Sokan biztosan ezekre a dimbes-dombos tájakra is szívesen ellátogatnának
a kép címét miért nem írtad le?
Charlotte várja Surdit!
Charlotte várja Surdit!
nesze itt egy krigli sör!
hat igen ha a tarsasag jo, akarmilyen xar helyen is vagy jo buli...de en ha a parommal megyek kirandulni 2ben, akkor is jol erzem magam es jol tudok szorakozni:)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 17:10
magyarország bármely táján jártam mindenütt jól éreztem magam,fő a jó társaság,ha lehet én tiszacsegét ajánlanám pihenésre,nagyon jó a gyógyvizük.
magyarország bármely táján jártam mindenütt jól éreztem magam,fő a jó társaság,ha lehet én tiszacsegét ajánlanám pihenésre,nagyon jó a gyógyvizük.
hát az jó lenne..még nem próbáltam de régi vágyam:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 16:33
Sportolási lehetőség is bárhol akad, hol lovasturizmus, hol a fürdők, általában minden nagyobb városban teke, bowling pálya található.
Ha a lovas része érdekel akkor priv. és ajánlok a közelemben.
Ha a lovas része érdekel akkor priv. és ajánlok a közelemben.
Lázbérc
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 27. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ugye nem várod el, h könnyárban törjünk ki?
talán dako elsirat!
talán dako elsirat!
dehogynem!
ha ezt csinálja továbnb a két oldal isten bizony disszidálok Romániába!
ha ezt csinálja továbnb a két oldal isten bizony disszidálok Romániába!
Sportolási lehetőség is bárhol akad, hol lovasturizmus, hol a fürdők, általában minden nagyobb városban teke, bowling pálya található.
Ha a lovas része érdekel akkor priv. és ajánlok a közelemben. (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a lovas része érdekel akkor priv. és ajánlok a közelemben. (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 14:14
Nem, nem Magyarországon...közel...
Voltam már sok helyen pl: Eger, Győr városa nagyon tetszett, a Balaton kevésbé, Budapesten,Gyöngyösön..hmm...Debrecen, Makó...meg ilyesmi...de valami jó helyet keresnék ahol lehet sportolni a szabadban..szép a kilátás és ha állóvíz is van a közelben az szuper lenne...még ha 1 napos kiruccanás is lenne akkor is jó..
Voltam már sok helyen pl: Eger, Győr városa nagyon tetszett, a Balaton kevésbé, Budapesten,Gyöngyösön..hmm...Debrecen, Makó...meg ilyesmi...de valami jó helyet keresnék ahol lehet sportolni a szabadban..szép a kilátás és ha állóvíz is van a közelben az szuper lenne...még ha 1 napos kiruccanás is lenne akkor is jó..
Hát állóvizes kiránduláshoz még kicsit zima van... De sztem bármely részére mentek az országnak víz mindenütt van...
Ajánlhatom Sárvárt, vagy akár a Csallóköz bármely szegletét, Várgesztes, a Vértes Tata és környéke, és a Bakony (Bakonybél, Zirc, Csesznek, Veszprém) is mind mind tartogat meglepetéseket, Sümeg, Északi középhegységben: Eger, Lillafüred, a hajdúságban, nyírségben is sok sok szép hely van... Vagy épp Visegrád és a Duna kanyar...Pedig a balcsin is rengeteg szép vidék van: akár Tihany és környéke, Tapolca a barlangfürdőjével, Hévíz, Keszthely, kicsit lejjebb a zalai vidék, vagy visszafele a balcsi partján Siófok, Zamárdi, kicsit lejjebb Igal, Csisztapuszta... ó baccus.. reggelis sorolhatnám Magyarország szép vidékeit...
stb stb stb (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajánlhatom Sárvárt, vagy akár a Csallóköz bármely szegletét, Várgesztes, a Vértes Tata és környéke, és a Bakony (Bakonybél, Zirc, Csesznek, Veszprém) is mind mind tartogat meglepetéseket, Sümeg, Északi középhegységben: Eger, Lillafüred, a hajdúságban, nyírségben is sok sok szép hely van... Vagy épp Visegrád és a Duna kanyar...Pedig a balcsin is rengeteg szép vidék van: akár Tihany és környéke, Tapolca a barlangfürdőjével, Hévíz, Keszthely, kicsit lejjebb a zalai vidék, vagy visszafele a balcsi partján Siófok, Zamárdi, kicsit lejjebb Igal, Csisztapuszta... ó baccus.. reggelis sorolhatnám Magyarország szép vidékeit...
stb stb stb (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 14:14
Ó hát ember... miért nem ezzel kezdted? Szóval diszidánsok lesztek??
Akkor meg mi a bánatnak bőrönd??? Kamion kell akkor
Akkor meg mi a bánatnak bőrönd??? Kamion kell akkor
Voltam már sok helyen pl: Eger, Győr városa nagyon tetszett, a Balaton kevésbé, Budapesten,Gyöngyösön..hmm...Debrecen, Makó...meg ilyesmi...de valami jó helyet keresnék ahol lehet sportolni a szabadban..szép a kilátás és ha állóvíz is van a közelben az szuper lenne...még ha 1 napos kiruccanás is lenne akkor is jó.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam már sok helyen pl: Eger, Győr városa nagyon tetszett, a Balaton kevésbé, Budapesten,Gyöngyösön..hmm...Debrecen, Makó...meg ilyesmi...de valami jó helyet keresnék ahol lehet sportolni a szabadban..szép a kilátás és ha állóvíz is van a közelben az szuper lenne...még ha 1 napos kiruccanás is lenne akkor is jó.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 15:28
Ezek szerint Te nem Magyaro-n élsz? Sztem bárhova mész az ország területén mindenhol találsz szép, látnivaló kastélyt, emlékművet, erdőt....
már voltam és nagyon szép:))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 03. 25. vasárnap 19:51
Tudom ajánlani a Szent István Bazilikát.Gyönyörü!Meg ilyenkor nagyon közel lehet menni a Szent Jobbhoz.
Egy 2005-ös utazásra 3 órám volt előkészülni: berohanni a közeli nagyvárosba böröndöt beszerezni, fürdőruhát venni, vonatjegyet megvenni, hazarohanni, becsomagolni, öltözni és indulni
Ó Te jó ember... Szakbolt? Menj be egy Samsonite boltba... Na ott tuti méregdrága cuccost kapsz...
Egyébként... úgy félve megkérdezem, egy böröndhöz minek szaktanácsadás? Hogy hogy kell bele csomagolni? Sztem jobban jársz ha a nejedre bízod Add neki oda a bankkártyádat majd megveszi Ő ami kell és bele is csomagol Csak arra vigyázz nehogy csak a Te holmidat és küszöbön belülre tegye
Egyébként... úgy félve megkérdezem, egy böröndhöz minek szaktanácsadás? Hogy hogy kell bele csomagolni? Sztem jobban jársz ha a nejedre bízod Add neki oda a bankkártyádat majd megveszi Ő ami kell és bele is csomagol Csak arra vigyázz nehogy csak a Te holmidat és küszöbön belülre tegye
bármelyik áruházban,hipermarketben,izlésednek igényeidnek megfelelőt.Az utazáshoz jó utat sok élményt kivánok,remélem megosztod majd az turisztikai élményeidet,és ez által is jobban megismerjük hazánkat,
Tudom ajánlani a Szent István Bazilikát.Gyönyörü!Meg ilyenkor nagyon közel lehet menni a Szent Jobbhoz.