Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 11. 26. hétfő 21:52  #233
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
OKÉS!!! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 26. hétfő 20:24
Számhúzás: nappali 15848
smile
2007. 11. 26. hétfő 20:24  #232
Számhúzás: nappali 15848
smile
2007. 11. 26. hétfő 18:07  #231
Ezt pont Te kérded??? wink Most (kivételesen) igaza van surdinak, Érted fája szívem... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 26. hétfő 10:10
"Doktor Ur kérem...a maga szíve sose fáj?..."... crazya smile
2007. 11. 26. hétfő 18:06  #230
DM és Dave Gahan egy és ugyanaz!!!

(sajna a link nem műxik, nem indítja el)...

Szóval mindkettőt imádom! Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 14:47
Szia, édes!
És csak a DM, vagy Dave Gahan szólókarrierje is bejön?

Találtam neked valamit, ha igen:

kattints
2007. 11. 26. hétfő 14:47  #229
Szia, édes!
És csak a DM, vagy Dave Gahan szólókarrierje is bejön?

Találtam neked valamit, ha igen:

kattints
2007. 11. 26. hétfő 11:01  #228
surdapapa surdapapa
de biztosan fáj Neki!

a dokinak jó ízlése van és ezért Te érted fáj!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 10:10
2007. 11. 26. hétfő 11:00  #227
surdapapa surdapapa
értem én a néptanítót Tanár urazni, a falu jegyzőjét jegyző uramozni illett a maga idejébe. a Mágnás Miskába is nagy úr wót a mérnök, igenis kijárt neki a mérnök úr titulus.
de mindent a maga idejében! ez az urambátyámozás idején elvárt dolog volt! de rosszul lennék akár a mérnökúr megszólítástól, akár a tanárúr megszólítástól is! persze a maga helyén igen, azaz a tanarat az oskolában, a mókahelyén meg a mérnökurat OK, meg aztán mikor télleg barátként teszi wki mindezt!

de igenis irtózom és sokan irtózunk azoktól az emberek confused től akik ezt elvárják. egy embernek a tiszteletet megadni -ahogy Te is írtad- másképpen is meg lehet adni ...

ismeretlenül, v első találkozáskor kerdes amennyiben orvos/ügyvéd minőségében találkozol/beszélsz vele akkor OK a megszólítás, de ha nem akkor kifejezetten negédes azaz így /negatív értelemben/ kifejezetten minősíti azt aki így szólít meg valakit.

aki pedig elvárja... hasonló a véleményem /mily ritka is ez/, mint a macskoszmennek! azaz le köll törni a szarvukat az ilyen embereknek!
az ilyen ember nem sokat ér, ugyanis egyik nagyra becsült kollégám vallja ezt /de ezt a gondolatát igenis sajátommá tettem/ "a tiszteletet nem kikövetelni hanem kiérdemelni lehet!"
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 23. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 20:04
surdi szólt vala:

"túúúdddoooommm

én meg attól irtózom, ha vki az orvosokat/ügyvédeket egy privát beszélgetésen doktor urazza! /az más, h Téged kedvességből ledokizunk!/

de vmiért a köznyelv a doktorrra az orvos doktort érti ... de hogy miért"

Tudod, nem kell attól irtózni, ha a köznyelv "doktoruraz". Ez egyfajta régi hagyomány, amikor a társadalomban betöltött pozíciókhoz más-más megszólítás (elvárt! megszólítás párosult, pl. "Tekinttetes úr", "Méltóságos Úr", stb.).
Van, aki elvárja, van aki meg nem. A tiszteletet máshogy is meg lehet adni valakinek, de elvem és véleményem, hogy nem baráti beszélgetésben igenis megadható bárkinek a tisztelet. Ha simán "Kovács Úr"-ként, akkor úgy, ha "Doktor Úr"-ként, akkor meg amúgy. Nem ettől függ a tisztelet, hanem attól, hogy a beszélgető hogyan áll hozzád. Mondta már nekem ezt oly gúnyosan volt főnököm, hogy az minden volt, de nem tisztetletteli.

Ne irtózz hát ettől, de tény, egy privi baráti beszélgetésben sz.rul is adná ki magát. De ismeretlenül, vagy első beszélgetés során?

Azt is tudom, h engem kedvességből "doki"-ztok, jól is esik, sztem ez már így is marad, de ezt inkább becenévnek tekintem.

Aztán: Természetesen a köznyelv "doktor" alatt orvost ért elsődlegesen. Figyeld is meg, az orvosok épp emiatt előszeretettel haználják és várják el a tudományos titulusok vagy beosztásuk általi megszólítást (adjunktus úr, főorvos úr, stb.).
De azt is figyeld meg, sok jogász nem használja a "Dr."-t, míg minden orvos igen!
2007. 11. 26. hétfő 10:10  #226
2007. 11. 25. vasárnap 16:45  #225
Na ja... Sokakat meg tud fertőzni a "rang-kórság". levele De épp erről beszélek: Vagy valakinek tiszteletből adják meg a módját a megszólítással, és azt az embert valóban tisztelik, azért, amit tett, amit csinált, amilyen ember. Aki emberileg nem éri el, hogy tiszteljék, viselhet akárhány tudományos titulust, attól még nem fogják tisztelni.
De általában pont azok nem várják el, akik egyébként méltóak lennének az egyébkénti tiszteletre is. Szerintem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 11. 25. vasárnap 12:43
én egyszer egy baráti összejövetelen beszóltam egy doktornak, aki kérkedett a titulusával, hogy
- Miért? Te illatosabbat szarsz nálam, csak azért, mert Te Doktor vagy, én meg egy tisztességes magyaros kolbászon élő proli gyerek vagyok? (ami magamra nézve, azért nem teljesen volt helytálló jellemzés, de nem lehetett kihagyni)
mondanom sem kell, hogy a mai napig nem köszön nekem, pedig sokszor összefutunk abban a körben... buck
kicsit én is bunkó voltam, de mit csináljak jobban kedvelem a szerényebb dokikat, mint a nagyképűeket (és különben is egy nála jóval fiatalabb és szebb feleséggel rendelkezik, akinek nem árt néha egy-egy "pofon" a párja előtt, hogy lássa nem Isten mindenhol az orvos, max. a műtőasztalnál!) mf2
2007. 11. 25. vasárnap 16:38  #224
Valamiről lemaradtál, amikor a Szex-szokásokban erről "értekeztem". Szőrös pink punci a képgalériában? Nem annyira szőrös a'... nyes
De mondom, nekem csak az alul-felül borotválatlan, bozontos punci nem tetszik, felül, a szeméremdombon lehet hagyni egy kis csíkot vagy egy kisebb háromszöget (mint a berakott képen is van a csajnak), az még nem "szőrös pina". hehe

Sőőőt, legjobban az a punci tetszik, ahol fent egy vékony csíkocska van hagyva:

Szóval nem elvárás nálam a tőkopasz... De alul, a vagina, a hüvely környékén jobban szeretem és jobban is tetszik, ha csupasz.

A régimódi bozontos-lukataligtalálom-fajta nem nagyon tetszik.

Így válaszom kérdésedre: Az, amit feltöltöttem, gusztusos, de ha alul is szőrös-bozontos, úgy már nem guszta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 11. 25. vasárnap 08:33
Doki! Mi történt veled? szőrös pinát tettél a pink topicba! Még a végén megjavulsz. Jól van tudom csak kicsit szőrös, de hát nem gusztusosabb így?
nyes
2007. 11. 25. vasárnap 12:45  #223
nekem legyen mondva/adva az a "szőrös" pink pina! finom nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 08:33
Doki! Mi történt veled? szőrös pinát tettél a pink topicba! Még a végén megjavulsz. Jól van tudom csak kicsit szőrös, de hát nem gusztusosabb így?
nyes
2007. 11. 25. vasárnap 12:43  #222
én egyszer egy baráti összejövetelen beszóltam egy doktornak, aki kérkedett a titulusával, hogy
- Miért? Te illatosabbat szarsz nálam, csak azért, mert Te Doktor vagy, én meg egy tisztességes magyaros kolbászon élő proli gyerek vagyok? (ami magamra nézve, azért nem teljesen volt helytálló jellemzés, de nem lehetett kihagyni)
mondanom sem kell, hogy a mai napig nem köszön nekem, pedig sokszor összefutunk abban a körben... buck
kicsit én is bunkó voltam, de mit csináljak jobban kedvelem a szerényebb dokikat, mint a nagyképűeket (és különben is egy nála jóval fiatalabb és szebb feleséggel rendelkezik, akinek nem árt néha egy-egy "pofon" a párja előtt, hogy lássa nem Isten mindenhol az orvos, max. a műtőasztalnál!) mf2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 23. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 20:04
surdi szólt vala:

"túúúdddoooommm

én meg attól irtózom, ha vki az orvosokat/ügyvédeket egy privát beszélgetésen doktor urazza! /az más, h Téged kedvességből ledokizunk!/

Tudod, nem kell attól irtózni, ha a köznyelv "doktoruraz". Ez egyfajta régi hagyomány, amikor a társadalomban betöltött pozíciókhoz más-más megszólítás (elvárt! megszólítás párosult, pl. "Tekinttetes úr", "Méltóságos Úr", stb.).
Van, aki elvárja, van aki meg nem. A tiszteletet máshogy is meg lehet adni valakinek, de elvem és véleményem, hogy nem baráti beszélgetésben igenis megadható bárkinek a tisztelet. Ha simán "Kovács Úr"-ként, akkor úgy, ha "Doktor Úr"-ként, akkor meg amúgy. Nem ettől függ a tisztelet, hanem attól, hogy a beszélgető hogyan áll hozzád. Mondta már nekem ezt oly gúnyosan volt főnököm, hogy az minden volt, de nem tisztetletteli.

Ne irtózz hát ettől, de tény, egy privi baráti beszélgetésben sz.rul is adná ki magát. De ismeretlenül, vagy első beszélgetés során?

Azt is tudom, h engem kedvességből "doki"-ztok, jól is esik, sztem ez már így is marad, de ezt inkább becenévnek tekintem.

Aztán: Természetesen a köznyelv "doktor" alatt orvost ért elsődlegesen. Figyeld is meg, az orvosok épp emiatt előszeretettel haználják és várják el a tudományos titulusok vagy beosztásuk általi megszólítást (adjunktus úr, főorvos úr, stb.).
De azt is figyeld meg, sok jogász nem használja a "Dr."-t, míg minden orvos igen!
2007. 11. 25. vasárnap 08:33  #221
nyes
2007. 11. 23. péntek 20:04  #220
surdi szólt vala:

"túúúdddoooommm

2007. 11. 23. péntek 14:27  #219
surdapapa surdapapa
köszönöm Te atyám helyett is atyám!

jó 7végét mindenkinek! /kérlek add át a nappaliba is, mert má nem nézek be oda se, mivel várnak rám!/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 14:15
A sok bűnöd alól feloldozlak Jimmy ecsém. Mivel úgysem fogsz megváltozni (velem együtt) kívánom neked, hogy még sokáig ilyen "rossz" légy.

2007. 11. 23. péntek 14:15  #218
A sok bűnöd alól feloldozlak Jimmy ecsém. Mivel úgysem fogsz megváltozni (velem együtt) kívánom neked, hogy még sokáig ilyen "rossz" légy.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 23. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 14:10
mondammm

a nappaliban szabad!

Te kotnyeles Fred bátyám Teeeeeeeeeeee!

ki lennék én confused

hát a legjobb barátod itten! mint ahogy Te is nekem!
2007. 11. 23. péntek 14:10  #217
surdapapa surdapapa
mondammm

a nappaliban szabad!

Te kotnyeles Fred bátyám Teeeeeeeeeeee!

ki lennék én confused

hát a legjobb barátod itten! mint ahogy Te is nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 13:38
Te vagy az újkori Casanova, ha neked 10 farkad lenne az is kevés lenne, annyit szeretnél. Doki meg én sumákabbak vagyunk, hagyunk téged beszélni, felkészíted a csajokat, mi meg befejezzük és nem beszélünk róla. Méghogy el a kezekkel Charlotte-ról, ki vagy te, hogy ezt kijelentsed. He? Mi is szeretjük, és meghát!
2007. 11. 23. péntek 13:38  #216
Te vagy az újkori Casanova, ha neked 10 farkad lenne az is kevés lenne, annyit szeretnél. Doki meg én sumákabbak vagyunk, hagyunk téged beszélni, felkészíted a csajokat, mi meg befejezzük és nem beszélünk róla. Méghogy el a kezekkel Charlotte-ról, ki vagy te, hogy ezt kijelentsed. He? Mi is szeretjük, és meghát!
2007. 11. 23. péntek 13:31  #215
surdapapa surdapapa
bijony ráférne má egy kis takarítás!

a madám miniszoknyában bugyi nélkül létrán kezdhetné is a portörlést abba a topicba!

nonono!
azt, h királylányon osztoznom köll nagy duzzogva elfogadtam! de jaz én sárlomról el a kezekkel!

csakis a nappali kommunában szabad udvarolnod Neki! ott elnézem, másütt: gun

de doki komám! én inkább azon csodálkoztam, amikor nem ösmerted el, h szinte megegyezik az ízlésünk!

jelen hsz-ben megemlített mindkét hölgy finom falat! sőt a legfinomabbak közül való!!!
még szerencse, h ez nem a valóságos világ, mert akkor biztosan választani kellene kettőjük közül, és amelliket hagynom kéne veszendőbe nagyon-nagyon sajnálnám!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 12:26
Én csak a nevén csodálkoztam... nyes Mámmint hogy neki nem jelenik meg mindenhol az [ADMIN] utótag... Ennyi.
surda koma, ha Te is ott lettél volna a bulikon, nem csodálkoznál azon, hogy charlotte hatással van rám! hehe
Kanna: Ja, ha onnan kimenne az összes off, nem sok minden maradna... Adtál is eg jó tippet... eplus2 wow1
2007. 11. 23. péntek 13:04  #214
Na, most már mindent értek.
Szóval te elvileg mindenhol gyakorolhatnád a jogaidat, de bámulatos önkontrollod ebben megakadályoz.
(a playmate-es topicban töröld ki léci az offolásunkat, valami miatt most nem tudok törölni)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 12:17
surdinak:

charlotte-val ellentétben valóban (elejétől kezdve) olyan admin-jogot kaptam, amely bármely téma bármely topicjában enged javítást, törlést, ilyesmit, de csak a celeb az enyém, így máshova nem szabad belekontárkodnom.

Szóval tudtam én, hogy mi a helyzetem.
/ 71