Hát igen. Ez normális esetben így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2007. 11. 14. szerda 23:26
ez "csúcs"....a nejed a krémtől jobban elélvez,mint a nyelvedtől....:S....ha eleget nyalogatod,nem kell krém sem,h. +duzzadjon a csiklója és elélvezzen.
v. nemgondolod?
v. nemgondolod?
ez "csúcs"....a nejed a krémtől jobban elélvez,mint a nyelvedtől....:S....ha eleget nyalogatod,nem kell krém sem,h. +duzzadjon a csiklója és elélvezzen.
v. nemgondolod? (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
v. nemgondolod? (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 02:55
Vannak fantasztikus orgazmuskrémek. Be kell kenni a vele a csiklót és környékét, vérbőséget okoz és a nejem pl. erre sokkal jobban elélvez, többször is. Persze azért nyalni kell a puncit s környékét s főleg a csiklót. Én is élvezem nagyon.
énis szeretek rá ülni a férjem szájára ugy nyalatom magam ki vele
biztos pont nyalatja a csiklóját és nem ér rá írogatni..
kicsilány!
ma nem vagy valami bőbeszédű!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma nem vagy valami bőbeszédű!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2007. 11. 14. szerda 14:45
csak ügyesen !!!
csak ügyesen !!!
hu, ezt Én is nagyon szeretem,
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 18:42
nyalni vagy nyalatni.....fexem a hátamon és a csaj ráül a számra...
közben markolom a ciciket..nincs annál jobb!!!
ja
...jaa..igaz!!csak úgy nem megy,hogy közben a másik csaj szopja a farkam..
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 19:13
De ha közben igazitottok a pózonúgy69 akkor az igazi élvezet a nyalás. szerintem
De ha közben igazitottok a pózonúgy69 akkor az igazi élvezet a nyalás. szerintem
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 18:42
Csá Akos59!
A "Szeretem, ha meztelenül látják a páromat" témánál pontosan mire gondoltál? (ott ugyanis nem tudtam megkérdezni...)
A "Szeretem, ha meztelenül látják a páromat" témánál pontosan mire gondoltál? (ott ugyanis nem tudtam megkérdezni...)
szia! Én is nagyon szeretemaz élvezet ezen részét adni. DE ha szeretnéd én hagynám magam, hogy Te is csináld nekem. Csók...
Nem is oly nagy baj az, ha nem tudsz magadra figyelni 69-ezés közben , legalább tovább tart a jó dolog
Csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz.
Nagyon szeretem a barátnöm punciját nyalogatni, és a nyelvemmel a remegös élvezésig kényeztetni. Egyszerüen imádom így izgatni, csak kár, hogy nem mindig van kedve hozzá :( pedig nem bánná meg, ha többször hagyná
A 69-ezés szerintem sem rossz dolog, de ahhoz tényleg egy fajta gyakorlat kell, hogy az ember a másikra is tudjon figyelni, épp ezért inkább én is a külön-külön örömszerzés híve vagyok (még ). Bár lehet csak gyakorlás kérdése...
Mindenkinek további jó nyalakodást és a párjának meg hatalmas élvezést!
Nagyon szeretem a barátnöm punciját nyalogatni, és a nyelvemmel a remegös élvezésig kényeztetni. Egyszerüen imádom így izgatni, csak kár, hogy nem mindig van kedve hozzá :( pedig nem bánná meg, ha többször hagyná
A 69-ezés szerintem sem rossz dolog, de ahhoz tényleg egy fajta gyakorlat kell, hogy az ember a másikra is tudjon figyelni, épp ezért inkább én is a külön-külön örömszerzés híve vagyok (még ). Bár lehet csak gyakorlás kérdése...
Mindenkinek további jó nyalakodást és a párjának meg hatalmas élvezést!
Érdekes dolog ez, mert a 69 nekem sem kedvencem, pedig a nyalás a mindenem. Talán az baj, hogy teljes odaadással a nőre akarok közben figyelni, és azt szeretem, ha ő is csak magára figyel. De persze, ha a párom vágya a 69 lenne, biztos megtenném neki...!
Imádom a nyalást, ahogy a kedves vonaglik a nyelvem rezdüléseire, ahogy combjai a füleimhez szorulnak, és ahogy a drága teste megfeszül a csúcson.
Nem tudom, van-e még olyan dolog, ami akkora elégedettséggel töltene el, mint amikor sikerül ezt véghez vinni. (Mindig sikerül )
Nem tudom, van-e még olyan dolog, ami akkora elégedettséggel töltene el, mint amikor sikerül ezt véghez vinni. (Mindig sikerül )
szerintem a punci nyalás aleg jobb ami lehet
Szeretek puncit nyalni, és a barátnőm is nagyon szereti ha nyalom. Nincs jobb amikor látom hogy elélvez és hogy mennyire jó neki.
imádok pinát nyalni