Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 11. 01. szombat 19:52  #1333
tom1019 tom1019 VIP Admin
a barátság szent és sérthetetlen!
azt mindig megbecsüljük, szeretjük, köszönjük és nem töröljük! (legalábbis nálam)... smile
2008. 11. 01. szombat 00:21  #1332
gazosgyuri gazosgyuri
Estét Doki bááá...

Megy majd egy priwi hónap este...asszem nagy xarba kewertek és kérnék tanács...köszi...remélem majd megkapod... worship
2008. 10. 31. péntek 21:17  #1331
diablosteve diablosteve
Szép estét. Na ezek jóóó filmek, töltöm is. vigyor5
Fűrész 5 is remélem jó lesz (már tölthető is), nem úgy mint az 1 + a 2, mert azokon röhögtem. nyes
Knight Rider is lassan kint van. hehe
Sőt a Dragon Ball is filmesítés alatt van. eplus2
A ne szórakozz Zohan-al is állat. Szét röhögtem magam rajta. worship
2008. 10. 31. péntek 00:53  #1330
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Ajánlanék 2 jó kis akciófilmet:

A Szállító 3.

Max Payne
2008. 10. 28. kedd 17:43  #1329
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

2008. 10. 25. szombat 18:33  #1328
Mondom, a két személy biztos nem ugyanaz...

Meg ahogy mondtam: surdi kizárólag munkaidőben ven fen a GG-n, otthon neki tilos ilyen csúúúnya oldaalakt látogatnia. nyes hehe
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 21. kedd 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 23:58
Majd megyek megkérdezem az Orákulum-ot, hogy mikor ér véget a Klónok háborúja. nyes vigyor4
surda azért nem csetel, mert arra ott volt a laca42 felhasználóneve hehe

Mindegy, majd egyszer erre is fény derül. lookaround
2008. 10. 21. kedd 23:58  #1327
diablosteve diablosteve
Majd megyek megkérdezem az Orákulum-ot, hogy mikor ér véget a Klónok háborúja. nyes vigyor4
surda azért nem csetel, mert arra ott volt a laca42 felhasználóneve hehe

Mindegy, majd egyszer erre is fény derül. lookaround
2008. 10. 20. hétfő 22:29  #1326
Sajna az sem nyert. laca42 a cset egyik ismert személye (volt?). Kép is van róla a képtárban.

surdi meg tudtommal nem sokat csetel.

Na mindegy, szerintem ebben a "klónháborúban" már hülyén halunk meg... nyes
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 22:46
Na ez a kemény. Szerintem kevernek valakivel. Nézz be a "Golden Gate chat és az operátorok" topicba. Na ott laca42 és motkány66 ugyan az. circling Na legalább erre fény derült. Lehet, hogy surda = laca42 = motkány66 és reggel surda, este meg laca42 néven nyomul hehe szal, No comment. nyes hehe
Laca kiosztja ott az embereket elég rendesen. wow1 hehe
2008. 10. 18. szombat 22:46  #1325
diablosteve diablosteve
Na ez a kemény. Szerintem kevernek valakivel. Nézz be a "Golden Gate chat és az operátorok" topicba. Na ott laca42 és motkány66 ugyan az. circling Na legalább erre fény derült. Lehet, hogy surda = laca42 = motkány66 és reggel surda, este meg laca42 néven nyomul hehe szal, No comment. nyes hehe
Laca kiosztja ott az embereket elég rendesen. wow1 hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 22:00
Nem is azzal vagyon a probléma, hogy kicsoda diablosteve, hanem hogy ki NEM!?

Mert surda elejtett és nehezen értelmezhető (több topicban is kinyilvánított) célzásaiból arra a konzekvenciára jutottam (és még más is), hogy surdi szerint diablo valakinek a "klónja", álregje. Csak azt nem sikerült kisilabizálni, hogy kinek a második regjének véli? Az enyémnek? dako84-nek? D-Hog-nak?

Erre próbáltam választ kapni, de homályos célzáson túl sajnos mást, konkrétumot nem mondott, így most itt vagyok meglőve a kétkedésben... nyes hehe
2008. 10. 18. szombat 22:13  #1324
diablosteve diablosteve
Hát erről lehetne egy új topic-ot nyitni, mert egy rakat képet tudok mutatni róla.
Diablo egy PC játék amiben rohangálsz és nyírkálod a zombikat, csontvázakat, meg az egyéb szörnyeket és mint minden ilyen játékban egyre furább és erősebb lényeket kell széttrancsíroznod. Ezekért tapasztalati pontot kapsz és így egyre jobb fegyvereket tudsz használni ... varázsolni stb. Tudnék róla egy csomót rizsázni, de izgalmasabb ha játszol velük. nyes

És hát a lényeg, hogy a címszereplőt verd le a játék végén. A kiegészítővel bővült a játék, meg a javítások sok jó dologgal bővítették ezt a világot.
A nevem meg ebből jött. Diablo + Steve

Ez a cég amúgy a legjobb játékterverők egyike a világon. A Starcraft és a Warcraft is az Ő kezük munkája (a WoW is). Na ezért lehet fenekelés lesz, mert reklámozok itt nyes

Kb. ezek azok a szörnyek akiket már vagy 1000x legyilkoltam. eplus2 Ezek a 2. részből van, de jön a 3. is jövőre remélhetőleg.

Ja és pár rajzot tettem már be a "Fantázia ... rajzok" topicba. De ha gondoljátok Diablo-ról is rajzolok egy képet. wave
Nektek is jó hétvégét. Legyetek rosszak (csak egy kicsit) crazya
2008. 10. 18. szombat 22:00  #1323
Nem is azzal vagyon a probléma, hogy kicsoda diablosteve, hanem hogy ki NEM!?

Mert surda elejtett és nehezen értelmezhető (több topicban is kinyilvánított) célzásaiból arra a konzekvenciára jutottam (és még más is), hogy surdi szerint diablo valakinek a "klónja", álregje. Csak azt nem sikerült kisilabizálni, hogy kinek a második regjének véli? Az enyémnek? dako84-nek? D-Hog-nak?

Erre próbáltam választ kapni, de homályos célzáson túl sajnos mást, konkrétumot nem mondott, így most itt vagyok meglőve a kétkedésben... nyes hehe
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 18. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 10:12
Sziasztok ! Jó hétvégét ! Tudjátok én utánanéztem, ki is lehet a Diablos meg még steve is. Előbb a név, aztán a rajzok, grafikák, méghozzá gépi grafikák. Ez valami játék, lehet csak én vagyok elmaradva, de amolyan fantáziajáték, és rajzok, meg szellemek.
Valami ilyesmi, amit most ide teszek nektek.
Igy van Diabolos??

2008. 10. 18. szombat 10:12  #1322
tablet tablet
Sziasztok ! Jó hétvégét ! Tudjátok én utánanéztem, ki is lehet a Diablos meg még steve is. Előbb a név, aztán a rajzok, grafikák, méghozzá gépi grafikák. Ez valami játék, lehet csak én vagyok elmaradva, de amolyan fantáziajáték, és rajzok, meg szellemek.
Valami ilyesmi, amit most ide teszek nektek.
Igy van Diabolos??

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 17. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 17. péntek 23:16
Hát nem kaptunk választ... eplus2

Biztosan büdösek vagyunk neki... nyes hehe
2008. 10. 18. szombat 00:52  #1321
diablosteve diablosteve
Hát sajnos nem... De semmi gond, ami késik nem múlik. eplus2
Én nem hiszem, hogy büdös lennék, mert minden nap fürdök és szerintem te sem vagy az (ahogy téged ismerlek worship ). Max magát érzi és fürdik egész nap, azért nincs itt. hehe

Ismét dobok fel egyet a rajzaim közül. crazya
2008. 10. 17. péntek 23:16  #1320
Hát nem kaptunk választ... eplus2

Biztosan büdösek vagyunk neki... nyes hehe
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 17. péntek 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 17. péntek 03:58
Hát eddig nem derült ki, hogy ki más vagyok MÉG itt. eplus2
Semmi gond, holnap is lesz nap. hehe
A nap zárásaként tettem egy saját rajzot is be a Fantázia...rajzok-ba. Jobb hely nincs /még/. lookaround wave
És van még ahonnan az jött. worship
2008. 10. 17. péntek 03:58  #1319
diablosteve diablosteve
Hát eddig nem derült ki, hogy ki más vagyok MÉG itt. eplus2
Semmi gond, holnap is lesz nap. hehe
A nap zárásaként tettem egy saját rajzot is be a Fantázia...rajzok-ba. Jobb hely nincs /még/. lookaround wave
És van még ahonnan az jött. worship
2008. 10. 16. csütörtök 03:03  #1318
diablosteve diablosteve
Lehet holnap az is kiderül, hogy DusGazdag is én vagyok. vigyor De akkor leszopom magam kereszbe is. hehe Tele lesz velem a dühöngő az 100%. Egyre sűrűbben fogtok ott látni, lehet. eplus2 (csak 99%, hagyok helyet más kitaszítottaknak is crazya , mert a végén mártírt faragnap az egyfejemből, meg is van az új topic név: Spesta a mártír) worship
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 16. csütörtök 02:44
surda nem lehetsz, mert ő szigorúan hétköznap 08-16 között van csak. Hajnal 2-kor kizárt...

Na, tán holnap fényt derít, hogy kinek is vagy a "klónja"... nyes
2008. 10. 16. csütörtök 02:44  #1317
surda nem lehetsz, mert ő szigorúan hétköznap 08-16 között van csak. Hajnal 2-kor kizárt...

Na, tán holnap fényt derít, hogy kinek is vagy a "klónja"... nyes
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 16. csütörtök 01:57
Hát ezt nekem is elregélhetné, mert ezzel a nagy IQ-hoz konvergáló (lassan már ez igaz lesz ha így folytatódik) egyfejemmel én sem értettem igazán, hogy most akkor kihez is hasonlítok. Lehet hogy hozzád doki, de az is lehet, hogy D-Hog lettem hirtelen.
De az is lehet, hogy valamelyik Admin bőrébe bújva is írogatok (na azért ekkora Hacker nem vagyok nyes ). Ja és leszidom majd magam valahol, mint Admin és utána bannolom 1 hétre az Adminos account-ommal ezt, hogy ne tünjön fel annyira, hogy 8 személy nevében is írogatok. eplus2
De lehet, hogy épp surdapapa is én vagyok. hehe
/ Ja és ha még ezt is komolyan venné valaki akkor MEGJEGYZEM, hogy tettem smiley-t is. => Dühöngőbe gyere ha komolyan vetted. /
2008. 10. 16. csütörtök 01:57  #1316
diablosteve diablosteve
Hát ezt nekem is elregélhetné, mert ezzel a nagy IQ-hoz konvergáló (lassan már ez igaz lesz ha így folytatódik) egyfejemmel én sem értettem igazán, hogy most akkor kihez is hasonlítok. Lehet hogy hozzád doki, de az is lehet, hogy D-Hog lettem hirtelen.
De az is lehet, hogy valamelyik Admin bőrébe bújva is írogatok (na azért ekkora Hacker nem vagyok nyes ). Ja és leszidom majd magam valahol, mint Admin és utána bannolom 1 hétre az Adminos account-ommal ezt, hogy ne tünjön fel annyira, hogy 8 személy nevében is írogatok. eplus2
De lehet, hogy épp surdapapa is én vagyok. hehe
/ Ja és ha még ezt is komolyan venné valaki akkor MEGJEGYZEM, hogy tettem smiley-t is. => Dühöngőbe gyere ha komolyan vetted. /
2008. 10. 16. csütörtök 01:38  #1315
MIVAAAN???

Dögöljek meg, ha értem... Valaki magyarázza meg lécci...

Aztat látom, hogy valami ellentét gyütt össze dako-diablosteve-surdi között, de mia túró?? Vagy ezt is rosszul látom?

Megmicsodaaa???

"annak az ambernek a topicjábi is vagyunk"

Hogy jövök én a képbe?

Mondjuk dako84 volt már az én klónom is... Most meg diablosteve az? Vagy én értettem félre megint valamit?

surdi! Vedd már lécci a fáradtságot, és érthető módon (tudod, hogy egy műveletlen, unintelligens ügyvédbojtár is megértse nyes hehe ) magyarázd már el nekem! De ne virágnyelven!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 15. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 11:00
jééé de ismerőőősss stílus!

mint ha valaki mással csináltuk volna ugyanezt egy fos nő topicjában!

és ráadásul ugyanabba az időpontba, mint az az ember szokott gégézni!

jééé és most figyelem, hogy annak az ambernek a topicjábi is vagyunk!

ehj de sok mostanság a "véletlen"
2008. 10. 16. csütörtök 01:28  #1314
Honnan tudod, hogy kettő van nekije? Lehet, h azért félti olyannyira, mert csak összvissz egyetlen golyszit birtokol... nyes eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 10. 14. kedd 21:52
Ha nem jön, hát nem jön (vállvonogatós szmájli)
Így járt... nem tudom, mit félt a heréin, van neki kettő, na sag schon, ha elveszíti az egyiket, van mááásik... persze, ha ilyen maximalista, és igényt tart mindkettőre, akkor persze nincs mit tenni
hehe
/ 71