Csak,beköszöntem...
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Ide is beteszem Ali Lartert, mert nekem nagyon tetszik!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/071004/AliLarter9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Hátha 1-2 képpel idecsalom a népeket...
![](http://kepfeltoltes.hu/071003/1376_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![](http://kepfeltoltes.hu/071003/1376_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://kepfeltoltes.hu/071003/1476_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Hogyhogy hová? Hát az őt megillető helyre!
De nem én voltam (kivételesen)...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
hová nyomtátok le kannácskát???
![confused](images/smilies/confused.gif)
de ha szót írja be akkor még 1*űbb!
nem hiszem, h nem kevesebb a Győzike szó, mint a Te hsz-eid száma!
a tiétek az inkriminált topic átnevezéséért! amint lesz időm foglalkozok a "Fásy" szépségeivel!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nem hiszem, h nem kevesebb a Győzike szó, mint a Te hsz-eid száma!
![worship](images/smilies/worship.gif)
2007. 09. 13. csütörtök 20:46
ha valakinek keresitek valamelyik visszamenőleges hsz-ét, akkor írjátok be a nevét a keresőbe és a megfelelő kattintással kijönnek az összes meglévő hsz-i! ilyen egyszerű...
egyébként lehet, hogy egy vita után, az is egy "takarításom áldozata" lett, mert rossz helyen vitatkoztunk róla!
de valóban írtam, ill. kértem mindenkit "egy kis ráhatással", hogy győzikének külön ne nyissatok topicot! már csak azért sem, mert ott vannak a negatív szexszimbólban a lehetőségek hozzá, de akinek tetszik az dugja fel magának (ha nő, akkor meg is érdemli)
egyébként lehet, hogy egy vita után, az is egy "takarításom áldozata" lett, mert rossz helyen vitatkoztunk róla!
de valóban írtam, ill. kértem mindenkit "egy kis ráhatással", hogy győzikének külön ne nyissatok topicot! már csak azért sem, mert ott vannak a negatív szexszimbólban a lehetőségek hozzá, de akinek tetszik az dugja fel magának (ha nő, akkor meg is érdemli)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szerintem tom biztosan kitakarítottad (emlékezetem szerint vagy a KA-ban, vagy az OFF-ban, de az se kizárt, h az Amdinok fogadóórájában volt). Mert kérdésem előtt átnéztem a hsz-eid, és nem találtam! Ezért kérdeztem...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 20:46
ha valakinek keresitek valamelyik visszamenőleges hsz-ét, akkor írjátok be a nevét a keresőbe és a megfelelő kattintással kijönnek az összes meglévő hsz-i! ilyen egyszerű...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 19:48
B.szameg... Nem találom azt a hsz-ed, amiben jelezted, hogy lehet új topic korlátlanul, de Győzikés NEM... Nem emlékszel, hova írtad???
Ok... akkor egs...
![](http://img338.imageshack.us/img338/958/bor4oc3.jpg)
Akkor lassan megnyitom a talján topicját
Tutttiii fuvar
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
![](http://img338.imageshack.us/img338/958/bor4oc3.jpg)
Akkor lassan megnyitom a talján topicját
2007. 09. 13. csütörtök 20:10
NO AKKOR TÉMA LEZÁRVA!!! GYŐZIKE NYISTA, ERRŐL NINCS TOVÁBB ITT VITA VAGY OFF!!!
NO AKKOR TÉMA LEZÁRVA!!! GYŐZIKE NYISTA, ERRŐL NINCS TOVÁBB ITT VITA VAGY OFF!!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 20:07
Moncy szivem csücske teljesen igazad van,de most ebben a dologban én vagyok a ludas,amig a többiek csak piszkálódtak én bevállaltam azt amiről tom szépen kérte hogy ha lehet győzikét azt ne.Úgy gondolom hogy dokival együtt érteték a célzást és vették a lapot,
Moncy szivem csücske teljesen igazad van,de most ebben a dologban én vagyok a ludas,amig a többiek csak piszkálódtak én bevállaltam azt amiről tom szépen kérte hogy ha lehet győzikét azt ne.Úgy gondolom hogy dokival együtt érteték a célzást és vették a lapot,
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez megvan, ezt megtaláltam, köszi...
De volt egy olyan bejegyzése is a 114-es tom hsz-en kívül, ahol jelezte, hogy Győzi nem jöhet, felülbírálva a "bárki hírességnek lehet topicja" hsz-ét. Azt nem lelem... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
De volt egy olyan bejegyzése is a 114-es tom hsz-en kívül, ahol jelezte, hogy Győzi nem jöhet, felülbírálva a "bárki hírességnek lehet topicja" hsz-ét. Azt nem lelem... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Apa ide írta doki
Klikk ide alá... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Klikk ide alá... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 15:00
a szerkesztőség úgy döntött, hogy bákinek (ismert, elismert és népszerű
"sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban, CSAK DUPLIKÁTOT NEM! (hogy legyen elég munkád)
B.szameg... Nem találom azt a hsz-ed, amiben jelezted, hogy lehet új topic korlátlanul, de Győzikés NEM... Nem emlékszel, hova írtad???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 14:58
de nagyon össze tudtok fogni, csak piszkálhassátok az admint!
inkább javasoljatok, azokat többre értékelem!
tanuljátok meg az életben (munkára is igaz), hogy nem csak kritizálni kell, hanem mellé letenni a javaslatokat!
tanuljátok meg az életben (munkára is igaz), hogy nem csak kritizálni kell, hanem mellé letenni a javaslatokat!
Bocs... ha piszkálásnak veszed Apa...
Bemásoltam amit írtál... és macskakörömben volt a "sztár"...
Ha nem is elismert, de népszerű és ismert...
Ha ilyen engedményt tettetek h. "...hogy bákinek (ismert, elismert és népszerű "sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban..." benne van a pakliban h. Győzihez hasonló kariberű egyénnek nyitnak...
Na befogom a pofámat mert csak okoskodok
Bemásoltam amit írtál... és macskakörömben volt a "sztár"...
Ha nem is elismert, de népszerű és ismert...
Ha ilyen engedményt tettetek h. "...hogy bákinek (ismert, elismert és népszerű "sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban..." benne van a pakliban h. Győzihez hasonló kariberű egyénnek nyitnak...
Na befogom a pofámat mert csak okoskodok
Csak egyszer érnénk meg hogy azt mondanád PL:igazatok van tényleg azt irtam hogy....lásd moncy115#,és utána mondjuk minősited hogy ide nem való?
Hát tényleg egy csiszolazlan gyémánt vagy
DrAnthony egy biztos TOMtól még nekem is lehetne mit tanulni
További jó munkát nektek és örülök hogy megértjük egymást (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát tényleg egy csiszolazlan gyémánt vagy
DrAnthony egy biztos TOMtól még nekem is lehetne mit tanulni
További jó munkát nektek és örülök hogy megértjük egymást (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 14:28
Semmi bajom a romákkal, de maga a személye Gáspár úrnak nem való a celeb rovatba (amúgyis egy tehetségtelen ripacsnak tartom, akinek a hangja az fingásomra emlékeztet)!
Én maximálisan provokációnak vettem a topic nyitásodat, mert előre megmondtam, hogy hol van a helye neki és kedves önmutogató családtagjainak!
Érezd jól lebaszva magadat!
A topicot meg eltűntettem a picsába, hogy hírmagja se legyen!
aki legközelebb ebben a rovatban külön topicot nyit neki, azt 1 hétre tiltom!
Én maximálisan provokációnak vettem a topic nyitásodat, mert előre megmondtam, hogy hol van a helye neki és kedves önmutogató családtagjainak!
de nagyon össze tudtok fogni, csak piszkálhassátok az admint!
tanuljátok meg az életben (munkára is igaz), hogy nem csak kritizálni kell, hanem mellé letenni a javaslatokat! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tanuljátok meg az életben (munkára is igaz), hogy nem csak kritizálni kell, hanem mellé letenni a javaslatokat! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 14:45
Semmi bajom az újgazdagokkal, de maga a személye Fásy úrnak nem való a celeb rovatba (amúgyis egy tehetségtelen ripacsnak tartom, akinek a hangja az fingásomra emlékeztet)!
a plágiumért pedig elnézést!
és Moncynak is igaza van!
és Moncynak is igaza van!
magadat minősíted, ha győzőt "elismert és népszerű sztárnak" gondolod!
híres? hol? egyáltalán ki az a gáspár győző???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
híres? hol? egyáltalán ki az a gáspár győző???
2007. 09. 13. csütörtök 14:32
Háááát... pedig... Apa Te írtad:
"tom1019[VIP][ADMIN]
Téma: DrAnthony szoba
| 2007.09.09
A szerkesztőség úgy döntött, hogy bákinek (ismert, elismert és népszerű "sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban, CSAK DUPLIKÁTOT NEM! (hogy legyen elég munkád)"
Ezt akkor módosítsd
"tom1019[VIP][ADMIN]
| 2007.09.09
A szerkesztőség úgy döntött, hogy bákinek (ismert, elismert és népszerű "sztárnak" lehet topicot nyitni a celeb rovatban, CSAK DUPLIKÁTOT NEM! (hogy legyen elég munkád)"
Ezt akkor módosítsd
Semmi bajom az újgazdagokkal, de maga a személye Fásy úrnak nem való a celeb rovatba (amúgyis egy tehetségtelen ripacsnak tartom, akinek a hangja az fingásomra emlékeztet)!
és Moncynak is igaza van! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
és Moncynak is igaza van! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 14:28
Semmi bajom a romákkal, de maga a személye Gáspár úrnak nem való a celeb rovatba (amúgyis egy tehetségtelen ripacsnak tartom, akinek a hangja az fingásomra emlékeztet)!
Háááát... pedig... Apa Te írtad:
"tom1019[VIP][ADMIN]
| 2007.09.09
Ezt akkor módosítsd
"tom1019[VIP][ADMIN]
| 2007.09.09
Ezt akkor módosítsd