Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 13. csütörtök 14:28  #113
tom1019 tom1019 VIP Admin
Semmi bajom a romákkal, de maga a személye Gáspár úrnak nem való a celeb rovatba (amúgyis egy tehetségtelen ripacsnak tartom, akinek a hangja az fingásomra emlékeztet)!
Én maximálisan provokációnak vettem a topic nyitásodat, mert előre megmondtam, hogy hol van a helye neki és kedves önmutogató családtagjainak!
Érezd jól lebaszva magadat!
A topicot meg eltűntettem a picsába, hogy hírmagja se legyen!
aki legközelebb ebben a rovatban külön topicot nyit neki, azt 1 hétre tiltom!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 13:38
a GYŐZIKE TOPIC TÖRLÉSEDET TISTELETBEN TARTOM ÉS ELFOGADOM worship
Á dehogy volt provokáció,csak most én voltam bátor és bevállaltam.Remélem tom nem fog tiltani,és érteni fogja a dolgokat. eljen
2007. 09. 13. csütörtök 13:40  #112
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Köszi a megértést! nyes wink
Nem hiszem, h tiltana, különben is ahhoz valszeg kellene a javaslatom, és én nem akarom ezt.
Legfeljebb kapsz egy kis fejmosást tomtól is. hehe
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 13:38
Á dehogy volt provokáció,csak most én voltam bátor és bevállaltam.Remélem tom nem fog tiltani,és érteni fogja a dolgokat. eljen
2007. 09. 13. csütörtök 13:38  #111
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
2007. 09. 13. csütörtök 12:42  #110
surdapapa surdapapa
szerinted én képes lennék győzikés topicot nyitni?

kizárólag ha a macskoszmen mf1 mf2 provokál!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 12:08
Az nem az álláspont revideálása lenne, hanem nyílt támadás... nyes Mivelhogy tom is jelezte, hogy Győőőzike nemmáááá... hehe Te sem gondolod komolyan. crazya
2007. 09. 13. csütörtök 12:39  #109
new1 new1
Hát.... nekem is van egykét alternatív topiccim ötletem
há nemá! ha ez mehet akkor az is nyes
(csak vicceltem) smile
2007. 09. 13. csütörtök 12:08  #108
Az nem az álláspont revideálása lenne, hanem nyílt támadás... nyes Mivelhogy tom is jelezte, hogy Győőőzike nemmáááá... hehe Te sem gondolod komolyan. crazya
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 11:46
és ha revidiálva álláspontom Győzike és a lányok topicot nyitok? eplus2

kizárólag tom kedvéért!
2007. 09. 13. csütörtök 11:46  #107
surdapapa surdapapa
és ha revidiálva álláspontom Győzike és a lányok topicot nyitok? eplus2

kizárólag tom kedvéért!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 10:48
Erre nem nagyion tudok mit mondani. De tény, hogy a GG és Szerkesztők, illetve a hierarchiában felettem lévő adminok egyértelműen kijelölték ezt a bizonyos "utat", melyet járnom kell. Adminként vannak követelmények, melyek betartása kötelező a részemről.
Megbíztak valamival, és itt nem csak a megbízáson van a hangsúly, hanem a szóban lévő "bizalom"-ról is. Bizalmat szavaztak nekem, és ahogy ezen topic beírásaiból észrevettem, ezen bizalom a fórumozók nagy többségre által támogatott bizalom volt.

Megmondom őszintén, hogy Fásy úr topicjának megjelenésekor nekem is rezegtek a hátamon az égnek állt szőrszálak. Morfondíroztam is rendesen, hogy tomtól kérem a topic törölhetőségét (azért nem töröltem én magam egyből, mert tartalmazott olyan nóvumokat, melyek ügyében egyeztetést szükségességét éreztem). Azonban a nagy morfondír közepette tom megelőzött, és engedélyezte a topicot (mielőtt rákérdeztem volna tőle).
Így innentől kezdve egy lehetőségem maradt: normális mederben tartani a topicot.
De ha észrevetted, a lehetőségeimhez mérten próbáltam a topicot inkább a szépségkirálynők felé orientálni, hanyagolva Fásy urat.

Feltevéseidre a válaszom:
1./ Szeretném, ha ezen kívül a többi celeb topicot azért nem hanyagolnád.
2./ Mivel a topicba belefér, így maximálisan jogod van a Fásy topicba az említett dolgokat betenni.
3./ tom engedélye alapján nyugodtan nyiss egy Lakodalom Lajos topicot, uganis megtehető.

P.S.: Adminként arról is gondoskodnom kell, hogy a GG-t lehetőség szerint megkíméljem egy esetleges nemkívánatos polgári-, személyiségi- vagy sajtópertől.

Szóval Fásy topic=szépségkirálynők.
2007. 09. 13. csütörtök 10:48  #106
Erre nem nagyion tudok mit mondani. De tény, hogy a GG és Szerkesztők, illetve a hierarchiában felettem lévő adminok egyértelműen kijelölték ezt a bizonyos "utat", melyet járnom kell. Adminként vannak követelmények, melyek betartása kötelező a részemről.
Megbíztak valamival, és itt nem csak a megbízáson van a hangsúly, hanem a szóban lévő "bizalom"-ról is. Bizalmat szavaztak nekem, és ahogy ezen topic beírásaiból észrevettem, ezen bizalom a fórumozók nagy többségre által támogatott bizalom volt.

Megmondom őszintén, hogy Fásy úr topicjának megjelenésekor nekem is rezegtek a hátamon az égnek állt szőrszálak. Morfondíroztam is rendesen, hogy tomtól kérem a topic törölhetőségét (azért nem töröltem én magam egyből, mert tartalmazott olyan nóvumokat, melyek ügyében egyeztetést szükségességét éreztem). Azonban a nagy morfondír közepette tom megelőzött, és engedélyezte a topicot (mielőtt rákérdeztem volna tőle).
Így innentől kezdve egy lehetőségem maradt: normális mederben tartani a topicot.
De ha észrevetted, a lehetőségeimhez mérten próbáltam a topicot inkább a szépségkirálynők felé orientálni, hanyagolva Fásy urat.

Feltevéseidre a válaszom:
1./ Szeretném, ha ezen kívül a többi celeb topicot azért nem hanyagolnád.
2./ Mivel a topicba belefér, így maximálisan jogod van a Fásy topicba az említett dolgokat betenni.
3./ tom engedélye alapján nyugodtan nyiss egy Lakodalom Lajos topicot, uganis megtehető.

P.S.: Adminként arról is gondoskodnom kell, hogy a GG-t lehetőség szerint megkíméljem egy esetleges nemkívánatos polgári-, személyiségi- vagy sajtópertől.

Szóval Fásy topic=szépségkirálynők.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:29
Doki!
az a baj, h Te is ugyanazt az utat kezded járni, mint mindenki aki a szemem láttára vált adminná!

eddig az igényességedről voltál híres! és belementek, belemész ilyen igénytelenségbe! és ehhez hivatalból adnod kell a neved! most egyet nem tudok, h tom vagy a szerkesztőség várja el Tőletek ezt az igénytelenséget?

és még tom hozzáteszi, h minden ami a fásyval kapcsolatos!
nem tudom mit is teszek, de az alábbiak közül fogok választani:
1. hanyagolom a hírességek kategóriát
2. telebaszom a fásys topicot bunyós pityu és társairól készült képekkel videókkal!
3. nyitok egy Lagzi Lajcsi és felfedezettjei topicot, elvégre Ő is sok gyönyörű nőt és csinos faszit fedezett fel!

azt hiszem az utóbbi kettő közül választok, mert az jobban baszná tomnak a csőrét! eplus2
2007. 09. 13. csütörtök 10:11  #105
surdapapa surdapapa
én se tételezek fel mást a dokiról!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:53
Nézd surdi,dokival nincs semmi gond,ha elolvasod a 101,102,103 hsz rájösz hogy a GG döntése.
Bár szerintem is csak az álltala szervezet szépségkirálynős témákról kellene szólnia,ennyi erővel lakodalmas lajos is elférne itt ebbe igazad van eljen
2007. 09. 13. csütörtök 09:53  #104
Nézd surdi,dokival nincs semmi gond,ha elolvasod a 101,102,103 hsz rájösz hogy a GG döntése.
Bár szerintem is csak az álltala szervezet szépségkirálynős témákról kellene szólnia,ennyi erővel lakodalmas lajos is elférne itt ebbe igazad van eljen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 09:29
Doki!
az a baj, h Te is ugyanazt az utat kezded járni, mint mindenki aki a szemem láttára vált adminná!

eddig az igényességedről voltál híres! és belementek, belemész ilyen igénytelenségbe! és ehhez hivatalból adnod kell a neved! most egyet nem tudok, h tom vagy a szerkesztőség várja el Tőletek ezt az igénytelenséget?

2. telebaszom a fásys topicot bunyós pityu és társairól készült képekkel videókkal!
3. nyitok egy Lagzi Lajcsi és felfedezettjei topicot, elvégre Ő is sok gyönyörű nőt és csinos faszit fedezett fel!

azt hiszem az utóbbi kettő közül választok, mert az jobban baszná tomnak a csőrét! eplus2
2007. 09. 13. csütörtök 09:29  #103
surdapapa surdapapa
Doki!

2007. 09. 13. csütörtök 00:42  #102
Semmi gond. De ugye a topic címe mérvadó. De tény, h Fásy úr és Fekete szemek helyett jobban örülnénk mindannyian szexis szépségkirálynőknek és hasonló hölgyeknek!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 20:20
Kedves Dranthony,a félreértések elkerülése végett először is elnézést ha nem pontosan fogalmaztam a Fásy topicban való megjegyzéssemel a bódi féle albumra,Én azt gondoltam a nyitóból hogy kizárólag csak a fásy féle promóciós szépségkirálynő választásokon fellépő lányokról szól a topic,de ezek szerint a FÁSY MULATÓ cimű tv produkcióban résztvevő zenészekről is lehet képeket feltenni,és véleményt irni. smile
2007. 09. 12. szerda 21:33  #101
tom1019 tom1019 VIP Admin
mindent, ami Fásyval kapcsolatos, de persze elsősorban a szexis és versenyeztetett nőknek örülnénk, de minden felfedezettjéről lehet írni, képezni stb.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 12. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 20:20
Kedves Dranthony,a félreértések elkerülése végett először is elnézést ha nem pontosan fogalmaztam a Fásy topicban való megjegyzéssemel a bódi féle albumra,Én azt gondoltam a nyitóból hogy kizárólag csak a fásy féle promóciós szépségkirálynő választásokon fellépő lányokról szól a topic,de ezek szerint a FÁSY MULATÓ cimű tv produkcióban résztvevő zenészekről is lehet képeket feltenni,és véleményt irni. smile
2007. 09. 12. szerda 20:20  #100
2007. 09. 12. szerda 09:25  #99
surdapapa surdapapa
de tomnak a kakilóját irritálhatná valaki! elbaszni egy normális topicot egy ilyen ****** (moderálta: DrAnthony) emberrel a címben!

vegye má észre, h adminokon kívül érdemben nem szólt hozzá senki! igérem, ha a névből kikerül Fásy **** (moderálta DrAnthony) akkor aktív tagja leszek a topicnak!

surdi! Megértem ellenszenved Fásy úrral kapcsolatban, de neki is vannak személyiségi jogai, ezek a jelzők már túl erősek voltak véleményem szerint, ezért modiztam. Tisztelettel kérlek egy nagyon-nagyon kicsit visszafogottabban!
A kedvemért! Köszönöm neked! DrAnthony
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 16:02
Na az én szűz kakilómat senki ne bánccsa, mert szörnyű verekedést rendezek! nyes hehe
2007. 09. 11. kedd 18:55  #98
Köszike!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 11. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 18:39
Most néztem meg a vonaton készült 35db fotót eljen
Elfogultság nélkül tettem egy klikket smile
Csak gratulálni tudok,és sok sikert.
2007. 09. 11. kedd 18:39  #97
Most néztem meg a vonaton készült 35db fotót eljen
Elfogultság nélkül tettem egy klikket smile
Csak gratulálni tudok,és sok sikert.
2007. 09. 10. hétfő 16:02  #96
Na az én szűz kakilómat senki ne bánccsa, mert szörnyű verekedést rendezek! nyes hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 15:19
édes egykomám! a seggbedugiban a macskosz főnököd is besegíthet! eplus2

fred! így van ám! eljen
2007. 09. 10. hétfő 15:19  #95
surdapapa surdapapa
édes egykomám! a seggbedugiban a macskosz főnököd is besegíthet! eplus2

fred! így van ám! eljen
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 15:08
Ezzel surdi koma nem fenyegettél meg (legfeljebb a seggbedugival... nyes ), ugyanis régóta vágyom rá, hogy a nappalis csajok egy kicsit "elfenekeljenek"! eplus2 hehe
2007. 09. 10. hétfő 15:16  #94
Törölt felhasználó (94621)
Dokikám, értjük mi egymást mindhárman, csak szeretek surda ecsémmel ellenkezni, de ő ezt pontosan tudja.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 15:10
Én a poént vettem ki surdi szavaiból szerintem pontosan tudja, hogy adminságom ürügyén a KA topic felügyelete is rám szállt, így azt is gondoznom és rendbentartanom kell...
De hát ha a régi NEKATO tagok ugye sok érdekes képpel és hozzászólással a top10 alá tolják a KA topicot, akkor az ellen én nem tehetek semmit... wink eplus2
/ 71