Én is imádok nyalni. Kedves párommal másfél órája fejeztük be az esti hancúrt. Még most is zsibbad a nyelvem tőle!!!!
az én párom is bevállal sok mindent,olyan dolgokat ha ti azt gondolnátok...
Szeretek nyalni izgatni mert én egy hyperaktív személyiség vagyok!
Emberek! NYALJATOK!!!!!!!!! XD
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szeretek nyalni izgatni mert én egy hyperaktív személyiség vagyok!
Emberek! NYALJATOK!!!!!!!!! XD
én is a nyalóimádók táborába tartozom. Az előző barátnőm szerette, de nem nagyon engedte, mondván nagyon hamar elélvez és utána már nem olyan jó a szex. Ritka alkalom volt, hogy egy szerelmeskedés alatt többször elélvezett volna. A mostani barátnőm nagyon imádja, nincs is olyan, hogy ne nyalnám. Ő meg azt nem szereti, ha csak vele foglalkozom, neki arra van szüksége, hogy ő is csináljon valamit, így vele általában a jól bevált 69 megy.
Én meg imádom,ha nyalnak
S eléggé igénylem is
Barátom pedig szívesen okoz nekem örömet
Szerencsés vagyok,azt hiszem
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én imádom nyalni, csak az eddigi bnőim nem nagyon igényelték... sajna...
igen azt mondja a volt pasijaival se soha nem élvezett el
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2007. 11. 28. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Normál esetben eléri a ciciket a kezem, már próbáltam néhányszor.
Ez az arcra ülés, nekem is nagyon bejön mostanában. Szeretek így nyalni.
Ez az arcra ülés, nekem is nagyon bejön mostanában. Szeretek így nyalni.
Kinyalnalak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)
2007. 05. 21. hétfő 09:04
Imádom ha nyalják.
gyanítom még van mit gyakorolnia,de az ex nejem se igényelte,bár igaz ,hogy csont frigid volt!
(Ez egy válasz Peter_xx üzenetére (2007. 11. 28. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez érdekes, ilyet még nem halottam. Biztosan jól csinálod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (63074)
2007. 11. 28. szerda 13:39
hali nálunk a barinöm azt mondja meglenne nyalás nélkül is ö annyira nem élvezi
sziasztok.imádom amikor a csiklócska elő bújik,és nyalhatóm.......
hali nálunk a barinöm azt mondja meglenne nyalás nélkül is ö annyira nem élvezi
Baromság! TE próbáltad már??!!
Már hogy ne érne fel a kezed a melléig?!
Vagy te gnóm vagy?!
Már hogy ne érne fel a kezed a melléig?!
Vagy te gnóm vagy?!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Imádom ha a párom jól ki nyalja a puncim,de ha én szopom le az farkát az is felizgat.Imádok cumizni,és lenyelni a spermát.
Parbani, ha a szádon ül a lány simán eléred a mellét.
Kivéve ha a lány jóval magasabb és aránytalanul rövidek a kezeid.
A beszólásoddal mit akartál elérni? Nekem az jön le belőle, hogy TE nem próbáltad még gyakorlatban.
Az oldal látogatása 18 éven felülieknek van! Ha már elmúltál 18 és még nem voltál nővel, az meg elégsokmindent megmagyaráz, számomra...
Kivéve ha a lány jóval magasabb és aránytalanul rövidek a kezeid.
A beszólásoddal mit akartál elérni? Nekem az jön le belőle, hogy TE nem próbáltad még gyakorlatban.
Az oldal látogatása 18 éven felülieknek van! Ha már elmúltál 18 és még nem voltál nővel, az meg elégsokmindent megmagyaráz, számomra...
Szia én is szívesen kinyalnálak. robertatoth@yahoo.com A női cím ne tévesszen meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
csak ügyesen !!!
Törölt felhasználó (29760)
2007. 11. 14. szerda 14:45
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Részletezd, és majd keiderül a hosszászólásokból, amúgy szerintem nem az, de el tudok OLYAN módot is képzelni...
(Ez egy válasz zpulz üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 14:18
A csajom szereti ha a szakállam jól bepuncizom. Szerintetek ez perverzióü nálla?
A csajom szereti ha a szakállam jól bepuncizom. Szerintetek ez perverzióü nálla?
nekem tetszik csiklot nyalni, jo látni ahogy a barátnöm élvez töle, imádja ha nyalom és ha már görcsöl a szám akkor hátamra fektet és a számra ül, kinyújtom a nyelvem és ő mozog előre hátra
Elélvez soxor csak a nyelvemtől is, krém nélkül. Nem azt mondtam, hogy a krémtől jobban elélvez, mint a nyelvemtől - ahogy értelmezted. Csak krémmel még jobban, mert még nagyobb vérbőséget okoz. Egyébként nem rendszeres a használata nálunk, csak néha, amikor éppen úgy adódik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2007. 11. 14. szerda 23:26
ez "csúcs"....a nejed a krémtől jobban elélvez,mint a nyelvedtől....:S....ha eleget nyalogatod,nem kell krém sem,h. +duzzadjon a csiklója és elélvezzen.
v. nemgondolod?
v. nemgondolod?