Ezt mi ketten Moncyval megennénk!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
deeee lenyalnálak...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
a mai munkahelyi ebédem:
egy kis csoki még tél előtt/alatt/után/mindig?
egy kis fagyi még tél előtt???
Kedvenc reggelim...
A nap erotikus receptje
Tudjuk, a konyhában számos afrodiziákum fellelhető, amik illatukkal, ízükkel, látványukkal tesznek mély benyomást érzékeinkre, és ha hatásukra nem is robbanunk szét a nemi vágytól, megadja a tökéletes alaphangulatot egy romantikus vacsorához. Ha pedig már ugyis tökszezon van, legyen a sütőtök a nap erotikus receptjének főszereplője, és főzzünk egzotikus sütőtöklevest egy forró afrodiziákummal, a chilipaprikával!
Receptünkhöz az alábbi hozzávalók szükségesek:
2 kg sütőtök
400 g póréhagyma
1 chili paprika
3 evőkanál repceolaj
1 evőkanál ecet
500 ml zöldségleves
só, bors
800 ml kókusztej
100 g tejszín
1 csokor petrezselyem
Vegyük a sütőtököt, héját távolítsuk el, kanalazzuk ki a magokat, és szeleteljük fel kis kockákra! Ezt követően aprítsuk fel a póréhagymát és a chilipaprikát (ennek magjait távolítsuk el). A tököt, a hagymát és a paprikát körülbelül öt percen át olajon pároljuk, majd öntsük fel zöldséglevessel és az ecettel, fűszerezzük sóval és borssal. Ezt követően forraljuk fel és lassú tűzön hagyjuk főni körülbelül tíz percig. Ezután keverjük hozzá a kókusztejet és a tejszínt, majd rizzsel, vagy tökmaggal és durvára aprított petrezselyemmel díszítve tálaljuk! Elkészítési idő: körülbelül egy óra.
Tudjuk, a konyhában számos afrodiziákum fellelhető, amik illatukkal, ízükkel, látványukkal tesznek mély benyomást érzékeinkre, és ha hatásukra nem is robbanunk szét a nemi vágytól, megadja a tökéletes alaphangulatot egy romantikus vacsorához. Ha pedig már ugyis tökszezon van, legyen a sütőtök a nap erotikus receptjének főszereplője, és főzzünk egzotikus sütőtöklevest egy forró afrodiziákummal, a chilipaprikával!
Receptünkhöz az alábbi hozzávalók szükségesek:
2 kg sütőtök
400 g póréhagyma
1 chili paprika
3 evőkanál repceolaj
1 evőkanál ecet
500 ml zöldségleves
só, bors
800 ml kókusztej
100 g tejszín
1 csokor petrezselyem
Vegyük a sütőtököt, héját távolítsuk el, kanalazzuk ki a magokat, és szeleteljük fel kis kockákra! Ezt követően aprítsuk fel a póréhagymát és a chilipaprikát (ennek magjait távolítsuk el). A tököt, a hagymát és a paprikát körülbelül öt percen át olajon pároljuk, majd öntsük fel zöldséglevessel és az ecettel, fűszerezzük sóval és borssal. Ezt követően forraljuk fel és lassú tűzön hagyjuk főni körülbelül tíz percig. Ezután keverjük hozzá a kókusztejet és a tejszínt, majd rizzsel, vagy tökmaggal és durvára aprított petrezselyemmel díszítve tálaljuk! Elkészítési idő: körülbelül egy óra.
Hoztam egy fincsi szakácsnőt:
Köszönjük!
Cserében néhány maszatos néni:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Cserében néhány maszatos néni:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 19:42
Hoztam nektem almáspitét, dióval, mogyoróval és mandulával megszórva:
Hoztam nektem almáspitét, dióval, mogyoróval és mandulával megszórva:
Egy kis Párizs:
Itt van egy kis izelitő ebből az étteremből:
Ossobuco
Csokoládémousse (mousse au chocolat)
Itt van egy kis izelitő ebből az étteremből:
Ossobuco
Csokoládémousse (mousse au chocolat)
Ma bűnöztem:
De hizlal. Na és akkor mi van? Választhatok, sanyargatom magam diétával és akkor folyton ingerült és kötekedő leszek, vagy átadom magam az evés élvezetének (is), és akkor jókedvűen éldegélek.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 13. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 13. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Drága Cerelmem!
bizony ám! tökéletesen egyre gondoltunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
bizony ám! tökéletesen egyre gondoltunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 10. 16. kedd 15:50
Gondolom, egyre gondolunk:
nem is keveset...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 17. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
véltem felfedezni némi erotikus izgalmat a lány arcán
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom, egyre gondolunk:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 13:47
hát végülis nagyon ideje lenne, h bekapj a konyhán egy tőlem származót!