Én csak a nevén csodálkoztam...
Mámmint hogy neki nem jelenik meg mindenhol az [ADMIN] utótag... Ennyi.
surda koma, ha Te is ott lettél volna a bulikon, nem csodálkoznál azon, hogy charlotte hatással van rám!
Kanna: Ja, ha onnan kimenne az összes off, nem sok minden maradna... Adtál is eg jó tippet...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
surda koma, ha Te is ott lettél volna a bulikon, nem csodálkoznál azon, hogy charlotte hatással van rám!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Kanna: Ja, ha onnan kimenne az összes off, nem sok minden maradna... Adtál is eg jó tippet...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
2007. 11. 23. péntek 12:22
akkó nem köll nekünk tolnyi a szekered!
de akkor mé skodálkoztál Sárl-on
Ő eleve ezt a két topicot kapta meg!
de mútkor rögtön áthoztad ide megbeszélni!
láccik, h sárl /is/ hatással van Rád, mert rögtön nem gondókodtá, h baxa + ne itt offoljuk tovább.
más: kanna is tele van offal! meg békapjátok valamennyien a csalit ...
még tom is offol! Neki/Nektek kéne példát mutatni, h azonnal átviszitek a helyére az ilyet!
ha a kannából az offok + mikor elküldjük melegebb éghajlatr törlésre kerülnének, akkor nem maradna 100-150 hsz!!!
![confused](images/smilies/confused.gif)
láccik, h sárl /is/ hatással van Rád, mert rögtön nem gondókodtá, h baxa + ne itt offoljuk tovább.
még tom is offol! Neki/Nektek kéne példát mutatni, h azonnal átviszitek a helyére az ilyet!
ha a kannából az offok + mikor elküldjük melegebb éghajlatr törlésre kerülnének, akkor nem maradna 100-150 hsz!!!
akkó nem köll nekünk tolnyi a szekered!
ha a kannából az offok + mikor elküldjük melegebb éghajlatr törlésre kerülnének, akkor nem maradna 100-150 hsz!!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ha a kannából az offok + mikor elküldjük melegebb éghajlatr törlésre kerülnének, akkor nem maradna 100-150 hsz!!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 12:17
surdinak:
charlotte-val ellentétben valóban (elejétől kezdve) olyan admin-jogot kaptam, amely bármely téma bármely topicjában enged javítást, törlést, ilyesmit, de csak a celeb az enyém, így máshova nem szabad belekontárkodnom.
Szóval tudtam én, hogy mi a helyzetem.
charlotte-val ellentétben valóban (elejétől kezdve) olyan admin-jogot kaptam, amely bármely téma bármely topicjában enged javítást, törlést, ilyesmit, de csak a celeb az enyém, így máshova nem szabad belekontárkodnom.
surdinak:
Hála Istennek oda nem jutottam el!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegénykém, Dokikám! Nem fáztál meg ott a "FŰVÉSZKERTBEN"?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 23. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2007. 11. 23. péntek 12:03
Hehe... Mivel ez a saját privi szobám, így szerintem senkit nem zavar, ha a ma esti álmomat megosztom veletek (csak zárójelben: feltehetően ez a GG-függőség biztos jele, hogy már a GG-vel és a GG fórummal álmodom
).
Nah szóval, mit is álmodtam ma éjszaka?
Azt, hogy mivel királylánykával, surdival és a többiekkel teleoffoltunk egy rakás topicot (amiket rámbíztak), így tom befagyasztotta az összes celeb topicot a Kanna topic kivételével, engem megfosztott adminságomtól, sőt készített egy "Szégyenfal" topicot, ahol (mint szegény Nemecseket Ernőt) csupa kisbetűvel kirakta a nevemet...
Komolyan mondom, baromira rosszul esett ez az álom, és kimondottan félve ültem le a géphez most, megnézni, nemhogy esetleg beigazolódott az álom...
Azt, hogy mivel királylánykával, surdival és a többiekkel teleoffoltunk egy rakás topicot (amiket rámbíztak), így tom befagyasztotta az összes celeb topicot a Kanna topic kivételével, engem megfosztott adminságomtól, sőt készített egy "Szégyenfal" topicot, ahol (mint szegény Nemecseket Ernőt) csupa kisbetűvel kirakta a nevemet...
Komolyan mondom, baromira rosszul esett ez az álom, és kimondottan félve ültem le a géphez most, megnézni, nemhogy esetleg beigazolódott az álom...
Hehe... Mivel ez a saját privi szobám, így szerintem senkit nem zavar, ha a ma esti álmomat megosztom veletek (csak zárójelben: feltehetően ez a GG-függőség biztos jele, hogy már a GG-vel és a GG fórummal álmodom
).
surdi máris online...
Bejelöltelek kapcsolatra, jelölj vissza, és majd priviben megbeszéljük! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Bejelöltelek kapcsolatra, jelölj vissza, és majd priviben megbeszéljük! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 22. csütörtök 21:15
Nem ismerkedhetnénk máshol?...holnap jön a surdi...és ad Nekem olyat..hogy...öööö..izzzééé....
Nem ismerkedhetnénk máshol?...holnap jön a surdi...és ad Nekem olyat..hogy...öööö..izzzééé....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 20:38
Az "igézést" láttam a szemedben, de (ismételve önmagam) visszafogott úriemberségem nem hagyta, hogy letámadjalak, sem hogy megmentselek.
Azóta is furdal a lelkiismeret, de hát erost sem akartam megbántani, ezt megértheted.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Azóta is furdal a lelkiismeret, de hát erost sem akartam megbántani, ezt megértheted.
Az "igézést" láttam a szemedben, de (ismételve önmagam) visszafogott úriemberségem nem hagyta, hogy letámadjalak, sem hogy megmentselek.
Azóta is furdal a lelkiismeret, de hát erost sem akartam megbántani, ezt megértheted. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Azóta is furdal a lelkiismeret, de hát erost sem akartam megbántani, ezt megértheted. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 18:37
Szerinted...kaptam Én levegöt az erostoooool??
probáltalak.."igézni" a szemeimmel..amik azt kiabálták feléd..hogy.."ments meg dokiiiiii"...
probáltalak.."igézni" a szemeimmel..amik azt kiabálták feléd..hogy.."ments meg dokiiiiii"...
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szerinted...kaptam Én levegöt az erostoooool??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 21. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 20:26
Az a baj, hogy nem kerültünk olyan közelségbe, hogy erről, vagy ennek ellenkezőjéről meggyőződhess...
De hát visszafogott úriember modorom nem tette lehetővé, hogy rögtön az első találkozáskor "lerohanjalak".
De szerintem lesz még rá alkalom.
Az a baj, hogy nem kerültünk olyan közelségbe, hogy erről, vagy ennek ellenkezőjéről meggyőződhess...
De hát visszafogott úriember modorom nem tette lehetővé, hogy rögtön az első találkozáskor "lerohanjalak".
De szerintem lesz még rá alkalom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 14:54
háát...én nem láttam Rajtad..hogy annyira béna volnál...
háát...én nem láttam Rajtad..hogy annyira béna volnál...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 21. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 14:48
Béna? Én csak a saját bénaságomról tettem említést...
Béna? Én csak a saját bénaságomról tettem említést...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 13:29
Ennyire azért nem lehetne béna a Mi gyönyörü hármasunk....
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![](http://img223.imageshack.us/img223/6554/fsandorillemesbor2fy0.jpg)
Egészségedre...
én szomjas wok!
és a puncinedveddel oltanám a szomjam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
és a puncinedveddel oltanám a szomjam!
2007. 11. 21. szerda 13:27
Surdikáám..Édes kiscsillagom...éhes vaagy?
![](http://img232.imageshack.us/img232/9255/govereuroiasu0629021aw8.jpg)
de hisz nekem mondtad mikor megláttad a farkam, h ISTENEEEM erre vártam már mióta!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 21. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
1.: Csak félisten vagyok.
ez így ebben a formájában nem igaz...te egy egész isten vagy doki, ne szerénykedj
2007. 11. 21. szerda 06:28
1.: Csak félisten vagyok.
ez így ebben a formájában nem igaz...te egy egész isten vagy doki, ne szerénykedj
![wave](images/smilies/wave.gif)
Ennyire azért nem lehetne béna a Mi gyönyörü hármasunk....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 21. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 12:47
Közénk-fekvés nem lehetne inkább?
Mondjuk ezt a variációt surdi is felvetette, én meg elképzeltem, hogy mindhárman meghalunk közben...
Én az erőlködéstől, surdi a lelkiismeret-furdalástól, Te pedig a nevetéstől...
Surdikáám..Édes kiscsillagom...éhes vaagy?
Közénk-fekvés nem lehetne inkább?
Mondjuk ezt a variációt surdi is felvetette, én meg elképzeltem, hogy mindhárman meghalunk közben...
Én az erőlködéstől, surdi a lelkiismeret-furdalástól, Te pedig a nevetéstől...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 17:55
hmm..és ez mind miattam...ugye..most..nem kell..hogy közétek "álljak"???
Huhhh... Akkó' megnyugodtam. Máááá télleg aszittem, hogy besértődtél...
Ösmerlek-ösmerlek no, de volt már rá precedens, hogy egy ártlalmatlan poén sértődést eredményezett.
Akkó ezt megbeszéltük!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 21. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ösmerlek-ösmerlek no, de volt már rá precedens, hogy egy ártlalmatlan poén sértődést eredményezett.
Akkó ezt megbeszéltük!
2007. 11. 21. szerda 11:38
de biz köüzénk köll hogy állj!
mikor a doki a szádban van én hátulról támadlak! és ilyenkor állsz közöttünk!
ugyanmá doki má mé sértődtem vón meg! hisz ösmersz, h nem oljan fábó faragtak engemet! tudod Te ezt azt hiszem! ahogy én is, amikor a gyurkát zrikálom!
itt a mancsom:
mikor a doki a szádban van én hátulról támadlak! és ilyenkor állsz közöttünk!
ugyanmá doki má mé sértődtem vón meg! hisz ösmersz, h nem oljan fábó faragtak engemet! tudod Te ezt azt hiszem! ahogy én is, amikor a gyurkát zrikálom!
itt a mancsom: