Sziasztok!
Az oldallal nincs gond,csak a kamu emberekkel,konkrétan azokkal akik a párjuknak keresnek harmadik félt(férfit) és se képet nem hajlandóak küldeni,meg csak nálam talizhatunk.
Ez eddeig egy dolog,de amikor mondom h azért a hölgyet csak megnézném magamnak akkor már be is ijednek és mellesleg a hölgynek mindegy h nézek én ki?!
Majd folytatódik azzal,h kitalálom talizzunk és addigra már nem is vagyok szimpi,mikor nem is taliztunk még?!
Meg ha nálam nem lehet akkor hagyjuk,hiába ajánlom fel a hotelt?!
Ti mire következtettek ebből?
Nem tudom kiírhatom e a páros nevét,addig nem teszem amíg nem írjátok,h igen v nem.
De az ilyeneket tiltanám legszívesebben.
Mire gondoltak,majd elhívom őket ismeretlenül,h kiraboljanak,vagy mi????
Az oldallal nincs gond,csak a kamu emberekkel,konkrétan azokkal akik a párjuknak keresnek harmadik félt(férfit) és se képet nem hajlandóak küldeni,meg csak nálam talizhatunk.
Ez eddeig egy dolog,de amikor mondom h azért a hölgyet csak megnézném magamnak akkor már be is ijednek és mellesleg a hölgynek mindegy h nézek én ki?!
Majd folytatódik azzal,h kitalálom talizzunk és addigra már nem is vagyok szimpi,mikor nem is taliztunk még?!
Meg ha nálam nem lehet akkor hagyjuk,hiába ajánlom fel a hotelt?!
Ti mire következtettek ebből?
Nem tudom kiírhatom e a páros nevét,addig nem teszem amíg nem írjátok,h igen v nem.
De az ilyeneket tiltanám legszívesebben.
Mire gondoltak,majd elhívom őket ismeretlenül,h kiraboljanak,vagy mi????
Lehet, hogy csak nálam van gond, bár minden más oldal működik ahogy annak kell, de a GG hihetetlen lassúsággal töltődik többnyire, és mindegy, hogy Firefoxot, vagy Chrome-ot használok épp.
Olyan, mintha valaki otthonról hostolná az oldalt egy 5-6 éves pc-vel...
Olyan, mintha valaki otthonról hostolná az oldalt egy 5-6 éves pc-vel...
Szervusztok! "Vén emberként" már sok éve járok ide, nagyon tetszik a lap! Már egyszer javasoltam, de ismét eszembe jutott megtekintve a "kedvencemet", hogy hozzatok létre "Életmű Díjat", és szavaztassátok meg az egy évnél régebbi tagokat. Ebből baj nem lehet, és a forgalom is nő. Üdv.
Király az oldal, csak igy tovább.
Kimondottan jó a fórum, a topicok és a hozzászólások, illetve a hozzászólok normálisak, mondhatni szimpatikusak. Gratulálunk a weboldalnak és a jelenlévőknek és persze üdv mindenkinek! - Pár -
A társkeresőn lehetne javítani, már mint az "űrlapokon" és a "kérdéseken", de így is jó.
A társkeresőn lehetne javítani, már mint az "űrlapokon" és a "kérdéseken", de így is jó.
tok jo
Üdv!
Nekem tettszik a fórum, csak annyit kérdeznék, hogy lesz e olyan, mint pl youtube-on, hogy lehet értékelni egy hozzászólást? Mármint ha lenne rá igény (pl szavazással eldöntve), vagy abszolúte nincs és nem is lesz tervezve ilyesmi?
Nekem tettszik a fórum, csak annyit kérdeznék, hogy lesz e olyan, mint pl youtube-on, hogy lehet értékelni egy hozzászólást? Mármint ha lenne rá igény (pl szavazással eldöntve), vagy abszolúte nincs és nem is lesz tervezve ilyesmi?
sok sok projekt fut ma is nálunk...
de ez is benne van egy késöbbi rangsorolásúban (Ez egy válasz jafaszi üzenetére (2009. 06. 05. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
de ez is benne van egy késöbbi rangsorolásúban (Ez egy válasz jafaszi üzenetére (2009. 06. 05. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 05. péntek 11:44
Nekem nagyon tetszik az oldal csak azt szeretném meg kérdezni,hogy edig lehetett képeslapot küldeni mostmár nem lehet?
Nekem nagyon tetszik az oldal csak azt szeretném meg kérdezni,hogy edig lehetett képeslapot küldeni mostmár nem lehet?
Sztem nem lett rossz - bár nekem az előző verzióhoz nem volt szerencsém..
A felhasználóknak nem ártana valahol "hozzáférni" a forum etikettjéhez, mivel nagyon sokszor elmegy személyeskedésbe egy téma.
A moderálás sztem általában jó, néha nem egészen egy a mérce, de nekem sincs mindig egyforma hangulatom és Ti is Emberből vagytok.
1-10-es skálán egy 8-ast megérdemel...
(kösz az őszinte véleményt! :tom)
A felhasználóknak nem ártana valahol "hozzáférni" a forum etikettjéhez, mivel nagyon sokszor elmegy személyeskedésbe egy téma.
A moderálás sztem általában jó, néha nem egészen egy a mérce, de nekem sincs mindig egyforma hangulatom és Ti is Emberből vagytok.
1-10-es skálán egy 8-ast megérdemel...
(kösz az őszinte véleményt! :tom)
Rég jártam erre teljesen kivan cserélve az oldal,egész jó lett
mi lenne ha a hibákat be küldenéd
köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 27. szombat 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 27. szombat 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 12. 27. szombat 23:17
A fórumnál tettem be a kedvencekhez---de katasztrofális lett--főleg ez az ugráló kép a hsz mellett.
Képet nem tudok feltölteni,--az is eltűnt a hsz alól. --- nemtudok belépni a csetre sem és megjelent,vmi kedvenc topicjaim is és 1 év kellett, ehhez,hogy sikeresen "elkúrják".
Szóval: Szerintem borzalmas lett.
Képet nem tudok feltölteni,--az is eltűnt a hsz alól. --- nemtudok belépni a csetre sem és megjelent,vmi kedvenc topicjaim is és 1 év kellett, ehhez,hogy sikeresen "elkúrják".
A fórumnál tettem be a kedvencekhez---de katasztrofális lett--főleg ez az ugráló kép a hsz mellett.
úgy látszik továbbra sem érted, hogy mi a fórum Vendégkönyvének értelme!
(itt NEM személyeskedünk!)
az 1 napos figyelmeztető tiltás ezek szerint nem volt elég!
vállald a további következményeit is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 24. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(itt NEM személyeskedünk!)
az 1 napos figyelmeztető tiltás ezek szerint nem volt elég!
vállald a további következményeit is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 24. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247810)
2008. 12. 24. szerda 20:53
Válogasd meg a szavaid.
Válogasd meg a szavaid.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 23. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 13:02
olvasd már el a hszemet, te zseni! innen akkor is törölni fogom, amit beírsz, ha végigrinyálod a napot..menj a megfelelő topicba, ott felőlem azt írsz, amit akarsz...ez itt a fórum vendégkönyve!
nagyon érthetetlen vagy!
EZ A FÓRUM VENDÉGKÖNYVE!
semmi köze a reklamációdhoz!
(ment is miatta 1 nap figyelmeztető tiltás kegyednek!)
problémáddal, gondoddal fordulj közvetlenül az Ügyfélszolgálathoz (lap alján E-mail küldés!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 23. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
EZ A FÓRUM VENDÉGKÖNYVE!
semmi köze a reklamációdhoz!
(ment is miatta 1 nap figyelmeztető tiltás kegyednek!)
problémáddal, gondoddal fordulj közvetlenül az Ügyfélszolgálathoz (lap alján E-mail küldés!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 23. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 12:57
Nagyon elszartátok.Ennyi tellett tőletek.Az előző sokkal jobb volt.Ez most csak a pénzről szól.És most már lehet cenzőrázni amit irtam.Mert ez nálatok bevett szokás.Meghaggyátok azt amit hallani olvasni akartok.A többi kimoderállva.Ennyi tellik tőletek??
olvasd már el a hszemet, te zseni! innen akkor is törölni fogom, amit beírsz, ha végigrinyálod a napot..menj a megfelelő topicba, ott felőlem azt írsz, amit akarsz...ez itt a fórum vendégkönyve!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 23. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 12:57
Nagyon elszartátok.Ennyi tellett tőletek.Az előző sokkal jobb volt.Ez most csak a pénzről szól.És most már lehet cenzőrázni amit irtam.Mert ez nálatok bevett szokás.Meghaggyátok azt amit hallani olvasni akartok.A többi kimoderállva.Ennyi tellik tőletek??
ez a fórum vendégkönyve...töröltem minden, nem a fórumot érintő hszt
nekem nagyon " bejött " a GG. kedvenceim a kismalac és a fórum . rengeteg a gyöngyszem , igaz néha egy - két kavics is belekeveredik , de tuti -tuti - tuti .