jééé de ismerőőősss stílus!
mint ha valaki mással csináltuk volna ugyanezt egy fos nő topicjában!
és ráadásul ugyanabba az időpontba, mint az az ember szokott gégézni!
jééé és most figyelem, hogy annak az ambernek a topicjábi is vagyunk!
ehj de sok mostanság a "véletlen" (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
mint ha valaki mással csináltuk volna ugyanezt egy fos nő topicjában!
és ráadásul ugyanabba az időpontba, mint az az ember szokott gégézni!
jééé és most figyelem, hogy annak az ambernek a topicjábi is vagyunk!
ehj de sok mostanság a "véletlen" (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 20:06
Na tomi, kimaradsz egy nagy buliból.
Felmerült a FIGYELEM, felhívások ... topicban egy problem ... de megoldottam.
Check this out:
Check this out:
Azt a "problemet" dako vetette fel. Mindig első a transzis kép. Ezt megpróbáltam ellensúlyozni és ennyi. Lehet itt is lesz egy menet tomival. De lehet, hogy más kap miatta vérszemet.
Sulamit , tomi heréi éppen foglaltak, azért nem jön (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sulamit , tomi heréi éppen foglaltak, azért nem jön (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 20:06
Check this out:
Check this out:
Ha nem jön, hát nem jön (vállvonogatós szmájli)
Így járt... nem tudom, mit félt a heréin, van neki kettő, na sag schon, ha elveszíti az egyiket, van mááásik... persze, ha ilyen maximalista, és igényt tart mindkettőre, akkor persze nincs mit tenni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Így járt... nem tudom, mit félt a heréin, van neki kettő, na sag schon, ha elveszíti az egyiket, van mááásik... persze, ha ilyen maximalista, és igényt tart mindkettőre, akkor persze nincs mit tenni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:38
Nem voltál te mindig ilyen visszafogott és ijedős, tomi!
Check this out:
Check this out:
Nem voltál te mindig ilyen visszafogott és ijedős, tomi!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:14
na én itt már visszavonulok, mert ez nekem már nagyon síkos talaj, és nem szeretném elveszíteni az egyik herémet, vagy mindkettőt miattatok...
HOVA KELL MENNEM? Figyelek ezerrel. Jobb vagyok mit Hitman.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:13
Megtennéd, hogy szólnál neki? De diablosteve? Neki ki fog szólni???
na én itt már visszavonulok, mert ez nekem már nagyon síkos talaj, és nem szeretném elveszíteni az egyik herémet, vagy mindkettőt miattatok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 10. 14. kedd 19:02
Öööö... nyitom a kaput - Tomnak szólsz Te vagy szóljak én?
Megtennéd, hogy szólnál neki? De diablosteve? Neki ki fog szólni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 19:02
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 14. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárhol? Bármikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 18:57
Doki, Te vagy az én emberem Igaz, némi rávezetéssel, de vetted a lapot
Mikor és hol?
Mikor és hol?
Doki, Te vagy az én emberem Igaz, némi rávezetéssel, de vetted a lapot
Mikor és hol? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor és hol? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 17:31
tom & sulamit:
Ezzel adtatok ergy jó tippet! Mi lenne, ha Sulamit-ot fenekelnénk el (egy kicsit csak)???
Ezzel adtatok ergy jó tippet! Mi lenne, ha Sulamit-ot fenekelnénk el (egy kicsit csak)???
Te tényleg levagy maradva...pedig beszéltünk tegnap is a málnásban...
már a békitö tárgyaláson is tul vagyunk...hajthatatlan vagyok....
igy aztán...fenekelés ide vagy oda...ugy is lehet egy kivánságom a Joeltöl... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 11. szombat 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
már a békitö tárgyaláson is tul vagyunk...hajthatatlan vagyok....
igy aztán...fenekelés ide vagy oda...ugy is lehet egy kivánságom a Joeltöl... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 11. szombat 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 06:11
Mondjuk olyat,hogy úgy wetted be a lówal a kanyart mint a salakmotorosok....
Különben sem wálhattok el míg én nm wagyok a tárgyaláson...
Doki! Fenekeld csak el ezt a jányzót!!
Akkor szerintem ugyanarról beszélünk!
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 22:32
nem korbácsolásra, vagy elvirgácsolásra gondoltam én sem
csak megpaskolni egy kicsit, hogy beinduljon
az Igéző Női tekintetekbe tettem egy csajt, őt mondjuk fenekelném
az Igéző Női tekintetekbe tettem egy csajt, őt mondjuk fenekelném
nem korbácsolásra, vagy elvirgácsolásra gondoltam én sem
az Igéző Női tekintetekbe tettem egy csajt, őt mondjuk fenekelném (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
az Igéző Női tekintetekbe tettem egy csajt, őt mondjuk fenekelném (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 19:51
lehet, hogy egy kicsit félreértettél, mert én semmi jónak nem vagyok az elrontója, sőt ha sulamit is benne van, akkor mehet egy 4-es v. akár 6-os "seggrepacsi" is, csak az a bibi, hogy nálam ez a dolog a szexuális játékok egy kicsit perverzebb fajtája, és csak akkor csinálom, ha mindenki élvezi, így a nők is!
különben nálam tabú az erőszak és a testi v. lelki fájdalom okozása!
különben nálam tabú az erőszak és a testi v. lelki fájdalom okozása!
lehet, hogy egy kicsit félreértettél, mert én semmi jónak nem vagyok az elrontója, sőt ha sulamit is benne van, akkor mehet egy 4-es v. akár 6-os "seggrepacsi" is, csak az a bibi, hogy nálam ez a dolog a szexuális játékok egy kicsit perverzebb fajtája, és csak akkor csinálom, ha mindenki élvezi, így a nők is!
különben nálam tabú az erőszak és a testi v. lelki fájdalom okozása! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
különben nálam tabú az erőszak és a testi v. lelki fájdalom okozása! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 17:31
tom & sulamit:
tom & sulamit:
Ezzel adtatok ergy jó tippet! Mi lenne, ha Sulamit-ot fenekelnénk el (egy kicsit csak)??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel adtatok ergy jó tippet! Mi lenne, ha Sulamit-ot fenekelnénk el (egy kicsit csak)??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 15:02
ha mindenki fenekelni akar, akkor én is beszállnék a buliba...jó kis pirosra püffölt ropogós popsi, majd utána jól megharapdáljuk...
gyurka & deablosteve:
Hááát, egy kiadós elfenekelés kijárna a kisasszonynak... De attól tartok, az már se pro, se kontra nem változtat(na) a dolgokon, és még élvezze is??? (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát, egy kiadós elfenekelés kijárna a kisasszonynak... De attól tartok, az már se pro, se kontra nem változtat(na) a dolgokon, és még élvezze is??? (Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet még jelentkezni? (pirulós szmájli)
Igazán nem szép, hogy minden jóból kihagytok (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán nem szép, hogy minden jóból kihagytok (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 15:02
ha mindenki fenekelni akar, akkor én is beszállnék a buliba...jó kis pirosra püffölt ropogós popsi, majd utána jól megharapdáljuk...
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Fenekeld csak el Doki, ja Csak keményen főnök
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 11. szombat 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 11. szombat 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 06:11
Mondjuk olyat,hogy úgy wetted be a lówal a kanyart mint a salakmotorosok....