Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 12. 02. vasárnap 18:22  #273
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Az a baj, h nem tudom, konkrétan mire gondolsz... Kifejtenéd pár példával lécci? kerdes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 14:04
Te Dokikám!
Most készülj fel, mert nagyon lüke vagyok! hehe idiota
Most azon röhögök, de azóta ezen röhögök, amióta itt vagyok (kínomban is), hogy a média mennyire le van maradva a GG-től!
Amiről Mi a fórumon beszélünk, azt a média legalább 2 hét múlva említi újdonságként!
Itt már lerágott csont! (Kommunikáció szak-fujj!!)

A hír-újdonságot, friss információt, és tájékozottságot, sokoldalúságot, utánajárást, hitelességet követel meg!

Nem kellene átvenni a GG-nek a médiahatalmat? eplus2
Kérdezik Tőlem többször, hogy hallottad-e, hogy...
Ó, már vagy 2 hónapja tudom.... eplus2
Köszönöm GG! worship

Te Duplasanyi, amiről beszélsz, az a NEKATO!
2007. 12. 02. vasárnap 18:22  #272
Üdv a NEKATO-ban!!! nyes
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 01. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 08:26
Szia doki,olvasgatva a kannácska topikot és más hsz úgy döntöttem gyarapitom azok táborátt akik mostantól egy szót se irnak a kannácska topicba smile
2007. 12. 02. vasárnap 17:51  #271
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
A lényeg hogy dokival szivesen khmkhmna hát izé no kit érdekell kellemen anna? idiota
én imádom a néha lüke csajokat finom
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 14:04
Te Dokikám!
Most azon röhögök, de azóta ezen röhögök, amióta itt vagyok (kínomban is), hogy a média mennyire le van maradva a GG-től!
Amiről Mi a fórumon beszélünk, azt a média legalább 2 hét múlva említi újdonságként!

A hír-újdonságot, friss információt, és tájékozottságot, sokoldalúságot, utánajárást, hitelességet követel meg!

Köszönöm GG! worship

2007. 12. 02. vasárnap 14:04  #270
zelli zelli
Te Dokikám!

Köszönöm GG! worship

2007. 12. 01. szombat 08:26  #269
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Szia doki,olvasgatva a kannácska topikot és más hsz úgy döntöttem gyarapitom azok táborátt akik mostantól egy szót se irnak a kannácska topicba smile
2007. 11. 30. péntek 16:35  #268
Erről szerintem senkinem nem volt még csak kétsége sem. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 29. csütörtök 20:39
csak annyira étvágygerjesztö...hogy még a szilvi is átcsempészte a nappaliba....
ezekszerint...van izléééseeeem. wink
2007. 11. 29. csütörtök 20:39  #267
csak annyira étvágygerjesztö...hogy még a szilvi is átcsempészte a nappaliba....
ezekszerint...van izléééseeeem. wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 19:36
áááááá..... finom wow1
ehhez nem lehet mit hozzáfűzni...
gyönyörű, izgató, fenomenális, vérforraló, csodaszép, szexis... wow1
2007. 11. 29. csütörtök 19:36  #266
áááááá..... finom wow1
ehhez nem lehet mit hozzáfűzni...
gyönyörű, izgató, fenomenális, vérforraló, csodaszép, szexis... wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 14:08
ide mertem behozni...szerintetek is eszméletlenül jo felvétel?

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 11. 29. csütörtök 19:34  #265
Bazze, surdi, le a kalappal előtted! Most nagy-nagy piros pontot rajzopltam be a neved mögé!!!
Te viszont (ellentétben velem) olvastál a sorok között, és megérezted, hogy ezt szeretném elérni! eljen worship
Köszi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 08:56
itt a baráti jobbom: eljen
/vagy ahogy home-val: kezem nem disznóláb! smile /

de nem azt akartalam elérni, h ha vmi újdonság kerül elő vele kapcsolatban akkor arról ne írj, vagy ne írd le a véleményed!

hanem ne régi dolgot vegyél elő, vagy ne 3-4 hászen kersztül taglald a havas féle könyvet!

PINA!!!
2007. 11. 29. csütörtök 14:37  #264
surdapapa surdapapa
a 263-ra: nem nem és neeeemmm

mert nem a puncid van a képen az én nyelvemmel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 14:12
csak ugy...fransziásan....

2007. 11. 29. csütörtök 14:12  #263
csak ugy...fransziásan....

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 13:53
és nekem meg csók!

csak úgy fransziásan!
2007. 11. 29. csütörtök 14:08  #262
ide mertem behozni...szerintetek is eszméletlenül jo felvétel?

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2007. 11. 29. csütörtök 13:53  #261
surdapapa surdapapa
és nekem meg csók!

csak úgy fransziásan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 13:44
Csak...hogy bomlasszam ezt a furcsa hangulatot....Dokinak egy hatalmas puszi..mert az Ö szobájában vagyunk... crazya smile
2007. 11. 29. csütörtök 13:44  #260
Csak...hogy bomlasszam ezt a furcsa hangulatot....Dokinak egy hatalmas puszi..mert az Ö szobájában vagyunk... crazya smile
2007. 11. 29. csütörtök 08:56  #259
surdapapa surdapapa
itt a baráti jobbom: eljen
/vagy ahogy home-val: kezem nem disznóláb! smile /

de nem azt akartalam elérni, h ha vmi újdonság kerül elő vele kapcsolatban akkor arról ne írj, vagy ne írd le a véleményed!

hanem ne régi dolgot vegyél elő, vagy ne 3-4 hászen kersztül taglald a havas féle könyvet!

PINA!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 11. 28. szerda 18:07
nézd, én megértem ellenszenvedet Kanna miatt, de mint egyszerű fórumozó (de "hivatalból" mint admin is)
dokival értek egyet, és az Ő álláspontját támogatom!
nagyon nehéz szerintem is azt a bizonyos határvonalat meghúzni, mint ahogyan itt is elvileg offoljuk a topicját, de ha jól belegondolunk, akkor még sem, mert
- olyan témáról beszélgetünk, ami doki területéhet zartozik (celeb-hírességek)
- ez egy olyan szoba, ahol minden nézetkülönbséget és véleményt szövegesen is el lehet mondani, hasonlóan, mint az off topicban
- közérdekű vitátba bonyolódtunk, amit az adminok szobájába meg lehet beszélni (ez is az, és az egyik admint is érinti a vita, hanem kettőt... nyes
- válaszoltam prividre, és továbbra is azt kérem, hogy a téma iránt legyél nagyobb tolleranciával, és a vitapartneredre (mint írtam privimben részletesebben is) se tegyél olyan "lebegtető" célzást, ami félreérthető lehet.

Ezzel szemben megigérem, hogy a jövőben a Kanna topicba nem írok egy sort sem, de azért nehogy harakirit kövess el, ha mégis valami fatális véletlen során tartja vezető pozicióját a top listán...
(és azt is nézd meg, ha reális akarsz lenni felém szembeni kritikáddal, hogy én mikor hoztam előre a topicot, mert csak akkor írtam rá, amikor már valaki felhozta,
ezzel szemben egyesek mindent elkövetnek, hogy leszorítsák a mélybe, ami szívetek joga, de akkor Te se panaszkodjál, ha valaki írni akar bele, vagy képeket szúr be, mert az meg a másik fórumozó szíve joga!)

részemről is off a téma!
2007. 11. 28. szerda 18:07  #258
nézd, én megértem ellenszenvedet Kanna miatt, de mint egyszerű fórumozó (de "hivatalból" mint admin is)
dokival értek egyet, és az Ő álláspontját támogatom!
nagyon nehéz szerintem is azt a bizonyos határvonalat meghúzni, mint ahogyan itt is elvileg offoljuk a topicját, de ha jól belegondolunk, akkor még sem, mert
- olyan témáról beszélgetünk, ami doki területéhet zartozik (celeb-hírességek)
- ez egy olyan szoba, ahol minden nézetkülönbséget és véleményt szövegesen is el lehet mondani, hasonlóan, mint az off topicban
- közérdekű vitátba bonyolódtunk, amit az adminok szobájába meg lehet beszélni (ez is az, és az egyik admint is érinti a vita, hanem kettőt... nyes
- válaszoltam prividre, és továbbra is azt kérem, hogy a téma iránt legyél nagyobb tolleranciával, és a vitapartneredre (mint írtam privimben részletesebben is) se tegyél olyan "lebegtető" célzást, ami félreérthető lehet.

Ezzel szemben megigérem, hogy a jövőben a Kanna topicba nem írok egy sort sem, de azért nehogy harakirit kövess el, ha mégis valami fatális véletlen során tartja vezető pozicióját a top listán...
(és azt is nézd meg, ha reális akarsz lenni felém szembeni kritikáddal, hogy én mikor hoztam előre a topicot, mert csak akkor írtam rá, amikor már valaki felhozta,
ezzel szemben egyesek mindent elkövetnek, hogy leszorítsák a mélybe, ami szívetek joga, de akkor Te se panaszkodjál, ha valaki írni akar bele, vagy képeket szúr be, mert az meg a másik fórumozó szíve joga!)

részemről is off a téma!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 14:43
továbra is állítom: ennek a helye semmiképp sem lehet a kanna topic!
itt vagy az offban kellett volna megtárgyalni!!!

mmiért ne lehetne kitárgyalni? addig van ott a helye, míg róla szól! utánna van kutyás topic, van off topic! nos ott nyugodtan ki lehet tárgyalni!

igazad van nem lehet a 2/3-át offolásnak tekinteni! hanem a 90%át! eplus2

keressem vissza, h mennyi is a Te hsz-eid száma? mineekk confused jajj tom, tudod Te is, h mi az a gumicsont! neeeemmm?

részemről off a téma! mindaddig, míg nem dobod be a következő gumicsontot!!!
2007. 11. 28. szerda 16:29  #257
Ejjj be szépen teleírogattátok a szobámat... wow1 smile
off - nem off, régi kérdés ez már, és valószínűleg meg is marad "gumicsont"-nak.

Ha figyelmen kívül hagyjuk a nyilvánvalóan pontvadász/semmitmondó/témához nem illó/szmájlizós/stb. hsz-eket, akkor is számtalan hsz maradhat, amely nem, vagy csak közvetetten kapcsolódik a témához.Roppant nehéz meghúzni azt a bizonyos határvonalat, és gyakran (több témában is) nincs is éles határvonal!
Lehet, hogy a hozzászólás írója szerint amit felvetett vagy írt, kapcsolódik valahogy a témához, de az is lehet, hogy mások szerint nem. Igazság szerint kell ebben dönteni?
Vegyünk 1 példát: A Kanna topicban el kezdünk hóóót privi dumcsit folytatni, az elméletileg off. De a múltkor a "kutyarejsz" kapcsán megoszlott vélemények is már mindenről szóltak, csa Kannáról nem. Azok off-ok voltak vagy sem? Hiszen Kannával kapcsolatosan alakult ki a beszélgetés. Nos?
Mi is a FÓRUM és a fórumozás? Mire szolgál? Ismerkedésre, beszélgetésre, és ami a legfontosabb, vélemények, nézetek megosztására, és a vélemény-különbségek lehetőség szerinti feloldására.
Ha véleményünk van, osszuk meg másokkal, és ne azon vetyengjünk, hogy azt a véleményt épp jó helyre írtuk-e.
Szerintem.
Mert ha nagyon-nagyon-nagyon szorosan nézem, akkor ennek a beszélgetésnek sem itt lenne a helye, hanem az OFF-ban. Akkor miről is beszélünk?
2007. 11. 28. szerda 14:43  #256
surdapapa surdapapa
továbra is állítom: ennek a helye semmiképp sem lehet a kanna topic!
itt vagy az offban kellett volna megtárgyalni!!!

mmiért ne lehetne kitárgyalni? addig van ott a helye, míg róla szól! utánna van kutyás topic, van off topic! nos ott nyugodtan ki lehet tárgyalni!

igazad van nem lehet a 2/3-át offolásnak tekinteni! hanem a 90%át! eplus2

keressem vissza, h mennyi is a Te hsz-eid száma? mineekk confused jajj tom, tudod Te is, h mi az a gumicsont! neeeemmm?

részemről off a téma! mindaddig, míg nem dobod be a következő gumicsontot!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 14:25
válaszoltam privát leveledre priv. levélben...olvasd!!!
megint nincs igazad!
Kanna topicjában szó volt a vele kapcsolatos Havas féle könyvről, és annak kritikájáról.
mint olvashattad, én is erős górcső alá vettem a gyengécske könyvet, amire volt reakció, és én arra reagáltam az egyéb könyvei felsorolásával (amik mind a szexről v. hasonlókról is szóltak)
miért ne lehetne kitárgyalni a Kannával kapcsolatos bármilyen dolgokat, a kutyájától kezdve a vele kapcsolatod könyvig, ill. annak írójáig?
nem értem felháborodásodat, nem értem miért kell lefaxfejezni azt, aki nem ért egyet veled, nem értem miért tartod Kanna topicjának 2/3 részét offolásnak, amit szíved szerint ki kellene moderálni?
csak azért mert több, mint 2000 hsz-z írtak bele?
keresd vissza, hogy abból mennyi az én hsz-m száma!
talán megértőbb leszel, hogy nélkülem is fut a topic, max. a megfelelő mederben tartom a hozzászólások stilusát
gondolj bele, hogy egy élő emberről van szó, aki rendszeresen olvassa a róla megjelenő írásokat, legfeljebb (egyenlőre) itt nálunk még nem reagált az őt ért kritikákra és dicséretekre!
de tudjuk minden nicnév mögött, hogy ki lehet,
szerintem nem...
2007. 11. 28. szerda 14:25  #255
válaszoltam privát leveledre priv. levélben...olvasd!!!
megint nincs igazad!
Kanna topicjában szó volt a vele kapcsolatos Havas féle könyvről, és annak kritikájáról.
mint olvashattad, én is erős górcső alá vettem a gyengécske könyvet, amire volt reakció, és én arra reagáltam az egyéb könyvei felsorolásával (amik mind a szexről v. hasonlókról is szóltak)
miért ne lehetne kitárgyalni a Kannával kapcsolatos bármilyen dolgokat, a kutyájától kezdve a vele kapcsolatod könyvig, ill. annak írójáig?
nem értem felháborodásodat, nem értem miért kell lefaxfejezni azt, aki nem ért egyet veled, nem értem miért tartod Kanna topicjának 2/3 részét offolásnak, amit szíved szerint ki kellene moderálni?
csak azért mert több, mint 2000 hsz-z írtak bele?
keresd vissza, hogy abból mennyi az én hsz-m száma!
talán megértőbb leszel, hogy nélkülem is fut a topic, max. a megfelelő mederben tartom a hozzászólások stilusát
gondolj bele, hogy egy élő emberről van szó, aki rendszeresen olvassa a róla megjelenő írásokat, legfeljebb (egyenlőre) itt nálunk még nem reagált az őt ért kritikákra és dicséretekre!
de tudjuk minden nicnév mögött, hogy ki lehet,
szerintem nem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 14:05
tom!
ne légy már fafejű!

Te is tudod, h az utóbbi időben agyon offoltad a Kanna topicot!
de annyira, h azért már mást régesrég tiltottál volna!!!

soroljam?
mifaszom keresni valója van abba a topicba Havas könyveinek a felsorolása? vagy mi más ha nem offolás a 2141es hsz-ed? amire szintén jött viszont reakció!

tudod azt mondom amit a doki is mondott:
"Akar a búbánat téged bármiről is meggyőzni... "

de tudd, h aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!

további jó szar lebegtetést!
2007. 11. 28. szerda 14:05  #254
surdapapa surdapapa
tom!
ne légy már fafejű!

Te is tudod, h az utóbbi időben agyon offoltad a Kanna topicot!
de annyira, h azért már mást régesrég tiltottál volna!!!

soroljam?
mifaszom keresni valója van abba a topicba Havas könyveinek a felsorolása? vagy mi más ha nem offolás a 2141es hsz-ed? amire szintén jött viszont reakció!

tudod azt mondom amit a doki is mondott:
"Akar a búbánat téged bármiről is meggyőzni... "

de tudd, h aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!

további jó szar lebegtetést!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 13:53
nem értek veled egyet!

a kanna topicot eleve azért indították, mert sokaknak bántotta a szemét K.A. személyisége, és volt aki szidta, ócsárolta, leszólta (nem vitatom, hogy ez a hsz-nek a 2/3 része) és volt akinek tetszik a személye, sőt esetenként meg is védték.

nekem nem az a dolgom, hogy minden negatív hsz-t moderáljak, és töröljek (ez szubjektív cenzúra lenne) hanem, hogy ne engedjem elszabadulni az indulatokat, és normális hangnembe tereljem a kritizáló felhasználók hozzászólásait (főleg, ha valós emberekről van szó) egy adott témában!

tehát nincs okom sem a topicot moderálni, sem leállítani, csak akkor, ha történetesen személyiségi jogokat sértő dolgok kerülnek bele, obszcén kifejezésekkel illetik a topic alanyát, vagy törvénytelenségeket tapasztalok a hsz-ben!

tessék megértőbbnek, és tolleránsabbnak lenni, az olyan témákkal szemben is, ami neked nem szimpatikus, vagy ebben az esetben nem nyeri el az ízlésedet, ill. tetszésedet!
/ 71