgyhogy ráállunk az ügyre.azt hiszem imádnivaló kis darabja lesz a gyüjteményünknek,csak sikerüljön elkészíteni.imádom ha a barátnőm a számon élvez el.egyébként véleményem szerint a "megcsinált" filmekben a nők nem valószinű,h élvezik is a dolgot,bár ha jó a szinésznő-ami ritka-akkor talán jól eljátsza.épp ezért mi inkább a privát filmekben "bízunk" ilyen téren.
erre a topicra tévedtünk,megkérdeztem a kedvesem neki mi a véleménye a témáról,úgyhogy az ő hozzászólását tolmácsolom,ami akár egyben válasz is az előttem feltett kérdésre:szerinte a nők-ő meg különösen-nagyon szeretik azokat a férfiakat,akik szeretnek és tudnak is nyalni.az én véleményem pedig ,h én egyenesen imádok.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Punci nyalás na az igen!!
De csajok ti egyáltalán szeretitek!!
Az igen,hogy mi férfiak szeretünk nyalni, de ti szeretitek a nyalós férfiakat??
De csajok ti egyáltalán szeretitek!!
Az igen,hogy mi férfiak szeretünk nyalni, de ti szeretitek a nyalós férfiakat??
"mert nyalni csak ugy lehet,ha élvezed az izeket"
Nem hiszem hogy van olyan aki nem szereti a lányok közül! Csak az a baj, hogy sajnos akadnak kontárok is ebben a műfajban. Ha jól csinálja az ember akkor inkább kérik, hogyd ne hagyd abba! Én imádok nyalni és általába 2orgazmus alatt nem hagyom abba! (persze más ha kéri)
egyetértek az lőttem szólóval
Sziasztok!
Hát, nem tudom.... Olvasok itt olyan lányokról, akik nincsenek oda a nyalásért... Pedig... Szóval, amikor sír, nyüszít a lány, mert olyan jó neki, és vastag sugárral a számba élves... hát, olyankor azért azt hiszem, nekik is jó. Persze, biztos embere is válogatja, én is találkoztam olyannal, aki eleinte nem nagyon akarta, de aztán rájött, milyen jó is az.
Nem akarnám itt az "eszet osztani", de sok km-nyit nyaltam már...
))
Hát, nem tudom.... Olvasok itt olyan lányokról, akik nincsenek oda a nyalásért... Pedig... Szóval, amikor sír, nyüszít a lány, mert olyan jó neki, és vastag sugárral a számba élves... hát, olyankor azért azt hiszem, nekik is jó. Persze, biztos embere is válogatja, én is találkoztam olyannal, aki eleinte nem nagyon akarta, de aztán rájött, milyen jó is az.
Nem akarnám itt az "eszet osztani", de sok km-nyit nyaltam már...
A nyalakodás a legjobb dolog a világon, imádom, amikor a nő többször elélvez a nyelvmunkám hatására