ide nagyon szivesen benézek mindig,kis hazánkról csodálatos képek találhatók,elgondolom hogy hova menyek nyaralni,itt biztos találni szép képeket
Ezek szerint Te nem Magyaro-n élsz? Sztem bárhova mész az ország területén mindenhol találsz szép, látnivaló kastélyt, emlékművet, erdőt....
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 11:13
tudnátok adni valami jó tippet..hogy hova érdemes ellátogatni Magyarországra..és miért?
szeretnék túrázni, érdekességeket látni...emlékműveket,stb...szép táj, pihenés, kikapcsolódás..:)))))))))))) jól hangzik..
szeretnék túrázni, érdekességeket látni...emlékműveket,stb...szép táj, pihenés, kikapcsolódás..:)))))))))))) jól hangzik..
tudnátok adni valami jó tippet..hogy hova érdemes ellátogatni Magyarországra..és miért?
tökéletesen egyetértek veled
jó pihenést!
Ne gondold, meg különben is ez nem mánia, legalábbis nem rossz értelemben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 23. péntek 11:57
Semmi gond. Tudom, hogy a retró csak az én mániám
Semmi gond. Tudom, hogy a retró csak az én mániám
(Ez egy válasz Nagy Medve üzenetére (2007. 03. 23. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 11:33
Szia!
Köszönöm a hozzám való kedvességedet, őszintén szólva a másik kép összbenyomása nekem jobb volt, de azért tényleg köszönöm!
Köszönöm a hozzám való kedvességedet, őszintén szólva a másik kép összbenyomása nekem jobb volt, de azért tényleg köszönöm!
Szia!
Szia Charlotte!
Látod, a hozzászólás végét már nem is fogtam fel!
De azért ha választani lehetne akkor inkább a nagyobb méretekre szavaznék! További jó kirándulásokat kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod, a hozzászólás végét már nem is fogtam fel!
De azért ha választani lehetne akkor inkább a nagyobb méretekre szavaznék! További jó kirándulásokat kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 13:55
Jaj, macikám, félreértettél! Olvasd el a második mondatot is! Én ebbe a fórumba már vagy ezer képet tettem be, olyanokat is, amelyek száz éve készültek. Természetesen nem én vagyok a képen.
Mondjuk azzal vitatkoznék, hogy jó-e egy nőnek, ha ekkora melle van. Az összes melltartó pántja bevág a hátába, néha iszonyúan fáj a hátuk, nehéz csinos ruhát venni maguknak, stb.
Szóval én nem örülnék, ha ekkora dudáim lennének...
Mondjuk azzal vitatkoznék, hogy jó-e egy nőnek, ha ekkora melle van. Az összes melltartó pántja bevág a hátába, néha iszonyúan fáj a hátuk, nehéz csinos ruhát venni maguknak, stb.
De szép! Ide feltétlenül el fogok menni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 03. 22. csütörtök 23:42
Szia Charlotte!
Még nem is írtam a topicodba, pedig régebben te is szoktál az enyémbe.
Seregélyes, Zichy-Hadik kastély. Gyönyörű kastélykerttel, tóval, uszómedencékkel. Közvetlen mögötte horgásztó kis szigettel.
Nem túl messze tőle Krapulaxék ősi vára...
Seregélyes, Zichy-Hadik kastély. Gyönyörű kastélykerttel, tóval, uszómedencékkel. Közvetlen mögötte horgásztó kis szigettel.
nyugodtan kijelentem,magyarország egyik legszebb tája,tokaj hegyalja,
Szia Charlotte!
Na ide azt a praclit akkor! :-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 14:07
az én kezem elég jó melltartó!
és az még a hátad se vágja be!
és az még a hátad se vágja be!
az én kezem elég jó melltartó!
és az még a hátad se vágja be! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
és az még a hátad se vágja be! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 13:55
Jaj, macikám, félreértettél! Olvasd el a második mondatot is! Én ebbe a fórumba már vagy ezer képet tettem be, olyanokat is, amelyek száz éve készültek. Természetesen nem én vagyok a képen.
Szóval én nem örülnék, ha ekkora dudáim lennének... (Ez egy válasz Nagy Medve üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval én nem örülnék, ha ekkora dudáim lennének... (Ez egy válasz Nagy Medve üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 11:42
Szia Charlotte! Eddig csak olvasgatni szoktam a hozzászólásokat, de most elállt a lélegzetem és kis hílyán újra kellett éleszteni! Ez csodás! Mint horgászember mindíg ilyen hableányról álmodtam! Öszinte elismerésem! De jó lehet a párodnak, de azért neked sem lehet rossz!!! Üdv!
Szia Charlotte! Eddig csak olvasgatni szoktam a hozzászólásokat, de most elállt a lélegzetem és kis hílyán újra kellett éleszteni! Ez csodás! Mint horgászember mindíg ilyen hableányról álmodtam! Öszinte elismerésem! De jó lehet a párodnak, de azért neked sem lehet rossz!!! Üdv!
Természetesen én vagyok a képen. Mint az összes képen, amit valaha a fórumba feltettem
A Magyar Várományosi Listán szereplő helyszínek
A Világörökség Magyar Nemzeti Bizottsága dönt arról, hogy a hozzá beérkezett javaslatok alapján mely helyszíneket tartja esélyesnek és érdemesnek egy valamikori felvételre a Világörökségi Listára. E helyszínek szerepelnek az ún. Magyar Várományosi Listán.
Tarnóc ősélőhely (Természeti)
2003-ban felterjesztve, felvételéről a döntés egyelőre elhalasztva
(eredeti név: Ipolytarnóc - ősmaradványok)
A Komárom / Komarnoi erődrendszer (Kulturális)
szlovák-magyar közös felterjesztés
"Dunakanyar kultúrtáj" (munkacím) (Kulturális - kultúrtáj)
a Visegrádi középkori királyi központ és vadászterület, illetve Esztergom középkori vára korábbi két várományosi helyszín összevonásával
A Rózsadombi termál karszt területe (Természeti)
a meglévő Budapesti világörökségi helyszín kiterjesztéseként kerül majd felterjesztésre
Lechner Ödön és kortársai, a magyar szecesszió (Kulturális)
a pontos lehatárolás folymatban van
A Tihanyi félsziget, a Tapolcai-medence tanúhegyei és a Hévízi tó (Kultúrtáj)
a helyszín lehatárolása és kategóriája 2003-tól megváltozott, mivel két, közeli helyszínt csatoltak hozzá sorozatnevezéstként
A római limes magyarországi szakasza (Kulturális)
nemzetközi sorozatjelölés részeként
Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok (Kulturális - kultúrtáj)
Tájház hálózat Magyarországon (Kulturális)
később átsorolásra kerülhet a "Szellemi örökség" (intangible heritage) Egyezmény körébe
Az északkeleti Kárpát-medence fatemplomai (Kulturális)
tervezett szlovák-magyar (-lengyel?) felterjesztés
A Világörökség Magyar Nemzeti Bizottsága dönt arról, hogy a hozzá beérkezett javaslatok alapján mely helyszíneket tartja esélyesnek és érdemesnek egy valamikori felvételre a Világörökségi Listára. E helyszínek szerepelnek az ún. Magyar Várományosi Listán.
Tarnóc ősélőhely (Természeti)
2003-ban felterjesztve, felvételéről a döntés egyelőre elhalasztva
(eredeti név: Ipolytarnóc - ősmaradványok)
A Komárom / Komarnoi erődrendszer (Kulturális)
szlovák-magyar közös felterjesztés
"Dunakanyar kultúrtáj" (munkacím) (Kulturális - kultúrtáj)
a Visegrádi középkori királyi központ és vadászterület, illetve Esztergom középkori vára korábbi két várományosi helyszín összevonásával
A Rózsadombi termál karszt területe (Természeti)
a meglévő Budapesti világörökségi helyszín kiterjesztéseként kerül majd felterjesztésre
Lechner Ödön és kortársai, a magyar szecesszió (Kulturális)
a pontos lehatárolás folymatban van
A Tihanyi félsziget, a Tapolcai-medence tanúhegyei és a Hévízi tó (Kultúrtáj)
a helyszín lehatárolása és kategóriája 2003-tól megváltozott, mivel két, közeli helyszínt csatoltak hozzá sorozatnevezéstként
A római limes magyarországi szakasza (Kulturális)
nemzetközi sorozatjelölés részeként
Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok (Kulturális - kultúrtáj)
Tájház hálózat Magyarországon (Kulturális)
később átsorolásra kerülhet a "Szellemi örökség" (intangible heritage) Egyezmény körébe
Az északkeleti Kárpát-medence fatemplomai (Kulturális)
tervezett szlovák-magyar (-lengyel?) felterjesztés
Nyugi, nem élek álomvilágban. Én is látom, milyen ma Magyarország. De ahogy az Ember tragédiájában elhangzik a nőről, hogy "Mert a jó sajátja, Míg bűne a koré, mely szülte őt.", úgy ezekről a tájakról is azt gondolom, hogy gyönyörűek és szégyelje magát az, aki szétdobálja ott a szemetet!
*irul-pirul* *mosolyog*
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 21. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)