nem értek veled egyet!
a kanna topicot eleve azért indították, mert sokaknak bántotta a szemét K.A. személyisége, és volt aki szidta, ócsárolta, leszólta (nem vitatom, hogy ez a hsz-nek a 2/3 része) és volt akinek tetszik a személye, sőt esetenként meg is védték.
nekem nem az a dolgom, hogy minden negatív hsz-t moderáljak, és töröljek (ez szubjektív cenzúra lenne) hanem, hogy ne engedjem elszabadulni az indulatokat, és normális hangnembe tereljem a kritizáló felhasználók hozzászólásait (főleg, ha valós emberekről van szó) egy adott témában!
tehát nincs okom sem a topicot moderálni, sem leállítani, csak akkor, ha történetesen személyiségi jogokat sértő dolgok kerülnek bele, obszcén kifejezésekkel illetik a topic alanyát, vagy törvénytelenségeket tapasztalok a hsz-ben!
tessék megértőbbnek, és tolleránsabbnak lenni, az olyan témákkal szemben is, ami neked nem szimpatikus, vagy ebben az esetben nem nyeri el az ízlésedet, ill. tetszésedet! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
a kanna topicot eleve azért indították, mert sokaknak bántotta a szemét K.A. személyisége, és volt aki szidta, ócsárolta, leszólta (nem vitatom, hogy ez a hsz-nek a 2/3 része) és volt akinek tetszik a személye, sőt esetenként meg is védték.
nekem nem az a dolgom, hogy minden negatív hsz-t moderáljak, és töröljek (ez szubjektív cenzúra lenne) hanem, hogy ne engedjem elszabadulni az indulatokat, és normális hangnembe tereljem a kritizáló felhasználók hozzászólásait (főleg, ha valós emberekről van szó) egy adott témában!
tehát nincs okom sem a topicot moderálni, sem leállítani, csak akkor, ha történetesen személyiségi jogokat sértő dolgok kerülnek bele, obszcén kifejezésekkel illetik a topic alanyát, vagy törvénytelenségeket tapasztalok a hsz-ben!
tessék megértőbbnek, és tolleránsabbnak lenni, az olyan témákkal szemben is, ami neked nem szimpatikus, vagy ebben az esetben nem nyeri el az ízlésedet, ill. tetszésedet! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 13:40
nem nem erre gondolok!
hanem ugyebár 1500 hsz off vagy kultúrálatlan szidása kannának. és ezeket a dolgokat -más topicocból- ugyebár kitakarítjátok, vagy áthúzzátok a megfelelő helyre!
és azt is tudod, h miért Rád mondom azt, h Tessék példát mutatni!
nézz bele itt több topcba! a doki nagyon helyesen szól, h ne az adott topcba, hanem az Ő szobájába folytassuk, mert onnantól kezdve off!
Szilva is rengeteg topicban helyre húzza a dolgokat!
de a Kanna topicban sokkalta jobban offolsz mint bárki más!
tudod PÉLDAMUTATÁS!!!
felhívtam már erre korábban is a figyelmed, de eddig tartott!
akkor ki is kérted magadnak, h ne hasonlítsalak egyetlen egyenruháshoz sem!!!
hanem ugyebár 1500 hsz off vagy kultúrálatlan szidása kannának. és ezeket a dolgokat -más topicocból- ugyebár kitakarítjátok, vagy áthúzzátok a megfelelő helyre!
nézz bele itt több topcba! a doki nagyon helyesen szól, h ne az adott topcba, hanem az Ő szobájába folytassuk, mert onnantól kezdve off!
tudod PÉLDAMUTATÁS!!!
akkor ki is kérted magadnak, h ne hasonlítsalak egyetlen egyenruháshoz sem!!!
nem nem erre gondolok!
tudod PÉLDAMUTATÁS!!!
akkor ki is kérted magadnak, h ne hasonlítsalak egyetlen egyenruháshoz sem!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tudod PÉLDAMUTATÁS!!!
akkor ki is kérted magadnak, h ne hasonlítsalak egyetlen egyenruháshoz sem!!! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 13:34
talán arra gondolsz, vagy célzol, hogy a kannában lévő több mint 2000 hsz-ből 1500-at takarítsak ki, mert neked nem tetszik, hogy kategóriájában toronymagasan vezeti a toplistát?
kérem tisztelettel tessék egy kicsit reálisabbnak és elfogulatlanabbnak lenni!
kérem tisztelettel tessék egy kicsit reálisabbnak és elfogulatlanabbnak lenni!
talán arra gondolsz, vagy célzol, hogy a kannában lévő több mint 2000 hsz-ből 1500-at takarítsak ki, mert neked nem tetszik, hogy kategóriájában toronymagasan vezeti a toplistát?
kérem tisztelettel tessék egy kicsit reálisabbnak és elfogulatlanabbnak lenni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
kérem tisztelettel tessék egy kicsit reálisabbnak és elfogulatlanabbnak lenni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 13:14
Doki!
a csicsórinya topicban felvetettet nem első sorban Neked szántam!
de remélem az akinek szántam az veszi a lapot, mutasson példát és hagyja abba a Kanna topicban az offolást!!! vagy legalább takarítsák ki azt a topicot is rendesen, mint az összes többi topicot szokás!!!
de remélem az akinek szántam az veszi a lapot, mutasson példát és hagyja abba a Kanna topicban az offolást!!! vagy legalább takarítsák ki azt a topicot is rendesen, mint az összes többi topicot szokás!!!
kérlek áthozva a doki szobájába:
---------------------------------------------------
surdapapa #61 | ma 13:30
de hisz Te vagy aki a legjobban tudja, h ez nem igaz!!!
---------------------------------------------
tom1019[VIP][ADMIN] #60 | ma 13:28
megint elfogult vagy, és butaságot beszélsz!
pont az ilyen hsz-kel offolod a topicot, holott a kérdéseiteket beírhatjátok doki szobájába, vagy priviben is elküldhetitek..nem is értem a felháborodásodat, és annak okát
(ezt a hsz-t olvasás után törlöm)
Válasz surdapapa üzenetére (ma 13:10)
--------------------------------------------------
surdapapa #59 | ma 13:10
és mijé nem kérhetem itten a csicsorinya elérhetőségét
másná ezer háeszbe taglalják, h hogyan is kell kutyát szopni, meg mi is van ha kutyatámadás van! ezer éve off meg 2000 hszből 1500 az anyjába küldés 500 + off és ott lehet ezt csinyáni! akkor itten mé' nem???
hogyan van ez
és az offolásban a legnagyobb a főadmin!
igenis mindenki kérhesse itt a film elérhetőségét!
hisz avval statisztikailag növexik a hsz-ek száma!
Válasz DrAnthony[VIP][ADMIN] üzenetére (tegnap 13:52)
---------------------------------------------------
surdapapa #61 | ma 13:30
de hisz Te vagy aki a legjobban tudja, h ez nem igaz!!!
---------------------------------------------
tom1019[VIP][ADMIN] #60 | ma 13:28
megint elfogult vagy, és butaságot beszélsz!
pont az ilyen hsz-kel offolod a topicot, holott a kérdéseiteket beírhatjátok doki szobájába, vagy priviben is elküldhetitek..nem is értem a felháborodásodat, és annak okát
(ezt a hsz-t olvasás után törlöm)
Válasz surdapapa üzenetére (ma 13:10)
--------------------------------------------------
surdapapa #59 | ma 13:10
és mijé nem kérhetem itten a csicsorinya elérhetőségét
másná ezer háeszbe taglalják, h hogyan is kell kutyát szopni, meg mi is van ha kutyatámadás van! ezer éve off meg 2000 hszből 1500 az anyjába küldés 500 + off és ott lehet ezt csinyáni! akkor itten mé' nem???
hogyan van ez
és az offolásban a legnagyobb a főadmin!
igenis mindenki kérhesse itt a film elérhetőségét!
hisz avval statisztikailag növexik a hsz-ek száma!
Válasz DrAnthony[VIP][ADMIN] üzenetére (tegnap 13:52)
Doki!
szó well: nem vettem bé a kávintonom osztán elfeledtem, h mié is wok felháborodva!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 14:57
igen valami tavaszi virág!
hááát azaz ibolya!!!
Ibolya! nem láttad a gyócceromat?
hááát azaz ibolya!!!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
igen valami tavaszi virág!
hááát azaz ibolya!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát azaz ibolya!!!
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 27. kedd 14:35
ma egy kissé lassu vagyok...virágnéééév?
![confused](images/smilies/confused.gif)
ma egy kissé lassu vagyok...virágnéééév?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Sokmindent...amit Én szeretek...
de...bocsi...surdin sajnos osztozkodnom kellett...igy nem is igazán az Enyém...Dokit viszont NEMADOOOOM!!!
(Ez egy válasz Vicusmami üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
de...bocsi...surdin sajnos osztozkodnom kellett...igy nem is igazán az Enyém...Dokit viszont NEMADOOOOM!!!
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Öööö
izzéééé
valami virágnév! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
izzéééé
valami virágnév! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 27. kedd 14:09
miért is vagy felháborodva?
Jéééé, új "versenyző" a pályán...
Mifelénk az a szokás, h az új érkező kicsit bemutatkozik, hogy megismerjük. (Ez egy válasz Vicusmami üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Mifelénk az a szokás, h az új érkező kicsit bemutatkozik, hogy megismerjük. (Ez egy válasz Vicusmami üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit tudhat DrAnthony?
miért is vagy felháborodva?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:41
már előtte belenéztem, mert ez egy nyílt levél volt!
egyébként + királylány
fel vagyok háborodva!
egyébként + királylány
![schmoll2](images/smilies/schmoll2.gif)
Ammég semmit se jelent... Sajnos...
A nappaliban úgyis megszívattál, most jön a retorzió!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A nappaliban úgyis megszívattál, most jön a retorzió!
de hát én se vetem meg a harckocsi akadályt!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 13:44
Neked annyi, surdi!!!
Még csak azt kell eldöntenem, h 24 órára vagy 1 hétre banoltassalak...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Neked annyi, surdi!!!
Még csak azt kell eldöntenem, h 24 órára vagy 1 hétre banoltassalak...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2007. 11. 27. kedd 13:41
egyébként + királylány
fel vagyok háborodva!
egyébként + királylány
egyébként + királylány
fel vagyok háborodva!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 27. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként + királylány
2007. 11. 27. kedd 13:24
Köszi Kedves!
Ja, mivel ez egy privi üzi, és CSAK nekem szól, aki bele mer nézni, azt banoltatom!!!
Ja, mivel ez egy privi üzi, és CSAK nekem szól, aki bele mer nézni, azt banoltatom!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Köszi Kedves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Hoztam Neked valamit...
Dokinak... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Dokinak... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 18:07
Ezt pont Te kérded???
Most (kivételesen) igaza van surdinak, Érted fája szívem...
a dokinak szánhúzást ajánlasz
Te tudod, h miért! hisz jobban ösmered, mint én! de hát biztosan igazad van!
má sakk az a kérdés, h lovas szán, vagy kutya faszán
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow2](images/smilies/wow2.gif)
Te tudod, h miért! hisz jobban ösmered, mint én! de hát biztosan igazad van!
má sakk az a kérdés, h lovas szán, vagy kutya faszán
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 26. hétfő 20:24
Számhúzás: nappali 15848
![smile](images/smilies/smile.gif)