Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 12. 30. vasárnap 11:28  #175
magog magog
Nincs olyan chat ami mindenkinek egyformán jólenne!Ha valakinek valami nem jönn be akkor a legegyszerübb mindig a tóbbieket szidni!
2007. 12. 30. vasárnap 11:09  #174
lencsibaby lencsibaby
Drága Csabikám...nagyon nincs igazad !!!Mi ezen az új cseten is nagyon jól érezzük magunkat,pláne akkor ha nincsenek ...olyan emberek akiktöl ez lehetetlenné válik. Én nem puncsolok (nyalok) senkinek,de még mindig azt mondom , hogy az opok értünk vannak és aki viselkedik annak NEM kell attól tartani , hogy kiteszik! Te sajnos nagyot válltoztál ennek biztosan meg van az oka...de akkor ne a csetet fikázd hanem az okon gondolkozz wave
2007. 12. 29. szombat 21:10  #173
MmePrune MmePrune VIP Admin
a fórum az a hely, ahol most olvasol engem smile
ha gondod van a chaten munkát végzőkkel (molly), akkor az ő "főnöküknek" kell szólnod (freyah)... nem biztos, hogy a személyes jellegű problémák, amiket ide írsz, eljutnak hozzájuk...és nem biztos, hogy egy konkrét személlyel szembeni problémádat nyilvánosan itt kell kiteregetni
2007. 12. 29. szombat 20:54  #172
tom1019 tom1019 VIP Admin
áruld el légyszíves, hogy kötekedni, baszakodni, vagy tiltatni akarod magadat?...köszi
2007. 12. 29. szombat 20:48  #171
ne személyeskedj a fórumban!
ha valamelyik operátorral gondod van, azt jelezd a "főnökének"! (freeyah)
2007. 12. 28. péntek 11:56  #170
T-A-M T-A-M
...a tűzfalat nem kapcsolom ki...a gépem védelme fontos...
Amúgy meg nem az a hiba...érdekes, ha kevesen vannak fenn, akkor működik...lassú, de megy...ha kb 40-en vannak...akkor kész...meghal az egész...
Ha a tűzfal lenne a bibi, akkor soha nem menne...nyilván hatással van rá...lassítja, de az mindent lassít...de ettől még működni kéne...
Itt sajnos globálisan van probléma a csettel...reméljük, egyszer működni fog...bár tartok tőle, hogy nagyon sokára...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 21:00
Rajövek,hogy müködik simman.....ki kell kapcsolni a tüzfalat !! (valami logika csak van benne.... confused ,vagy nincs ?)
2007. 12. 27. csütörtök 21:00  #169
Szoni Szoni
Rajövek,hogy müködik simman.....ki kell kapcsolni a tüzfalat !! (valami logika csak van benne.... confused ,vagy nincs ?)
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2007. 12. 26. szerda 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 18:13
sajnos nekem is ezt csinálja... kár, hogy a hsz-eknél eltüntek a borítékok, így rá lettünk kényszerítve a GG messengerre, ami mondjuk nem is lenne gond, ha működne....
2007. 12. 27. csütörtök 18:41  #168
wchris wchris
Csatlakozom az elöttem szólokhoz.
Sajnos nagyon c@r lett az új chat.
A belépés már gondot okoz, mintahogy minden egyéb is.
Nem tudok belépni, mert alighogy megtenném végre, kifagy az egész oldal. Néha csak annyiban, hogy nincs ablakom, ahol írhatnék, de a többiek írását látom. /nem hiszem, hogy ez a gépem hibája lenne../
Ha!!! sikerül bejutnom:
Elküldöm amit írtam, s kb 5-10 perc /nem nagyítom az időt, tényleg ennyi szomoru1 /mire megjelenik a chat ablakban. S nem csak az enyém nem megy át addig, hanem a többi beírás se változik.
A hangulatjeleket megnézni se tudom, nemhogy beírni. error-ra hivatkozva meg se nyilik a kisablak hozzá.

HA!!! minden mást megállítok, s nem akarok még emilt se nézni közben, nemhogy esetleg fórumozni, akkor kicsit gyorsabb lesz a beszélgetés, de a régi pörgős még akkor sem. 8/1megás netem van, tehát nem modemmel kisérletezek, hogy ez a sebesség érthető legyen.
A beszélgető ablakot nem tudom se kinagyítani, se széthúzni, hogy az utolsó 3 sornál többet lássak...
A böngészőm IE6; főgenyóé FF2, s egyikkel se jobb....

Pár hónapja, amikor még kezdtétek az egészet fejleszteni, türelemmel voltam. Gyerekbetegségeket mindennek, s mindenkinek ki kell nőnie... De mostmár kezdem unni, hogy bár a társaság miatt visszajárnék, de nem tudok, mert szar az egész... Ennyi erővel chatelés helyett emilezhetnék is. Néha még az is gyorsabb lenne...

Remélem, nem kell még fél évet várni, hogy ezek a problémák végre megoldódjanak
2007. 12. 27. csütörtök 17:43  #167
T-A-M T-A-M
Elnézést kívánok és lehet hogy tíltva leszek, de nem tudom másképp írni...egy rakás ez a cset...
Ha jól sejtem, ez már örökre béna...azaz béta verzió marad...
Ha 20-nál többen vannak benn, azonnal fagy, vagy be sem enged...
Sok új funkció...de mit ér, ha nem működik?
Úgy tudom, az volt a cél, hogy többen cseteljenek...de hogyan?
Ma egész nap hulladék volt, de nincs olyan nap, hogy ne fagyna...
Jó lenne ha érdemben javulna már egy kicsit...
Jó munkát kívánok hozzá...
2007. 12. 26. szerda 18:13  #166
toratoratora toratoratora VIP
sajnos nekem is ezt csinálja... kár, hogy a hsz-eknél eltüntek a borítékok, így rá lettünk kényszerítve a GG messengerre, ami mondjuk nem is lenne gond, ha működne....
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 18:18
No kedves valakik,kik vagytok...lenne egy panaszom,avagy eszrevetelem confused ,nem tudom hova sorolhatnam.
A privi üzenet nallam valami okbol nem mükszik,raklikk "üzenetet irok neki" es csak egy (!) masodpercet latom az oldalt,rögtönn az üzenetek oldal ugrik be utanna.

Hol a hiba?
2007. 12. 17. hétfő 18:25  #165
65 65
Be se tudok lépni ki írja hogy kivagyok tiltva pedig lehetetlen a régi programról nemvoltam
2007. 12. 17. hétfő 18:18  #164
Szoni Szoni
No kedves valakik,kik vagytok...lenne egy panaszom,avagy eszrevetelem confused ,nem tudom hova sorolhatnam.
A privi üzenet nallam valami okbol nem mükszik,raklikk "üzenetet irok neki" es csak egy (!) masodpercet latom az oldalt,rögtönn az üzenetek oldal ugrik be utanna.

Hol a hiba?
2007. 12. 04. kedd 12:54  #163
Én is Firefox-ot használok, és minden ok!
(habár, ha emlékezetem nem csal, akkor előszőr nekem sem ment, csak miután a külön felugró tűzfalablakban engedélyeztem a programot)
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:44
PROBLÉMA:

Firefox-al vagyok itt. Az oldalatokra a cookiek engedélyezve a felugró ablakok úgyszintén.
Java van.
És mégsem megy.
Se üzenet küldés se kapcsolatra jelölés, se semmi. BEjön az ablak és töltés, majd gyorsan a fejléc el is tűnik...

Valami megoldás?
2007. 12. 04. kedd 12:44  #162
MrEnigma MrEnigma
PROBLÉMA:

Firefox-al vagyok itt. Az oldalatokra a cookiek engedélyezve a felugró ablakok úgyszintén.
Java van.
És mégsem megy.
Se üzenet küldés se kapcsolatra jelölés, se semmi. BEjön az ablak és töltés, majd gyorsan a fejléc el is tűnik...

Valami megoldás?
2007. 12. 02. vasárnap 15:30  #161
zelli zelli
Most tényleg chat-elni akartam, de nem ment!
Nem Én hiba! hehe mf1
2007. 11. 26. hétfő 22:53  #160
baszogatoska baszogatoska VIP
Béta verzió.. Kicsit bugos még, engem úgy kidobtak mint macskát.. Legalábbis megkértek hogy távozzak mert nem szimpatikus a nevem, hát ne haragudjanak érte de 4 éve vagy már fogalmam sincs mennyi.. beregisztráltam ezt, végettük nem váltok. Főleg, hogy nem pont a nickem első felét kell nézni hanem azt hogy mit takarhat ez a nick. Ha tehetném váltanék az tény, mert ez a pár év kultúráltabbá tett az fix. =)
Annyi biztos, hogy a microsoft sem vistával kezdte, így chaten is van mit fejleszteni még.
2007. 11. 26. hétfő 16:05  #159
Sonkás Sonkás
Öszinte leszek!! nagy rakás szar az egész eccer jol müxik máskor gagyi az egész mind pl most.Egyi idő allat meg tervezték az ember holdra szállását nem hogy egy chatot ne birnának meg tervezni.Sory de ez a véleményem violent
2007. 11. 23. péntek 02:09  #158
Törölt felhasználó (137313)
Nekem +' a +-jelek hiányznak pardon1
2007. 11. 21. szerda 14:26  #157
teve teve
Nekem hiányzik a saját profil fül...
valamint nagyon lassú lett, rettenetesen lasssú.......
2007. 11. 20. kedd 15:10  #156
Törölt felhasználó (52127)
Eddig Én sem irtam...azt hittem,Én vagyok béna...
Miért van az,hogy a másik..teljesen tökéletesen müködött...ez meg nem?
Több kritikát kaptatok már..mint elismerést..tényleg szükség volt erre? confused smile
/ 15