Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 01. 19. péntek 20:20  #89
teve teve
nah, megszólalok, vsz utoljára.

Két dolog.
A chat tényleg nem úgy megy, ahogy régen ment, vagy mennie kellene. Vannak emberek, akik mindent megengedhetnek maguknak, mert néhány op barátságát bírják, s vissza is élnek ezzel...
Én is voltam operátor, én is viseltem "sárga ruhát", tudom mit kell tenni, mire kell figyelni :) És örülök is, hogy nem vagyok, lettem újra op...
Sok rendes, kedves, jópofa embert ismertem itt meg, mióta tag vagyok. (vsz egyike a legrégebben chat-en lévőknek) Van akivel személyesen is volt alkalmam találkozni, és akár a citrom díjat is átvenni :)
De. Mostanában tényleg eldurvulnak a dolgok. Nem tudom, ki milyen alapon lesz operátor, de hogy valami nincs rendben, az biztos.
Uh búcsúzom a chat-től én is... Akárcsak búcsúzott kedves barátom, vándorsólyom is, számomra ismeretlen okok miatt...
Nem várok senkitől sem sírást, sajnálatot, stb., de remélem azért valaki végre már elgondolkozik azon, hogy a régi tagok miért nem járnak már ide...

Az meg szerintem megérthető, ha Audry és párja lefoglalta a termet, SAJÁT NEVÉT adva - és ilyenkor ugyebár ők felelnek ezen időtartam alatt a teremért -, elfogadható, hogy lemondják a foglalást. Ha más szeretné ezt folytatni, akkor megteheti, nem hiszem, hogy túl sok társaság keres helyet, amit bérelni kell...

Uff. Teve voltam, aki elhagyta a sivár chatsivatagot...
2007. 01. 19. péntek 20:15  #88
syrus_a_virus syrus_a_virus
nem kéne félrebészélnbi este úgy 21- óra tájékában kaptunk 1 ip ban-t az itthoni ip-re ha van kedvem bemenni az irodába akkor a kedves operáto bácsi tilthatott volna 754* is akár mert ott adott a lehetőség hogy 4 másodpercenkénti ip váltás ezközöljek....
De engem nem háborított fel annyira mint a Kedvesemet.....
Én teszek tettem a közös társaságért nem keveset...
Nem azért hogy előjogaim legyenek meg telibexarom....
De ezt tudjátok....
Az háborít fel legjobban hogy még Mi vagyunk a tuskókj.......
Vágod kicsilány???
2007. 01. 19. péntek 20:15  #87
Moncy Moncy
Én is megtapasztaltam h. hátrány ha valaki op, vesztettem el én is barátnak gondolt embert, mondjuk lehet nem is volt igaz barát...

Te More.... most engem is utálól?? szomoru1 szomoru1 szomoru1 szomoru1
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 19. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 15:06
Nem félre kell beszélni és mellémagyarázni.... blabla bla
Talán ennek úgy kellene működnie mint a képviselö vállasztásnak talán döntsuk el mi felhasználok ki az aki kiérdelmete a bizalmunkat és az elismerésunk jeléul megválaszthatjuk opnak nem ti a kis zárt körötökböl kitaláljátok a frankot... És mikor ég a csárda mosakszotok mint a macskák.
Hányingerkelto amit muveltek és ahogyan forgatjátok a köpönyeget abba az irányba ami éppen dagasztja a vitorlát
És mielött még kitalálnál soha ismétlem SOHA nem vágytam közutálat tárgyává vállni azáltal hogy operátor legyek.És az elkövetkezendö 500 évben nem is vágyom emme álltalad nagy becsben tartott pozíciora ami mellesleg nem többé hanem kevesebbé tesz.........
2007. 01. 19. péntek 19:51  #86
on-lány on-lány
tegnap szinte egész nap fenntvoltál--és Audry is be tudott lépni a szobába(ezt dagio mondta,mikor + említettem neki Audry sérlmét,h. nem jut be a chatre).Akkor +' nem volt semmi probléma.
v. ennyire fáj,h. kivágtak és ezért "bosszúból" lemondjátok a részvételt 1 személyes sérelem miatt? lookaround sztem ezt nem kéne ennyire felfújni,h. 1 ismerkedős,farsangi bál "dugába dőljön"
2007. 01. 19. péntek 15:06  #85
Nem félre kell beszélni és mellémagyarázni.... blabla bla
Talán ennek úgy kellene működnie mint a képviselö vállasztásnak talán döntsuk el mi felhasználok ki az aki kiérdelmete a bizalmunkat és az elismerésunk jeléul megválaszthatjuk opnak nem ti a kis zárt körötökböl kitaláljátok a frankot... És mikor ég a csárda mosakszotok mint a macskák.
Hányingerkelto amit muveltek és ahogyan forgatjátok a köpönyeget abba az irányba ami éppen dagasztja a vitorlát
És mielött még kitalálnál soha ismétlem SOHA nem vágytam közutálat tárgyává vállni azáltal hogy operátor legyek.És az elkövetkezendö 500 évben nem is vágyom emme álltalad nagy becsben tartott pozíciora ami mellesleg nem többé hanem kevesebbé tesz.........
(Ez egy válasz bonba üzenetére (2007. 01. 19. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 13:42
thedog :ha nem lettél op annak oka van és ujra elmondom nem bántam meg a döntésünket.téma off
2007. 01. 19. péntek 13:48  #84
thedog thedog
nem bánom hogy nem lettem!
de nem a döntésetek volt hanem a döntésed de ezt majd eldöntik mások helyettem!
(Ez egy válasz bonba üzenetére (2007. 01. 19. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 13:42
thedog :ha nem lettél op annak oka van és ujra elmondom nem bántam meg a döntésünket.téma off
2007. 01. 19. péntek 13:42  #83
bonba bonba
2007. 01. 19. péntek 13:23  #82
thedog thedog
Szerintem a chaten azon kívül hogy a bonba aszt hiszi hogy az ő személyes tulajdona más semmi gond nincs!
De nem az én asztalom eldönteni !
Meg kellene kérdezni az oppokat!
De ne ugy mint ahogyan bonba szokta!
Igenis tessék rendet tenni és szerintem a fent nevezettel kellene kezdeni!
Hangsúlyozom tessék megkérdezni az oppokat!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2007. 01. 19. péntek 12:14
Nem azt mondtam hogy el akarom dönteni, hogy kinek volt igaza! Csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mi történt! Nem kis dolognak kellett ahhoz végbemennie a cseten, hogy ilyen elhatározásra jussatok! Audrey meg azt írta, hogy le lett mentve. Ezért kértem!

Igen ismerlek, de nem csak ennyire, hanem egy kicsit talán jobban is.

Ui.: A jégert pedig pont miattad ajánlottam el a tombolába... :-D
2007. 01. 19. péntek 12:14  #81
Törölt felhasználó (223)
Nem azt mondtam hogy el akarom dönteni, hogy kinek volt igaza! Csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mi történt! Nem kis dolognak kellett ahhoz végbemennie a cseten, hogy ilyen elhatározásra jussatok! Audrey meg azt írta, hogy le lett mentve. Ezért kértem!

Igen ismerlek, de nem csak ennyire, hanem egy kicsit talán jobban is.

Ui.: A jégert pedig pont miattad ajánlottam el a tombolába... :-D
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 19. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 10:04
Nincsen log file-om nem készítek "jegyzőkönvet" minden chatelésemről.....
Nem fogom bizonygatni az igazamat ez vagy világos vagy nem!
Nem fogok szélmalomharcot vívni csökkent értelmi képességű hataloméhes marhákkal...
Ennyire már ismerhetnél....
2007. 01. 19. péntek 10:04  #80
Nincsen log file-om nem készítek "jegyzőkönvet" minden chatelésemről.....
Nem fogom bizonygatni az igazamat ez vagy világos vagy nem!
Nem fogok szélmalomharcot vívni csökkent értelmi képességű hataloméhes marhákkal...
Ennyire már ismerhetnél....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2007. 01. 19. péntek 09:37
Küldjétek már át azt a szájbavert log file-t... Hagy lássam, hogy mi történt tegnap!!!
2007. 01. 19. péntek 09:37  #79
Törölt felhasználó (223)
Küldjétek már át azt a szájbavert log file-t... Hagy lássam, hogy mi történt tegnap!!!
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 19. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 08:41
aki kíváncsi a "Public Enemi"-re az itt megtalál részemről a chat fehér folt a térképen meghagyom a hatalomfitogtató kinevezett joggyakorlóknak!
2007. 01. 19. péntek 08:41  #78
aki kíváncsi a "Public Enemi"-re az itt megtalál részemről a chat fehér folt a térképen meghagyom a hatalomfitogtató kinevezett joggyakorlóknak!
2007. 01. 18. csütörtök 14:49  #77
Törölt felhasználó (52127)
mindegy is...de azt az otthonkát..szivesen megnézném rajta egyszer.... hehe hehe
2007. 01. 18. csütörtök 14:24  #76
Törölt felhasználó (69371)
szerintem a pipára hasonlít eplus2 eplus2 eplus2
2007. 01. 18. csütörtök 14:21  #75
Törölt felhasználó (52127)
amugy...Te a nagyidra hasonlitasz? eplus2 eplus2
2007. 01. 18. csütörtök 10:02  #74
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Buli volt a nagyinál ravasz1 mf1 hehe hehe
2007. 01. 17. szerda 05:45  #73
Már megint a 2.-ik oldalra szorultam Nem szoktam én meg ezt az érdektelenséget mf1 rolleyes gunyos1 gonosz2 eplus2
2007. 01. 15. hétfő 21:20  #72
lótusvirág lótusvirág
A buli még sokesélyes...páromtól is függ finom
2007. 01. 15. hétfő 21:19  #71
lótusvirág lótusvirág
Jaja...naon néha betévedek errefelé circling
2007. 01. 15. hétfő 21:19  #70
lótusvirág lótusvirág
Csak szépen sorjában...ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli crazya eplus2
/ 8