Nem fogtok megfedni mert akkor átmegyek terminátorba és mindenütt véres húscafatok lesznek
Szétszórom a tatárbeafstek-emet amit ott fantasztikusan finoman készítenek
Szétszórom a tatárbeafstek-emet amit ott fantasztikusan finoman készítenek
A szartanári figyelmeztetés a smafu igazgatói intő alatt anyám is csak röhög
Kezét csokolom hölgyem önt is látni néha????
Kedves Szülő!
Kisfiát (syrus_a_virus-t) szaktanári figyelmeztetésben részesítem az oldalon tanusított beszólásaiért, élcelődéseiért...
Kérem mielőbbi nevelési egyeztetés érdekében időpont egyeztetésre...
Tisztelettel: aláírás
Kisfiát (syrus_a_virus-t) szaktanári figyelmeztetésben részesítem az oldalon tanusított beszólásaiért, élcelődéseiért...
Kérem mielőbbi nevelési egyeztetés érdekében időpont egyeztetésre...
Tisztelettel: aláírás
pam pa pa pam pam papam
Na itt vagyok új hét új beírások
Szép lila napot mindenkinek
Szép lila napot mindenkinek
köszi' szépen ;de tudok viselkedni
akkor közölném kb azóta vagyok itt mióta a gg-én van chat :) a reggelt nickeim : Dr Maffia, Don Corleone q.more.d,kolbász ,kobax syrus a virus , stb stb egy az amit nem tudtok utánozni a komrumisszumm kézségem mmert az határtalan
Te sem vagy egy egyszerű eset...
audrey
audrey
Vagy szar, vagy kalaposinas mindenképp lehet belőlem
te kis elbizakodott,miböl gondolod,hogy téged még újra lehet hasznosítani,heee?
Akkor is szelektív gyűjtőedény! A kukába a szemetet tesszük, ebbe meg az újrahasznosítható dolgokat -lehet, hogy ilyen vén fejjel nekem is ott kéne lennem....
Ahogy mondod...
Szelektív gyűjtőedény..... Iván... a fene a választékos szíp beszídedet... KUKA írd magyarul
Nem is az a baj,. ha rajta bmarad az eke, hanem ha nem húzza fel:D
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 15:36
Vidéki nem vidéki nem mindegy?? Én jólérzem magam vidéken is ha nem parasztok vesznek körül és Pesten több a paraszt csak otthonhagyták a traktorukat
És nem a paraszt aki MTZ-vel megy a buliba hanem az aki rajta felejti az ekét
És nem a paraszt aki MTZ-vel megy a buliba hanem az aki rajta felejti az ekét
Én már két éve GGzem:D
jah és arról nem is beszélve, hogy itt is van egy-két ember aki más-más nick néven van fent sőt még írogat is saját magának...válaszokat és x időnként megjelenik újnéven.....
Akzo, nah jah.
Igen ez a régi új dolog ,minden netes oldalon chat és fórumoknál probléma, mert én a gg-n kb egy éve vagyok fent.
Sok régi arcnak én új vagyok de aki csak két hete lépett be annak régi....
Én is járok egy olyan oldalra ahol ősrégi vagyok mivel benne voltam az alapító kemény magban viszont a régiek elszvárogtak az újak meg nem ismernek , ezért hiába vagyok régi mégis új vagyok ott...
Igen ez a régi új dolog ,minden netes oldalon chat és fórumoknál probléma, mert én a gg-n kb egy éve vagyok fent.
Sok régi arcnak én új vagyok de aki csak két hete lépett be annak régi....
Én is járok egy olyan oldalra ahol ősrégi vagyok mivel benne voltam az alapító kemény magban viszont a régiek elszvárogtak az újak meg nem ismernek , ezért hiába vagyok régi mégis új vagyok ott...
Én még csak mostanában látom erre felé. Bocs!
Talán azért, mert a srác időtlen idők óta GG függő.
Egy igazi nagypofájú, néha/gyakran / tapló is egy kicsit, de szív-lélek gyerek.
Egy igazi nagypofájú, néha/gyakran / tapló is egy kicsit, de szív-lélek gyerek.