Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

2007. 11. 08. csütörtök 23:16  #260
Törölt felhasználó (21812)
Tényleg, hogy szeretitek a hotdogot: mustárral, ketchuppal, mindkettővel, salátalevéllel, sehogy?

És a hamburgert?

Esztek gyorskaját?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 08. csütörtök 23:14
Csajoknak is hoztam valamit:


2007. 11. 08. csütörtök 23:14  #259
Törölt felhasználó (21812)
Csajoknak is hoztam valamit:


2007. 11. 08. csütörtök 23:07  #258
Törölt felhasználó (21812)








2007. 11. 07. szerda 19:39  #257
tom1019 tom1019 VIP Admin
Hoztam nektek buktát, lekváros, vigyázzatok meleg még!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 11. 06. kedd 16:45  #256
Szoni Szoni
Egyszerü az elkeszitese....


Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 11. 06. kedd 12:16  #255
tom1019 tom1019 VIP Admin
Ivás közben , de meg.......-lak!!!... finom wink nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 05. hétfő 21:47
Ne csak együnk, igyunk is!


2007. 11. 06. kedd 10:51  #254
surdapapa surdapapa
ezt így nyalnám el Rólad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 05. hétfő 21:47
Ne csak együnk, igyunk is!


2007. 11. 05. hétfő 21:47  #253
Törölt felhasználó (21812)
Ne csak együnk, igyunk is!


2007. 11. 05. hétfő 12:32  #252
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mai mh-i ebédem:

2007. 11. 04. vasárnap 21:13  #251
Törölt felhasználó (21812)
Ki szereti a csípőset?






2007. 11. 04. vasárnap 14:51  #250
zelli zelli
Kedves Tom!
Köszönöm válaszod!
Akkor úgy látom, hogy mindketten titkoljuk a receptjeinket! wink Hasonlóan Hozzád, sajátos "fűszerkombinációimban" élem ki Magam!
És hasonlóan a disznótoros kajához, évente max. 2x az abált, húsosabb szalonna is belefér a menümbe! circling
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 11. 04. vasárnap 14:35
Én, mint "szakember" (ami nem igazándiból állja meg a helyét, max. van egy kis tapasztalatom a böllérkedésben és a főzésben), elmondanám neked, hogy
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:

Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.

Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a

sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!

A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
2007. 11. 04. vasárnap 14:35  #249
tom1019 tom1019 VIP Admin
Én, mint "szakember" (ami nem igazándiból állja meg a helyét, max. van egy kis tapasztalatom a böllérkedésben és a főzésben), elmondanám neked, hogy
kurvára utálom a disznóhúst
(főleg a szárnyasokat, abból is csirkehúst pártolom a legjobban, valamint a vadhúsokat, erősebb fűszerezéssel, halat, mindenféle tengeri herkentyűt, csigát, valamint az egzotikus állatokat, rovarokat, nővényeket és gyümölcsöket-zöldségeket szeretem), dehogy a témánál maradjunk:

Egy évben, 2-3 alkalommal megeszem a disznótoros kaját, vagy a kocsonyát, csülök-köröm pörit, marha pacalt stb. is.

Hurka: kizárólag a jó erősen majoránnás májas hurkát (vegyes töltelékkel, belsőségekkel és sok rizzsel, só, bors stb.) szeretem (a véres hurkát nem), a saját ízlésvilágomnak megfelelően, ezért a legtöbb esetben magam készítem (a boltit nem csípem, meg sem enném), hasonlóképpen, mint a

sütni való Kolbászt: amit vegyes közepesre darált disznóhúsból, magyarosan (sok szegedi v. kalocsai paprikával, só, bors, őrölt kömény, v.hagyma, fokhagyma, kicsit csípősen, de nem erősen) ízesítek.
Vannak még titkos fűszereim is a hurka-gyurka és kolbász-pisti elkészítéséhez, de az titok, mert különben nem lenne igazán tomos íze a disznóságaimnak!

A köret szinte lényegtelen, de a hagymás főt-sült petrezselymes krumplit szeretem hozzá, dinsztelt vöröskáposztával.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 13:35
Kedves Tom!
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta! worship Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!
Te, mint szakember, hogy csinálod? smile
2007. 11. 04. vasárnap 13:35  #248
zelli zelli
Kedves Tom!
Te ott a szakácsiskolában biztos tanultál "böllértudományt" is!
Nem eszek általában sertéshúst, de évente néhány disznótoros tál belefér.(Magam részéről a színtiszta pecsenyehúst, és a véreshurkát kedvelem.) De ahány ház, annyi szokás. Ettem, illetve megnéztem a zsírosabb fajtát, de igazából a fele rizs, fele zsemlekocka, kevés zsírral, kevés porcogóval a kedvencem ebben a témában!
És a disznótoros káposzta! worship Csak ne legyen túl zsíros, és túl savanyú!
Te, mint szakember, hogy csinálod? smile
2007. 11. 04. vasárnap 13:07  #247
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mai ebédem:





2007. 10. 31. szerda 13:24  #246
Törölt felhasználó (21812)
Ha a konyhában elfogyott a nasi:


2007. 10. 29. hétfő 16:41  #245
Törölt felhasználó (94621) VIP
Ezt mi ketten Moncyval megennénk!

nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 19:13
egy kis fagyi még tél előtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 10. 29. hétfő 16:37  #244
tom1019 tom1019 VIP Admin
deeee lenyalnálak... finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 22:42
egy kis csoki még tél előtt/alatt/után/mindig?



2007. 10. 29. hétfő 16:37  #243
tom1019 tom1019 VIP Admin
a mai munkahelyi ebédem:

2007. 10. 28. vasárnap 22:42  #242
MmePrune MmePrune VIP Admin
egy kis csoki még tél előtt/alatt/után/mindig?



(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 19:13
egy kis fagyi még tél előtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 10. 28. vasárnap 19:13  #241
tom1019 tom1019 VIP Admin
egy kis fagyi még tél előtt???

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
/ 32