Ez KOMOLY??
(Ez egy válasz adamowo üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
nő
Elég mélyre hatoan tanulmányozza a kérdést.
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez egy primitiv válasz.
Nekem a Nő is kell nem csak az amit a lába között találok.
Nekem a Nő is kell nem csak az amit a lába között találok.
asszem ezt most már be is lehet zárni, mert ettől kimerítőbb választ nemlehet adni.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 08. hétfő 12:13
Egy pasinak az kell hogy szeressék és hagyják , hogy ő is szeresse a másikat, kell a sex bármikor és bárhol ami mindkettőjüknek jó, kell a személyes szabadság, hogy néha elmenjenek külön szórakozni vagy beülni valahová csak fiúk vagy csak lányok, kell a hűség, kell az anyagi függetlenség, kell az, hogy jól érezzem magam vele bármikor és bárhol, kell, hogy komoly dolgokról is tudjak vele beszélni, kell , hogy okos legyen, kell , hogy jóindulatú legyen, kell hogy a családom elfogadja és engem is fogadjon el a családja, kell hogy megértsük egymás hobbiját és szenvedélyét ezt elfogadjuk és tiszteletben tartsuk, kell, hogy egy társaságban a másik felem legyen és fogadják el a barátaim és viszont az ő barátnői is engem, kell, hogy közös hosszútávú jövőt akarjunk mind a ketten és ezért tegyünk lépéseket......
Kb nagyjából ennyi kell egy pasinak vagy legalábbis nekem és szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy nagyrésze ennek létre is jött!:)
Üdv:Mindenkinek
Kb nagyjából ennyi kell egy pasinak vagy legalábbis nekem és szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy nagyrésze ennek létre is jött!:)
esetleg erröl álmodik a pasek????
![](http://www.kepfeltoltes.hu/060510/579906987bscap003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Akkor futás!!!!!!!!!
Ezzel eggyet értek
Ha egy Női test van a harisnyában,akkor harisnya kell.
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 08. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy mi kell a pasiknak?! Egy másik topikban pl:harisnya!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Egy pasinak az kell hogy szeressék és hagyják , hogy ő is szeresse a másikat, kell a sex bármikor és bárhol ami mindkettőjüknek jó, kell a személyes szabadság, hogy néha elmenjenek külön szórakozni vagy beülni valahová csak fiúk vagy csak lányok, kell a hűség, kell az anyagi függetlenség, kell az, hogy jól érezzem magam vele bármikor és bárhol, kell, hogy komoly dolgokról is tudjak vele beszélni, kell , hogy okos legyen, kell , hogy jóindulatú legyen, kell hogy a családom elfogadja és engem is fogadjon el a családja, kell hogy megértsük egymás hobbiját és szenvedélyét ezt elfogadjuk és tiszteletben tartsuk, kell, hogy egy társaságban a másik felem legyen és fogadják el a barátaim és viszont az ő barátnői is engem, kell, hogy közös hosszútávú jövőt akarjunk mind a ketten és ezért tegyünk lépéseket......
Sziasztok!
Elmondom, hogy szerintem mi kell egy pasinak. Többek között némi tisztelet, de ha ettől el is tekintünk, akkor a sex az mindenképpen fontos. És szerintem a nőnek is az, mivel ugyanúgy élvezi Ő is.Az csak duma, hogy a férfiak mind sexmániások....a nők is azok. És ha azok vagyunk? Akkor mi van? Az miért bűn? Szerintem valamilyen szinten mindenki ˝hajszolja˝ az élvezeteket. Ha a nők nem hajszolják a sex-et, akkor miért járnak folyamatosan fodrászhoz, miért sminkelnek, miért hordanak alig takaró ruhákat, ha nem akarnak tetszeni senkinek és nem a sexért megy ki a dolog. Ha meg csak azért, hogy felhuzzák a férfinépet a külsővel, akkor szerintem az egy szemét dolog. Junior voltam, köszönöm :-)
Elmondom, hogy szerintem mi kell egy pasinak. Többek között némi tisztelet, de ha ettől el is tekintünk, akkor a sex az mindenképpen fontos. És szerintem a nőnek is az, mivel ugyanúgy élvezi Ő is.Az csak duma, hogy a férfiak mind sexmániások....a nők is azok. És ha azok vagyunk? Akkor mi van? Az miért bűn? Szerintem valamilyen szinten mindenki ˝hajszolja˝ az élvezeteket. Ha a nők nem hajszolják a sex-et, akkor miért járnak folyamatosan fodrászhoz, miért sminkelnek, miért hordanak alig takaró ruhákat, ha nem akarnak tetszeni senkinek és nem a sexért megy ki a dolog. Ha meg csak azért, hogy felhuzzák a férfinépet a külsővel, akkor szerintem az egy szemét dolog. Junior voltam, köszönöm :-)
szia! Mi újság? Nem voltam pár napig, most meg dolgozok. Írjak még?
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
eper "tejszíneském vagy valakié"
én is játszok ilyet néha ezért inkább mostanában a hosszabb dolgokat megírom Wordben és be copyright, nagyon sok bosszúságtól szabadított meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 21. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
én is játszok ilyet néha ezért inkább mostanában a hosszabb dolgokat megírom Wordben és be copyright, nagyon sok bosszúságtól szabadított meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 21. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 04. 21. péntek 21:41
Köszike:-)
Mindjárt szétdurran az agyam...Most írtam egy jó hosszú esszét privátban és mikor el akartam küldeni, mi történt?...Kiírta, hogy be kell jelentkeznem..De hát ha nem lennék bejelentkezve, akkor most sem tudnék ide írni, nem igaz?:-)
Pedig a szándék megvolt!
Mindjárt szétdurran az agyam...Most írtam egy jó hosszú esszét privátban és mikor el akartam küldeni, mi történt?...Kiírta, hogy be kell jelentkeznem..De hát ha nem lennék bejelentkezve, akkor most sem tudnék ide írni, nem igaz?:-)
Pedig a szándék megvolt!
Köszike:-)
Pedig a szándék megvolt!
Pedig a szándék megvolt!
Na majd írok privátba holnap, ma már nem érek rá, nem vagyok én olyan szende kislány, ahogy azt gondolod:-), élek!!, de keresem a kapcsolatot:-) Ja, egyébként nem sértődtem meg, csak leírtam magyarul a gondolataim, nem értetted, és utána meg feleslegesnek éreztem tovább magyarázni a gondolataim:-)))))
![wave](images/smilies/wave.gif)
Köszi:-)))) Igen, így van
![worship](images/smilies/worship.gif)
olyan, hogy IGAZI -szerintem nincs! Őszintén közületek hányan érezték már: "igen ő az"!? Szerintem sokan! Nos az, hogy mi kell a pasiknak-elég tág kérdés! Mi kell egymásnak? Mi kell tőled-nekem?-és forditva! Ezek a mozgatórugók. Mindenkit hagyni kell, hogy kimutassa a foga fehérjét! Ez lehet igy meglehetősen durva és önző, de kevés választottat lehet közel engedni, a biztos társ reményében! Mindkét félnek meg kell küzdenie a másik és saját boldogságáért-hagyni kell küzdeni. A harc során a gyenge elhullik...
Nincs értelme írni, ha senki sem érti. Mostantól kussolok az ilyen témákban.
UI: te is általánosítottál és ez nem esett jól. Nem is ismersz. Hagyjuk az egészet.
UI: te is általánosítottál és ez nem esett jól. Nem is ismersz. Hagyjuk az egészet.