Egy vad,es erzeki lany!!!!
még nem tapasztalták hogy milyen az igazán jó kapcsolat, így nem is tudhatják :) én tudom és nevetek ezen a sok sületlenségen amit itt olvasok! mintha minden "férfi" kamasz lenne itt. vagy tényleg az??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 16:12
van egy olyan sanda gyanúm h. már a pasik sem igazán tudják mi kell nekik... pontosabban mi a jó nekik ami kellhet...
P-P-P!Pénz-Potencia-Pinácska!
Hogy lehet egy mondaton belül az IQ mindkét végletét bemutatni... Miért kell valakit lehülyézni? Na, mindegy...
Inkább ezt vigyétek:
Inkább ezt vigyétek:
mindenkinek az en menyasszonyom kell???
Egy kedves, aranyos nő aki szereti a sex-et és engem.
Egy társ ugyanis asszony nélkül félember a pasi.
Az aszonypajtás aki lent alszik a hálóban meg egy szelet pizza, meg 1 korty narancs lé
pénz pina pénz "nyócker"
van egy olyan sanda gyanúm h. már a pasik sem igazán tudják mi kell nekik... pontosabban mi a jó nekik ami kellhet...
nekem csak egyetlen egy nő kell...senki más....
csak egy nö,de az agyban legyen olyan mint egy kurva,a konyhaban cseled,tarsasagban diplomata.asszeem nem felejtettem ki semmit....
Kell a szabadság és kellenek a korlátok kell a sex és a megértés és a szeretet és a többi ami egy jó kapcsolathoz hozzájárul......
Persze időszakonként mindig más érzelmekre van szükség......
Persze időszakonként mindig más érzelmekre van szükség......
NŐ csupa nagy betüvel. Ha ezt is sugározza ki akkor teljesen mindeggy hogy vékony vagy duci.
A válasz röviden: nő, sör, foci ...:D
Béke és nyugalom, meg egy jó sör. :P
jó csaj
de erről álmodik a nő is!!!!!csak nemmeri megvalositani......
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell ezt sokat ragozni, a Nőnek a Férfi a Férfinak a Nő kell. Mint egy öreg barátom megjegyezte "nehéz egy Nővel együtt élni, de nélküle sokkal-sokkal nehezebb"
Na és mi kell a NŐnek?