én a sorrenden változtatnék:)
punci punci punci és pénz:)
punci punci punci és pénz:)
Ja és nem biztos, hogy vénkisasszonyok akartunk lenni - senki nem annak készül, max. úgy alakul az élete- !, csak lehet, hogy most jöttünk rá, hogy akivel éltünk x évet, az nem az Igazi volt!!! És jobb akkor már inkább egyedül, mint úgy...Igenám, de a remény is idővel elfogy, hiába áll az ember pozitívan a társkereséshez. Én sem szeretek előre tervezni, szeretnék csak úgy randizgatni, talizni valakivel, aztán lesz, ami lesz! De hogy csak dugjak, ahhoz akkor nem kéne ekkora céco....Azt nem társkeresésnek hívják: Bocs, ez még lemaradt az előző hsz-ből.
Szia! Kérlek, ne vedd magadra, mert nem volt ez célom!
Én csak a saját tapasztalataimat írtam le és nyilván soha nem fogunk egymás útjába esni, mivel - gondolom én - te is -mint itt sokan mások - nős ember vagy és biztos boldog, akárcsak kedves feleséged, akit szintúgy boldoggá teszel!
Tehát nem neked szólt ez az egész, hanem azokról a singli pasikról írtam le -ismételten mondom: saját- véleményem, akikkel lehetne valami normális kapcsi és mégsem akarnak semmi ilyesmit!
Én csak a saját tapasztalataimat írtam le és nyilván soha nem fogunk egymás útjába esni, mivel - gondolom én - te is -mint itt sokan mások - nős ember vagy és biztos boldog, akárcsak kedves feleséged, akit szintúgy boldoggá teszel!
Tehát nem neked szólt ez az egész, hanem azokról a singli pasikról írtam le -ismételten mondom: saját- véleményem, akikkel lehetne valami normális kapcsi és mégsem akarnak semmi ilyesmit!
Kedves Eperkelyhecske!
Csatlakozom sanyidkl23-hoz!
Felhoztál 1 rossz példát, sőt gondolom van több hasonló történeted, de hidd el hogy vannak rendes pasik a világon.
Ha feladod a keresést, soha nem fogsz(pozitívan) csalódni....
Csatlakozom sanyidkl23-hoz!
Felhoztál 1 rossz példát, sőt gondolom van több hasonló történeted, de hidd el hogy vannak rendes pasik a világon.
Ha feladod a keresést, soha nem fogsz(pozitívan) csalódni....
egy kis csíkkal a csikló fölött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 18. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 18. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (109362)
2006. 03. 18. szombat 19:46
Egy csupasz pina!!!!!!!!!
Úgy tűnik, társ az nem kell nekik....Sem barát!
Egyre jobban azt hiszem, a BOTRÁNY és zűrzavar kell nekik, ez az életelemük! /no comment!.../
A chat-en dumáltam egy pasival a napokban, szerinte én a múlt században élek, amiért egyedül vagyok, csak mert nem megyek bele mindenféle selejt ügyekbe!
De az a vicc, hogy ha nem is ragaszkodnék annyira a komoly kapcsolathoz, akkor a másik fél jogosultságot érez az iránt, hogy "palira vegyen" és "felültessen" és úgy érzi, akkor "kell" randiznunk, amikor éppen ő úgy akarja!....Ja és max. 1 hónapban 1x akarja, mivel én vagyok az x. sorszámú valaki az életében és tegyem össze a 2 kezem, hogy vele lehetek, mert ő annyira jó pasi...és különben is, ha nekem ez kevés, akkor én is szedjek össze még 10 pasit és akkor talán a hét minden napjára jut majd 1.....
Azt hiszem, ha ilyen a felhozatal, akkor érthető, hogy miért választom inkább az egyedüllétet!
UI: jó lenne, ha megtanulnák a pasik megkülönböztetni a társkeresőt a szexpartnerkeresőtől és békén hagynák azokat, akik komolyan gondolják!!!
Egyre jobban azt hiszem, a BOTRÁNY és zűrzavar kell nekik, ez az életelemük! /no comment!.../
A chat-en dumáltam egy pasival a napokban, szerinte én a múlt században élek, amiért egyedül vagyok, csak mert nem megyek bele mindenféle selejt ügyekbe!
De az a vicc, hogy ha nem is ragaszkodnék annyira a komoly kapcsolathoz, akkor a másik fél jogosultságot érez az iránt, hogy "palira vegyen" és "felültessen" és úgy érzi, akkor "kell" randiznunk, amikor éppen ő úgy akarja!....Ja és max. 1 hónapban 1x akarja, mivel én vagyok az x. sorszámú valaki az életében és tegyem össze a 2 kezem, hogy vele lehetek, mert ő annyira jó pasi...és különben is, ha nekem ez kevés, akkor én is szedjek össze még 10 pasit és akkor talán a hét minden napjára jut majd 1.....
Azt hiszem, ha ilyen a felhozatal, akkor érthető, hogy miért választom inkább az egyedüllétet!
UI: jó lenne, ha megtanulnák a pasik megkülönböztetni a társkeresőt a szexpartnerkeresőtől és békén hagynák azokat, akik komolyan gondolják!!!
Az nem olyan biztos.. tudod karó kontra holló
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 03. 21. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
A guminőnek nincs agya!
Mert ez annak volt a tökéletes jellemzése. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 03. 21. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Mert ez annak volt a tökéletes jellemzése. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 03. 21. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
agya?
Nem, egy elég
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 18. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
vagy tán több???
![confused](images/smilies/confused.gif)
Törölt felhasználó (109362)
2006. 03. 18. szombat 19:46
tom hol szerezted a képet mert hát ha meg van ott nekem 3d forásban is:)
AZ HOGY OTTHON SZERETŐ MAMI NYITOTT SÖR ÉS AZ ESTI FILM UTÁN NAGY HANCUR VÁRJA!!!!!!!!!!
Akkor nem változott a tegnap este alkotott véleményem az "úriemberről"
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 12. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 12. vasárnap 09:44
Na eddig így volt...és mégsem volt jó..
Most már mindenben az általad leírtak fordítottját teszem...
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
áááááááááááááááá
fééérfiaaak
![duma](images/smilies/duma.gif)
![duma](images/smilies/duma.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Na eddig így volt...és mégsem volt jó..
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
tommi-tetszene nagyon,persze a vacsi költségét azt ő fizeti majd gondolom!
Na ez igen,őt úgy hivják,hogy NŐ,szivesen felvetetném vele a Gorcsev Ivánné nevet,hűséges lennék hozzá vagy egy évig,azt garantálom/talán/
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://images.ifun.ru/a/a16SB6SxDE.gif)