Nagy kedvelöje vagyok ennek a műfajnak
Jó lenne valami buliban találkozni, de ennek kicsi a valószínűsége.Viszonzás? Számomra már az is nagy élvezet, ha egy szép csupasz puncit nyalhatok. Meg a környékét. És amikor a nő elélvez, akár többször is. Megtenneém bármikor, csak az élvezetért. Állítólag értek is hozzá.
Ma regisztráltam ezen az oldalon.Sajnos az én oárom nem szeret nyalni,de most már biztos,hogy valakivel kinyalatom magam mert én a dugástól nem tudok elélvezni csak a csiklóm ingerlésétől.Nagyon szeretem nézni amikor egy nőt nyalnak.Ha nő nyalja az sem zavar.Nézés közben mindig maszturbálok.Ki tud olyan helyet ahol további kötelezettség vagy viszonzás nélkül-akár buliba is-finoman kinyalnak?!
Nálunk csiklónyalás nélkül nincsen sex!
jól átlátod a dolgokat!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Egy-két vibrátorral is megoldható, de jobb lehet két hús-vér szerszám. Az az igazi. Ha valaki próbálta, átélte, jelentkezzen, írja meg, ,ist s hogyan érzett, élvezett.
Jó ötlet lányoknak: az egyik pasi farka a punciban,a másik meg nyalja a csiklódat meg a popódat. Akartok jobbat?
kopaszbarack nem lehet hanem biztos hogy az a baj, hogy nem jól csinálja!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (243060)
2007. 05. 18. péntek 20:46
ha egyik barátnőd sem szereti, akkor nem lehet, hogy a technikáddal van a baj? Nincs annál jobb dolog, mikor nyalják a puncidat !
ha egyik barátnőd sem szereti, akkor nem lehet, hogy a technikáddal van a baj? Nincs annál jobb dolog, mikor nyalják a puncidat !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68346)
2007. 05. 10. csütörtök 07:22
Sziasztok.Szerintem a szeretkezés 1-ik fő része, imádom. Sajnos a barátnöim közül 1 sem szereti.Nem szabad eröltetni.
A világ legjobb dolga a párom kopasz punciját kinyalni.Nagyon élvezi én meg nagyon imádom, előjátéknak kurva jó.Szeretem az ízét,nyam-nyam
egy jó szexhez elengedhetetlen előte is közben is utána is istenem menyire szeretem nyalni az aszonyt annál már csak azt szerettem jobban ha addig csinálhatom amig én akkarom és nem ő. Meg levezetés képpen egy kis közös ülés a végére és kész. Ez egy jó nap receptje szerintem.
Sziasztok.Szerintem a szeretkezés 1-ik fő része, imádom. Sajnos a barátnöim közül 1 sem szereti.Nem szabad eröltetni.
Imádok nyalni!
mikor élvezhetnék bele?????
nyali nyali imádom
Szeretem nyalni a puncit, aminek a csúcsa éppen a csúcsán van: a csikló. Érezni, ahogy keményedik, ágaskodik. S van egy klitorisz krém is, néha azzal i bekenem a feleségem csiklóját, sokszor már ettől is berobban az első orgazmusa, meg egy eredti falloszformájú vibrátor is előkerülhet, be punciba s akkor jöhet a csiklónyalás. Közben a popsilyukát is lehet símogatni, meg azt is szépen körbenyalni, ilyenkor a fellegekben van, nem tudom a gyerekek a szomszéd szobákban, vajon hallják ilyenkor. Mert ezt némán nem lehet kibírni.
természetesen privátban mehet
bocs
nem írtam oda, hogy nyilvánosan nem lehet a GG-n másik honlapot reklámozni
írj a szerkesztőségnek a kéréseddel(lap alján e-mail-re klikk), sajna én nem tudom, hogy létezik-e ilyen video
![smile](images/smilies/smile.gif)
bocs
írj a szerkesztőségnek a kéréseddel(lap alján e-mail-re klikk), sajna én nem tudom, hogy létezik-e ilyen video
bármikor bármilyen mennyiségben csinálnám Lányok lehet jelentkezni
Az egyik leg kellemesebb elfoglaltságom a puncinyalás!!!!!
imádnám ha nyalhatnám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)
2007. 05. 07. hétfő 09:29
Imádom ha nyalják