ha lefagy a chat,akkor ne a gépet inditsd ujra,hanem alt+f4 el zárd be és a böngésződet inditsd ujra. Nekem ez mindig bejön
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 01. 11. péntek 23:11
Affenébe..ez 1re rosszabb.....állandóan lefagy(nem +y tovább az írott hsz.),nem tudok visszalépni,ezért újra kell indítani a gépet....ha pedig nagynehezen bejön/ne,de jó is lenne,akkor + se jelenik a chat,csak hófehér az "ablaka".
eltünt az összes bejelölt partnerem és a régi üzik....
fel hívom a figyelmeteket, hogy jól működő chat hosszú fejlesztés eredménye kevés chat van ezért zero irodalom rola
és a chat.hu nem fogja megosztani, a fejlesztés, csak nagyon jo pénzért
illetve ez a chat már tul mutat a chat.hu-n egyes pluszokban.
és a chat.hu nem fogja megosztani, a fejlesztés, csak nagyon jo pénzért
illetve ez a chat már tul mutat a chat.hu-n egyes pluszokban.
akinek hiba problémája van
a chattel
az írjon: msgadmin(kukac)goldengate.hu
levél tárgya legyen: gg msn hiba
irtjátok le értelmesen mi a probléma és én továbbitom megfelelően jo helyre
a fórumot nem fogja olvasni a fejlesztő...
a chattel
az írjon: msgadmin(kukac)goldengate.hu
levél tárgya legyen: gg msn hiba
irtjátok le értelmesen mi a probléma és én továbbitom megfelelően jo helyre
a fórumot nem fogja olvasni a fejlesztő...
Affenébe..ez 1re rosszabb.....állandóan lefagy(nem +y tovább az írott hsz.),nem tudok visszalépni,ezért újra kell indítani a gépet....ha pedig nagynehezen bejön/ne,de jó is lenne,akkor + se jelenik a chat,csak hófehér az "ablaka".
ez sem állja meg a helyét, mert én 40 csetelő mellett is simán és akadozás mentesen tudok csetelni! (viszont ettől függetlenül valóban időnként előfordulnak lefagyások és akadozások, de egyre ritkábban)
jelenleg is folyik a chat további fejlesztése és javítása!
jelenleg is folyik a chat további fejlesztése és javítása!
jó lenne, ha meddő vitátokkal nem offolnátok a topicot!
aki nem tud belépni a regisztrált nicnevével, az írjon az Ügyfélszolgálatnak (hibabajelentések), a lap alján E-mail küldés!
a GG chat az Internet Explorer és a Mozilla Firefox böngészőkről megy,
viszont az Opera böngészővel egyenlőre nem műszik (ezt vegyétek figyelembe)!
aki nem tud belépni a regisztrált nicnevével, az írjon az Ügyfélszolgálatnak (hibabajelentések), a lap alján E-mail küldés!
a GG chat az Internet Explorer és a Mozilla Firefox böngészőkről megy,
viszont az Opera böngészővel egyenlőre nem műszik (ezt vegyétek figyelembe)!
Nekem is a boritékkal van a gond egyszerüen nem tudok üzit küldeni.Na ha meg a hsz.ban válaszolok akkor meg tiltva leszek,hogy mit chattelek.Azt hiszem most pause nem Tom mit csináljak.
Nem a nick... próbáltuk mi is, nem megy. De azért tapsoljunk!
jajj mááááááááááááá"...nem tudjuk,senki nem tudja,ennyi!OFF!...bocs h most pont neked mondom,de alattad a hozzászolásom h türeleeem....vagy mittomén
Asszem lassan felesleges ez a topic,hisz mást úgysem olvashatunk mint hogy,...*ar,lassú,nem enged belépni...stb....asszem törödjünk bele h ez már igy marad,úgysem csinál senki semmit,max. várhatunk még.
aham....a gépem: Fujitsu Siemens 1,7-es Intel Celeron, 256MB ram, 80GB HDD....a netem pedig kábelnet.... Win XP az op. rendszer, és I.E. a böngészőm...
..gyanítom, hogy azért ezen nagy duzzogva el kéne döcögni egy csetnek...
...megjegyzem épp most is fagyok a cseten, mivel túllépte a cseletők száma a bűvös 30-as számot....alatta semmi gondom nem volt... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
..gyanítom, hogy azért ezen nagy duzzogva el kéne döcögni egy csetnek...
...megjegyzem épp most is fagyok a cseten, mivel túllépte a cseletők száma a bűvös 30-as számot....alatta semmi gondom nem volt... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 09:34
jahhh, különben igazad van (egy gyengébb géppel mindenesetre előfordulnak akadozások)
úgy tudom dolgoznak a megoldáson, türelem jó chat-et terem...
hááát, az nem, az tuti elég mindenhez, olyan mint egy "jó nő"!
ha neked sem megy, akkor psssz!
(írjatok az ügyfélszolgálatnak segítségért, amit továbbítanak az illetékeseknek!) (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ha neked sem megy, akkor psssz!
(írjatok az ügyfélszolgálatnak segítségért, amit továbbítanak az illetékeseknek!) (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 09:45
Gyengébb gép? 3.2 Celeron, 1G RAM, 8/1 net. Szerintem egy chat-hez nem kéne gyengének lennie...
Gyengébb gép? 3.2 Celeron, 1G RAM, 8/1 net. Szerintem egy chat-hez nem kéne gyengének lennie...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 09:34
jahhh, különben igazad van (egy gyengébb géppel mindenesetre előfordulnak akadozások)
úgy tudom dolgoznak a megoldáson, türelem jó chat-et terem... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy tudom dolgoznak a megoldáson, türelem jó chat-et terem... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 09:16
...nem szívesen pacsálok bele ebbe az "idillbe"...
fenntartom, hogy akkor van baj, ha sokan vannak fenn a cseten....ha kevesen vannak, akkor megy minden....
Ha ez megoldódna, akkor valóban elérhetné a célját az új cset....
fenntartom, hogy akkor van baj, ha sokan vannak fenn a cseten....ha kevesen vannak, akkor megy minden....
...nem szívesen pacsálok bele ebbe az "idillbe"...
Nekem jó lenne, ha működne rendesen
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 14:33
Csabi!
segítsetek egymásnak jobban megismerni egymást
garantálom csak jól járhatsz!
annak adok igazat, aki azt írta, hogy
" Nincs olyan chat ami mindenkinek egyformán jólenne!"
Csabi!
nem is kell reagálnod egyszerűen tudomásul kell venned, amit írtam a "problémádon"(nem ismerlek sajnos) pedig segíthetünk bármikor
Teljes az egyetértés...
(Ez egy válasz magog üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 11:28
Nincs olyan chat ami mindenkinek egyformán jólenne!Ha valakinek valami nem jönn be akkor a legegyszerübb mindig a tóbbieket szidni!