Imádom ha nyalják
az az izomláz tök jó érzés
)) amikor a nyelved allatti fék bedagad
))
(Ez egy válasz filthy88 üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2007. 05. 06. vasárnap 17:26
ehhh... amikor először nyaltam bnőmet... másnap olyan "izomláz" volt a nyelvemben, vagy én nem tudom, de majd meg haltam úgy fájt!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Én is imádok puncit nyalni,hmmm..fincsi nagyon.Lányok?
ehhh... amikor először nyaltam bnőmet... másnap olyan "izomláz" volt a nyelvemben, vagy én nem tudom, de majd meg haltam úgy fájt!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
A nyalás nagyon bejön a barátnőmnek
most éppen nincs kit nyaljak
én is és a csjom is azt szereti jobban ha szájjal izgatom.
Én speciel jobban szeretem szájjal kényeztetni a kedvesemet, nyalogatni, szopogatni.
Az egész teste beleremeg a gyönyörbe.
Az egész teste beleremeg a gyönyörbe.
és mit szoltok egy teleélvezett punci nyalásához????
Ezen a nicken az imént még ezt írtad:
"7végén végre megengedte a batátnöm hogy kinyaljam. HÁt isteni érzés volt.
Már alig várom mikor talizunk ujra"
Akinek szar volt az 'kist88'!
Akkor most mi is van??? (Ez egy válasz Next27 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
"7végén végre megengedte a batátnöm hogy kinyaljam. HÁt isteni érzés volt.
Már alig várom mikor talizunk ujra"
Akinek szar volt az 'kist88'!
Akkor most mi is van??? (Ez egy válasz Next27 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 13:08
oksa
köszi szépen!
De lehet csak azert fordult ez elö,mert meg elsözör csináltam.
köszi szépen!
Szerintem annak a fazonnak csak a Te kényeztetésed kell, de Te nem. Különben csinálná. Én sem csinálnám annak akit nem kívánok, igaz attól nem is fogadnék el semmi ilyesmit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88307)
2007. 04. 12. csütörtök 13:16
Kis segítség kéne skacok! Összejöttem egy jó pasival, már meg is kedveltem, de gázos, hogy nem akaródzik neki nyalni. Én végig leszopom extrákkal. Iszonyúan élvezi. De ő nem nyal belém, még ha az orra előtt van akkor sem. Csókolózni se hajlandó sokáig. Állítólag kedvel - én is így gondolom. Nem akarok emiatt pasit váltani, de így sem jó. Mit csináljak? Pasik is írjanak!
oksa
köszi szépen!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 05. 02. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi szépen!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 05. 02. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 13:43
Mondd meg a csajodnak, hogy mosakodjon meg. Nincs jobb és izgatóbb a frissen mosott puncinál, a friss puncinedvnél. Mint a friss reggeli harmatos rózsaszirmok. Vagy használj kezdetben esetleg finom illóolajat, szex shopoban kapni mindenfélét. És keresd meg a csiklóját, fent, középen, kis pöcök, ez a legérzékenyebb a nőknél. Szerintem ne add fel.
csatlakozom az elöttem szólóhoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88129)
2007. 05. 02. szerda 13:23
A nemi élet lényege, a partnernek örömöt okozni! A nők zöme, a csiklóján jut orgazmushoz, így a férfi ha "adni" akar, mindenképpen meg kell próbálnia. A tapasztalat: a "hála" nem marad el!
Mondd meg a csajodnak, hogy mosakodjon meg. Nincs jobb és izgatóbb a frissen mosott puncinál, a friss puncinedvnél. Mint a friss reggeli harmatos rózsaszirmok. Vagy használj kezdetben esetleg finom illóolajat, szex shopoban kapni mindenfélét. És keresd meg a csiklóját, fent, középen, kis pöcök, ez a legérzékenyebb a nőknél. Szerintem ne add fel.
A nemi élet lényege, a partnernek örömöt okozni! A nők zöme, a csiklóján jut orgazmushoz, így a férfi ha "adni" akar, mindenképpen meg kell próbálnia. A tapasztalat: a "hála" nem marad el!
7végén végre megengedte a batátnöm hogy kinyaljam.
HÁt isteni érzés volt.
Már alig várom mikor talizunk ujra
HÁt isteni érzés volt.
Már alig várom mikor talizunk ujra
szia! csak megerősíteni tudom a többieket, az a pasi gáz, hagyd ott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88307)
2007. 04. 12. csütörtök 13:16
Kis segítség kéne skacok! Összejöttem egy jó pasival, már meg is kedveltem, de gázos, hogy nem akaródzik neki nyalni. Én végig leszopom extrákkal. Iszonyúan élvezi. De ő nem nyal belém, még ha az orra előtt van akkor sem. Csókolózni se hajlandó sokáig. Állítólag kedvel - én is így gondolom. Nem akarok emiatt pasit váltani, de így sem jó. Mit csináljak? Pasik is írjanak!
puncit nyalni a világon a legjobb dolog. bele nyalni a szirmok közé aztán lassn bevezetni a barlangba az ujjunkat ennél jobb nincs is.
szerintem is ez a legjobb a sexben.
Az a legjobb amikor nyakás előtt bekenhetem valamivel a puncit. nagyon finom tud lenni egy pár csepp méz joghurt vagy tejszínhab... Nekem bejönnek ezek az édes dolgok de ha nincs rajta semmi akkor is odáig vagyok érte és nagy hévvel nyalom falom