hali. már régóta látogatom az oldalt és én hülye még csak most regeltem Jóhely én már tudom üdv az Goldengate-nek és mindenki másnak
Továbbra is az a véleményem,jó hely ez a fórum.Szeretek itt is nézelődni,időnként/ mint most is/ hozzászólni.
az már a Te bajod, ha nem megy mostanávan az ívás!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 09. hétfő 22:55
azt hiszem alkotói válságban vagyok,
nem megy mostanában az írás!
azt hiszem alkotói válságban vagyok,
A GG új webcamos chet szex oldal inditása nagyon tetszik,legfőbb az hogy 20perc csak 1500ft kerül,sok helyen nézelődtem de eddig ez a legolcsóbb,a csajok meg aranypina mind,és remélem hamarosan non-stop lesz
nekem nagyon egyre többet lógok itt is!köszi hogy van.
amióta "rátévedtem " erre az oldalra , az egyik kedvenc lapom lett !!! SZUPER JÓÓÓ !
CSAK KÉPEK--->KATT!
(Ez egy válasz gaboca99 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
A szex/sorozatok-ban
melyikre gondolsz filike?
írd be a keresőbe, hogy bondage...kiad egy képes topicot (Ez egy válasz gaboca99 üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
írd be a keresőbe, hogy bondage...kiad egy képes topicot (Ez egy válasz gaboca99 üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért törölték ki a bondage részt?
nem sajnos...valaki bekötözte a "mappát"
(Ez egy válasz filike üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 14:32
Valaki megtudja mondani lesznek-e valaha újj képek a bondage "mappában"?
Valaki megtudja mondani lesznek-e valaha újj képek a bondage "mappában"?
áthoztam ide, mert itt a helye az ilyen "beszólásoknak":
Mi legyen a következő heti szavazás? | Nyitotta: iNfeSter (2006.03.13 15:32)
jocyy #1061 | ma 18:26
NAGYO TUTI EZ AZ OLDAL.
JÓ,HOGY ITTLEHETEK.
jocyy #1061 | ma 18:26
NAGYO TUTI EZ AZ OLDAL.
JÓ,HOGY ITTLEHETEK.
gyesi #1056| ma 09:44
Teljesen elégedett vagyok, színvonalas,jó,könnyen kezelhetó az oldal, csak így tovább, gratula: Gyesi
nagyon örülünk neked, csak máskor ide írj a vendégkönyvbe...vagy szavazásra kéne bocsájtani az elégedettségedet?
gyesi #1056| ma 09:44
Teljesen elégedett vagyok, színvonalas,jó,könnyen kezelhetó az oldal, csak így tovább, gratula: Gyesi
nagyon örülünk neked, csak máskor ide írj a vendégkönyvbe...vagy szavazásra kéne bocsájtani az elégedettségedet?
Szavaid zene füleimnek!
de ki a frackarika vagy ezzel a "farok" nicnévvel?
Térj át valami normálisra, mert esetleg régi fórumozókat irritálhatsz vele!
de ki a frackarika vagy ezzel a "farok" nicnévvel?
Térj át valami normálisra, mert esetleg régi fórumozókat irritálhatsz vele!
nem keverlek én senkivel!
Katicikhoz hasonlítani valakit? na neeee! kész sértés lenne!
Kettős vagy többes személyisége csak neki van, igaz szeret belebújni mások bőrébe!
imádni való nicnév!
a tied sem rossz!
(feltettem neked egy kérdést az offban, most ez a sláger a fórumban: kérdések elhalmozása egymásnak, és őszinte bevállalós válaszok adása!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicikhoz hasonlítani valakit? na neeee! kész sértés lenne!
Kettős vagy többes személyisége csak neki van, igaz szeret belebújni mások bőrébe!
imádni való nicnév!
a tied sem rossz!
(feltettem neked egy kérdést az offban, most ez a sláger a fórumban: kérdések elhalmozása egymásnak, és őszinte bevállalós válaszok adása!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 08. 30. csütörtök 19:25
ez itt kőkemény OFF tőled!
örülök, hogy hiányolsz! de ne keverj Kakicával, mert szerintem közel se vagyok olyan! csak szeretnék olyan okos lenni!
örülök, hogy hiányolsz! de ne keverj Kakicával, mert szerintem közel se vagyok olyan! csak szeretnék olyan okos lenni!
ez itt kőkemény OFF tőled!
örülök, hogy hiányolsz! de ne keverj Kakicával, mert szerintem közel se vagyok olyan! csak szeretnék olyan okos lenni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
örülök, hogy hiányolsz! de ne keverj Kakicával, mert szerintem közel se vagyok olyan! csak szeretnék olyan okos lenni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:11
jahhh, nagyon hiányoztál!
felváltva, mint katicik!
hol te, hol, ő, hol ő, hol te!
menj egy önvallomásra, ha mersz (de nem ér katicikot másolni)!
felváltva, mint katicik!
sziasztok dakonak üzenem én aszony vagyok már várom válaszotokat legyen szép estétek puszika remélem nem bántotalak meg bocsika
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 08. 26. vasárnap 20:23
őőőőőőőőőő!
izéééé! sokat jártam régen, de már nem sokat járok, nem úgy mint régen! csak néha idepofátlankodok Tom adminnak beszólok, a gyufát kihúzom! és teszem a sok felkiálltójelet!!! de minek azt nem tudom! persze az amatör dolgokat randszeresen megnézem, de már hogy ritkán járok a fórumra, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, nincs székrekedésem, már a hajam se hullik, a körmeimet se rágom!
izéééé! sokat jártam régen, de már nem sokat járok, nem úgy mint régen! csak néha idepofátlankodok Tom adminnak beszólok, a gyufát kihúzom! és teszem a sok felkiálltójelet!!! de minek azt nem tudom! persze az amatör dolgokat randszeresen megnézem, de már hogy ritkán járok a fórumra, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, nincs székrekedésem, már a hajam se hullik, a körmeimet se rágom!
jahhh, nagyon hiányoztál!
felváltva, mint katicik!
felváltva, mint katicik!