Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

2008. 02. 09. szombat 21:36  #380
MmePrune MmePrune VIP Admin
"A szexhez energia és sok nyál kell, a megfelelő étkek szexbe való bevonása tehát nemcsak izgató, de mérhetetlenül praktikus is. No persze meg kell találni azokat a fogásokat, amik tapintásra, látványra, érzetre is izgatóak, főleg kezdetben, mikor még féltjük az ágyneműt.

Fagyottak

A fagyasztott termékek kifejezetten praktikus játékszerek, mert ami a jégkockában hátrány, az itt előny, hisz előbbinél az olvadás után csak a nagy semmi marad, ám itt, ha nem a tengeri halfilével kezdjük, meg is ehetjük a végeredményt. A jeges ételek sokféleképpen felhasználhatók az izgatásban. A bőrön óvatosan végigsimítva egy-egy darabbal, majd ugyanazokat a területeket végigcsókolva sokszorosára fokozható a bőr érzékelése, s az ellentétes ingerek garantált izgalmakat nyújtanak.

Tarthatod a kezedben a jégkockába zárt gyümölcsöket vagy egyéb finomságokat (persze magát az egyszerű jégkockát is), majd szépen csöpögtesd végig az olvadó cseppekkel az érzékeny területeket, a mellbimbókat, a gerincet, a tarkót, a pénisz hegyét vagy a csiklót, s a lehűtött száj is igen különleges élményeket nyújt orális szex közben. Fogaid között tartva izgathatod partnered ajkait, bőrét, s ezzel a saját szád túlhűlését is elkerülheted. Mivel a száj pillanatok alatt ismét fölmelegszik, könnyen visszaforrósíthatod a lehűtött testrészeket, s ezt a játékot többször ismételve garantáltan könyörögni fog a párod a szexért. Édesszájúak jéggé hűtött csokoládéval is próbálkozhatnak.

Krémesek

Szintén édesszájúaknak ajánlott a klasszikus tejszínhabos móka. Persze ezt is variálhatod ízesített habokkal, ha nem vagy tisztaságmániás, egyéb szirupokkal, lekvárokkal, mogyorókrémekkel is, de tény, hogy a flakonos hab a legpraktikusabb. Részben, mert nem ragad annyira, és könnyen lenyalható, de azért is, mert szavak nélküli kommunikációra is kiválóan alkalmas. A csokoládé egyébként csúszós, ragadós szexisségén túl élettani hatásaiban is segíti az örömteli szexelést, a csokoládé fogyasztása ugyanis olyan reakciókat vált ki az emberi szervezetből, mint amit szerelembeesés idején érzünk.

Persze rögtön a lábak közé fújt habkupac jut eszünkbe, ha a tejszínre gondolunk, de ezen és a folyós-tapadós csókokon túl arra is alkalmas, hogy kezünkbe véve az irányítást - és a palackot - oda irányítsuk partnerünk nyelvének figyelmét, ahova csak szeretnénk. Tökéletes alkalom ez kevésbé kommunikatívaknak arra, hogy megmutassák egymásnak erogén zónáikat, s akár az izgatás hosszát is irányíthatják a hab mennyiségének segítségével."

2008. 02. 07. csütörtök 22:27  #379
tom1019 tom1019 VIP Admin
egy nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető kaja:

Cigánypecsenye recept:

Hozzávalók:
- Csíkokra vágott húsosszalonna,
- sertés tarjaszeletek,
- pecsenyefűszerkeverék, fokhagyma, lilahagyma, kaliforniai paprika, paradicsom.

Elkészítés:
A csíkokra vágott húsosszalonnát kipirítjuk,majd a visszamaradt zsíron a kiklopfolt tarjaszeleteket átsütjük.A húst pecsenyefűszerkeverékkel meghintjük (készíthetünk is fűszerkeveréket ő.kömény,fokhagymasó,p.paprika keverékéből),fokhagymával megtűzdeljük.Lilahagymát adunk hozzá félkarikára vágva,kaliforniai paprikát szintén félkarikára vágva,és paradicsomot cikkekre vágva,ezekkel is jól átpirítjuk.Főtt,cikkekre vágott burgonyát visszamaradt szalonnazsíron (vagy olajon) jól megpirítjuk,ezt tálaljuk köretként a hús mellé.

Elkészítési idő: kb. 40 perc
-------------------------------------------------

Cigánypecsenye fóliás burgonyával recept:

Hozzávalók: (4 személyre)

- 8 szelet sertéstarja

A pácléhez:

- 1/2 dl olaj
- 1/2 dl vörösbor
- 1 kávéskanál fokhagymás pácfűszer
- 1 kávéskanál őrölt rozmaring
- 1 kávéskanál majoránna
- 1 kávéskanál őrölt vegyes bors

Elkészítés:
Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, leszárítjuk, kissé kiverjük és félretesszük. A pácléhozzávalókat összekeverjük. A hússzeleteket egyenként bekenjük a páclével, és tálba rakjuk. Betesszük a hűtőbe, és másnapig érleljük.

Elkészítés: Sütés előtt fél órával kivesszük a hűtőbből a húst. Lecsurgatjuk a páclevet, és forró serpenyőben a húsok mindkét oldalát kb. 6-8 perc alatt szép pirosra sütjük. Fóliában sült burgonyával, salátákkal tálaljuk.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 15:05
inkább egyél gyenge marhahúst!

olyat ami már menni alig bírt! eplus2

legközelebb a békacombot fokhagymás vajon készíttesd el. isteni finom!!!

más: valami bevált cigánypecsenye recepted?
2008. 02. 07. csütörtök 15:05  #378
surdapapa surdapapa
inkább egyél gyenge marhahúst!

olyat ami már menni alig bírt! eplus2

legközelebb a békacombot fokhagymás vajon készíttesd el. isteni finom!!!

más: valami bevált cigánypecsenye recepted?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 14:38
a mai munkaebédemről végre találtam egy képet a neten:
eplus2
(különben nagyon finom volt, a gyenge gerle húsához hasonlított az íze!)

2008. 02. 07. csütörtök 14:38  #377
a mai munkaebédemről végre találtam egy képet a neten:
eplus2
(különben nagyon finom volt, a gyenge gerle húsához hasonlított az íze!)

2008. 02. 06. szerda 10:07  #376
A mai munkahelyi reggelim:

2008. 02. 05. kedd 17:29  #375
Szoni Szoni
eljen Meglepöen tökeletes valasz...nem tudom folytatni nyes

igy hat smile vigyor2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 05. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 05. kedd 15:29
túl sok volt a kóbor, gazdátlan macska és kutya a falúban, és összeszedtem őket a sintér előtt... eplus2

2008. 02. 05. kedd 15:29  #374
túl sok volt a kóbor, gazdátlan macska és kutya a falúban, és összeszedtem őket a sintér előtt... eplus2

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 02. 05. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 05. kedd 14:49
Ez tyuk vagy pulyka,esetleg halbol keszült kolbasz ? nyes
Allitolag nem szereted a disznosagot nyes

Na hogy is van ? confused

(egyebkent jol nez ki..) smile
2008. 02. 05. kedd 15:23  #373
Szoni Szoni
Erdekes es sajnos igaz is ...

Csak bizonyitek a jaurt-feher europai populacio gyengesegere.

shakehead nem jo ez igy.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 05. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 05. kedd 10:56
Egy kis érdekesség, egy heti kajamennyiség na persze árakkal különféle országokból. Bhutánból is ! Hát mit mondjak, elég karcsú a menü, ó.
Japán külön van, adatok nélkül, hogy mér??? És mit össze nem csócsálnak egy hétig!
Még jó, hogy tőlünk nincs kép, nem férne ide...
nyes

2008. 02. 05. kedd 14:49  #372
Szoni Szoni
Ez tyuk vagy pulyka,esetleg halbol keszült kolbasz ? nyes
Allitolag nem szereted a disznosagot nyes

Na hogy is van ? confused

(egyebkent jol nez ki..) smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 13:46
tegnap délután olyan szép napsütéses idő, majdhogy nem nyári meleg volt kinn a kertben, így megfüstöltem és sütöttem a legutóbbi kolbásztöltésem maradék részét.
hoztam róla képeket, ha mar kolbászt nem hozhattam nektek:

(szén begyújtása)

(faszén karikák izzanak az egyik oldalon, nedves füstölőfát tettem az izzó szénre, amely egész nap vízben ázott)

(a kolbászt a másik oldalra tettem, NEM az izzó faszén fölé)

(szépen lezártam, és mértem a hőmérsékletét, az időt, mert szakács vónék, ugye? forróbb lett, mint gondoltam, na majd legközelebb kevesebb faszénnel csinálom)

(kb. 20 perc múlva megfordítottam a kolbászt, itt már jól néz ki, ugye? uhhhh, és az illata!

(aztán még 20 perc füstölés és sütés a másik oldalnak, miközben füstölt kolbász illata terjengett a teraszon, és kész a finyom házikubászka... finom )

(és máris készen van, felvágtam kisebb darabokra, hogy ne törjön szét a kolbász, és bevittem a házba, egy-két hétig lesz mit enni, nem maradunk éhen... nyes ...jó étvágyat! hehe
2008. 02. 05. kedd 10:56  #371
Egy kis érdekesség, egy heti kajamennyiség na persze árakkal különféle országokból. Bhutánból is ! Hát mit mondjak, elég karcsú a menü, ó.
Japán külön van, adatok nélkül, hogy mér??? És mit össze nem csócsálnak egy hétig!
Még jó, hogy tőlünk nincs kép, nem férne ide...
nyes

2008. 02. 04. hétfő 13:46  #370
tegnap délután olyan szép napsütéses idő, majdhogy nem nyári meleg volt kinn a kertben, így megfüstöltem és sütöttem a legutóbbi kolbásztöltésem maradék részét.
hoztam róla képeket, ha mar kolbászt nem hozhattam nektek:

(szén begyújtása)

(faszén karikák izzanak az egyik oldalon, nedves füstölőfát tettem az izzó szénre, amely egész nap vízben ázott)

(a kolbászt a másik oldalra tettem, NEM az izzó faszén fölé)

(szépen lezártam, és mértem a hőmérsékletét, az időt, mert szakács vónék, ugye? forróbb lett, mint gondoltam, na majd legközelebb kevesebb faszénnel csinálom)

(kb. 20 perc múlva megfordítottam a kolbászt, itt már jól néz ki, ugye? uhhhh, és az illata!

(aztán még 20 perc füstölés és sütés a másik oldalnak, miközben füstölt kolbász illata terjengett a teraszon, és kész a finyom házikubászka... finom )

(és máris készen van, felvágtam kisebb darabokra, hogy ne törjön szét a kolbász, és bevittem a házba, egy-két hétig lesz mit enni, nem maradunk éhen... nyes ...jó étvágyat! hehe
2008. 02. 03. vasárnap 18:27  #369
Kellemes vasárnapot a konyhában is:

2008. 02. 02. szombat 16:49  #368
Íme, az igazi farsangi fánk receptje

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 3 db tojássárgája, 10 dkg vaj, 1,5 dl tej, 2 dkg élesztő, 5 dkg krisztálycukor, 4 dl olaj, 3 dkg porcukor, 30 dkg lekvár, csipet só.

A tejet meglangyosítjuk, feloldjuk benne a krisztálycukrot és az elmorzsolt élesztőt. Néhány percig szobahőmérsékleten pihentetjük. Utána kevés lisztet teszünk hozzá (ez a kovász), és a tojássárgáját hagyjuk kissé felhabosodni. A többi lisztet előmelegítjük, majd a közepébe fészket képzünk.
Lassan hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt úgy, hogy először a tojássárgájával keveredjen el, majd fokozatosan nagyobb ívben, kevergetve beledolgozzuk a lisztet. Ha a tészta egyneművé vált, hozzáadjuk a sót és az olvasztott vajat. Erőteljes mozdulatokkal dagasztjuk, szinte pumpáljuk a kezünkkel. (Dagasztásra alkalmas robotgépben lassú fordulaton készíthetjük.) A tésztát addig dagasszuk, míg elválik az edény falától, és hólyagosodni nem kezd. Letakarjuk, és szobahőmérsékleten 30-40 percig kelesztjük. Huzatmentes hely biztosításával és a letakarással kedvező életefeltételeket biztosítunk a kelesztőgombák elszaporodásának, miáltal a tésztánk laza, könnyű lesz. Ha megkelt, meglisztezett gyúródeszkára borítjuk és óvatosan kb. 3-4 cm vastagságúra kihúzzuk. Lisztbe mártott pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd letakarva ismét 10 percig kelni hagyjuk. Vigyázzunk: a kiszaggatott fánk oldalsó peremét ne lisztezzük össze, sőt, kezünkkel se érintsük!
Mély serpenyőben vagy lapos lábosban felhevítjük az olajat, ügyelve, hogy se túlságosan forró, se túl hideg ne legyen (a hőmérséklet kb. 170 fokos). A fánkokat óvatosan forgatva a kezünkben, ujjunkkal egyik oldalukon középig benyomjuk, majd ezzel lefelé fordítva helyezzük az olajba. Mindkét oldalon aranybarnára sütjük, lecsurgatjuk. Porcukorral meghintve, kikevert lekvárral tálaljuk.

2008. 01. 30. szerda 10:52  #367
A padlás (musical) : Szilvásgombóc

Íme a Föld.
Sose lehet tudni, hogy hol van a fent és lent.
Íme az ember.
Nem lehet látni, de ott van a lényeg benn:

Van-e titka?
Van-e íze?
Van-e szíve, ami jó?
Van-e magja?
Van-e még egy?
Van-e húsa olvadozó?
Ember, mint a Föld olyan,
Gombócnak is lelke van!

Szilvásgombóc!
ó-ó-ó-ó!
Felszín édes hó...
Rajta aranyszínű morzsa!
Szilvásgombóc!
ó-ó-ó-ó,
Megkóstolható!
Benne van a kenyér, benne van a víz!
Benne van a tudás, benne van az íz!
Benne van az idő, benne van a só!
Benne van a válasz: embernek lenni jó!
jó, jó, jó,jó
Rajta hó, ami tűzforró,
jó, jó, jó jó
Olyan illatosan olvadó!
Jó, jó, jó, jó!
Ez egy jóízű kisbolygó!
Jó jó, jó, jó
Gomboóóc!
Szilvásgombóc!
ó-ó-ó-ó
Jaj, jaj, jaj de jó!

Szilvásgombóc!
ó-ó-ó-ó
Megkóstolható!
Ez az édes kisbolygó.

Szilvásgombóc!

(Presser Gábor)

eplus2
2008. 01. 28. hétfő 11:36  #366
2008. 01. 27. vasárnap 16:08  #365
A mai ebédem ez volt:
Kacsamell sok-sok narancsfilével

Hozzávalók:
45 dkg kacsamell, 4 db alma, 25 dkg hagyma, 4 db narancs, 3 evőkanál méz, chiliszál, 0,5 dl narancslikőr, só, fehérbors, vaj, 40 dkg laskagomba, 1 gerezd fokhagyma, 10 dkg lilahagyma, rozma-ring, borsmenta

Elkészítése: A kacsamellet kifilézzük, fűszerezzük. A gyümölcsöket előkészítjük, azaz megmossuk, megtisztítjuk, majd kifilézzük.
A kacsamellet vajon készre sütjük, mellette karamellizáljuk a mézet, végül pedig hozzáadjuk a szeletekre vágott almát, narancsfilét. A narancslikőrrel ízesítjük, alaplével simára forraljuk, keményítővel besűrítjük. A legvégén kevés vajjal dúsítjuk. Különleges, érdekes ízhatással készítettünk egy megszokottnak tűnő kacsát.

2008. 01. 24. csütörtök 11:15  #364
Lányoknak:

nyes
2008. 01. 23. szerda 12:27  #363
2008. 01. 21. hétfő 16:18  #362
a mai munkahelyi ebédem:

(Éhes is maradtam, mert nem vagyok oda a disznóságokért. A másik kelkáposztafőzelék volt...a kettő közül a "jobbat" választottam... hehe , de a leves volt a csúcs: rízsleves kínai módra...) nyes
2008. 01. 20. vasárnap 22:36  #361
Törölt felhasználó (21812) VIP
Imádom!!! Sajnos évek óta nem ettem :-(
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 01. 19. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 21:19
krumplilángos platnyin sütve

/ 32