...avagy miért nem adnak tanácsokat a férfiak a női magazinok levelezési rovataiban...
Kedves Walter!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor haza értem, nem hittem a szememnek.
A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van.
Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá. Kérlek segíts!
Köszönettel: Shaila Lusk
=================
Kedves Shaila!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok hibája lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen,
akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegot, vagy a gyertyák piszkosak és
nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam .
Walter
Kedves Walter!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor haza értem, nem hittem a szememnek.
A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van.
Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá. Kérlek segíts!
Köszönettel: Shaila Lusk
=================
Kedves Shaila!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok hibája lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen,
akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegot, vagy a gyertyák piszkosak és
nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam .
Walter
Arany Lacinak - folyamatábra
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet.
Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Miden elektomos dolog füsttel működik. A baj akkor van ha az ki is jön belőle.
Álljatok már össze vazzzeg egy kattintás erejéig!
(készül a családi fotó!)
(készül a családi fotó!)
Csak ezért? Ezért nyugodtan költözz, mert ez a strand nem Tokioban van...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 27. szombat 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat ezert(!) nem költözök Tokioba...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor vedd fel a 18 dioptriásat, tom!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:08
szeműveg nélkül olyan, mintha emberekből fasirtot gyúrnának egy kurva nagy keverő kádban...
szeműveg nélkül olyan, mintha emberekből fasirtot gyúrnának egy kurva nagy keverő kádban...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a hasonló a férfiban és a parkolóhelyben?
Mindegyik foglalt. Ha találsz egy szabadot, az vagy kicsi, vagy fizetős, vagy rokkant.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfi éppen a szexre gondol?
Lélegzik...
A férfi olyan, mint a horoszkóp.
Mindig pontosan megmondja, hogy mit kell tenned, és mindig téved.
Mikor mondják a férfiak, hogy a nőknek nincs logikája?
Ha nem értenek egyet velük.
A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket.
Mi a különbség a férfi és a nylon harisnya között?
Semmi. Mind a kettő szalad, ha szükséged van rá.
Mi a különbség az elem és a férfi között?
Az elemnek van pozitív oldala.
Mindegyik foglalt. Ha találsz egy szabadot, az vagy kicsi, vagy fizetős, vagy rokkant.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfi éppen a szexre gondol?
Lélegzik...
A férfi olyan, mint a horoszkóp.
Mindig pontosan megmondja, hogy mit kell tenned, és mindig téved.
Mikor mondják a férfiak, hogy a nőknek nincs logikája?
Ha nem értenek egyet velük.
A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket.
Mi a különbség a férfi és a nylon harisnya között?
Semmi. Mind a kettő szalad, ha szükséged van rá.
Mi a különbség az elem és a férfi között?
Az elemnek van pozitív oldala.
Találtam néhány aranyos gyerek mondatot nektek:
-------------------------------------
Kisfiammal (3 éves) sétálunk, és lát egy lefektetett biciklit a pázsiton:
- Szegény bicikli, megdöglött.
-------------------------
Nagyapánk csigalassúsággal ette a joghurtját.
- Figyelj, nagypapa - mondta az öcsém -, csak három nap a szavatossága.
----------------------------------
Anyu, igaz az, hogy porból lettünk?
- Igaz, kisfiam.
- Akkor a négerek szénporból vannak?
Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja kupakjával, és végül azt kérdezte:
- Miért nem tudom én ezt kinyitni?
- Mert biztonsági zár van rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni - feleltem.
Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:
- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?
--------------------------
Harmadik gyermekem megszületése után nem sokkal sógorom karjára vette a kisbabát, mire a kislányom így figyelmeztette:
- Vigyázz, el ne ejtsd, mert neked kell helyette másikat csinálni!
--------------------
Amikor bedolgozó voltam, az volt a legnagyobb átkom, amikor Zsuzska lányom elvette a tűmet. Egy alkalommal is, tű a kezében. Csúnyán néztem rá, persze rögtön kapcsolt és nagy komolyan ezt mondat:
- A kutyafáját neki! Ki rakta a kezembe a tűt??
- Ferike, te mi szeretnél lenni ha felnősz?
- Télen medve, nyáron tanár!
-------------------------------------
Kisfiammal (3 éves) sétálunk, és lát egy lefektetett biciklit a pázsiton:
- Szegény bicikli, megdöglött.
Nagyapánk csigalassúsággal ette a joghurtját.
- Figyelj, nagypapa - mondta az öcsém -, csak három nap a szavatossága.
----------------------------------
Anyu, igaz az, hogy porból lettünk?
- Igaz, kisfiam.
- Akkor a négerek szénporból vannak?
Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja kupakjával, és végül azt kérdezte:
- Miért nem tudom én ezt kinyitni?
- Mert biztonsági zár van rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni - feleltem.
Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:
- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?
Harmadik gyermekem megszületése után nem sokkal sógorom karjára vette a kisbabát, mire a kislányom így figyelmeztette:
- Vigyázz, el ne ejtsd, mert neked kell helyette másikat csinálni!
--------------------
Amikor bedolgozó voltam, az volt a legnagyobb átkom, amikor Zsuzska lányom elvette a tűmet. Egy alkalommal is, tű a kezében. Csúnyán néztem rá, persze rögtön kapcsolt és nagy komolyan ezt mondat:
- A kutyafáját neki! Ki rakta a kezembe a tűt??
- Ferike, te mi szeretnél lenni ha felnősz?
- Télen medve, nyáron tanár!