Én ha feldobom a talpamat,akkor csakis a pokolba szeretnék kerülni,az olyan tüzes kedvemre való hely lehet,és sok a gonosz ott biztosan mint én!
AKELLLA ÉNEKE
Egy vérből valók vagyunk, most még, ó, bátor f@szfiak,
s közelg a sárló homály , bár tagadjuk hatalmát,
ha meghalok, s szellemként mindenek lénye rám szakad,
bagozhassak, és emlegessem a most még mát!
Halhassak minden pillanatban, s nyüszítsek, tökölve
mennyein tüzelő, bogom préselő szukát!
Mit nekem csillár, s egyéb! Nikuc ölébe ömölve,
szellemként bár, de zokogom vissza e hazát...
Egy vérből valók vagyunk, most még, ó, bátor f@szfiak,
s közelg a sárló homály , bár tagadjuk hatalmát,
ha meghalok, s szellemként mindenek lénye rám szakad,
bagozhassak, és emlegessem a most még mát!
Halhassak minden pillanatban, s nyüszítsek, tökölve
mennyein tüzelő, bogom préselő szukát!
Mit nekem csillár, s egyéb! Nikuc ölébe ömölve,
szellemként bár, de zokogom vissza e hazát...
hehe:D
Valóban lehetséges, hogy valaki lelke a halála után kóborol, kísért vagy bosszút akar állni az élőkön. És van az is, hogy bizonyos körülmények között gyakrabban látnak szellemeket? A modern kor új eszközeivel, berendezéseivel felszerelt szellemvadászoktól most kaptunk néhány választ. Bemutatták a téma fő elméleteit. Köztük azt, amely szerint a szellemek nyugtalan lelkek, amelyek az élők világában rekedtek. Foglalkoztak a tudományos nézettel is, miszerint a szellemlátásokat természetes jelenségek okozzák, és nem szellemek.(Hahaha, balga tudósok ))) A hívők és kétkedők talán sosem értik meg teljes egészében a túlvilági élet rejtélyeit, és az energia elő- majd eltűnő jegyeit. A mai elektronikus berendezések ellenére talán továbbra is kérdéses marad, miért koccannak meg egyes dolgok az éjszakában.
... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 23. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 23. csütörtök 17:00
Valóban lehetséges, hogy valaki lelke a halála után kóborol, kísért vagy bosszút akar állni az élőkön. És van az is, hogy bizonyos körülmények között gyakrabban látnak szellemeket? A modern kor új eszközeivel, berendezéseivel felszerelt szellemvadászoktól most kaptunk néhány választ. Bemutatták a téma fő elméleteit. Köztük azt, amely szerint a szellemek nyugtalan lelkek, amelyek az élők világában rekedtek. Foglalkoztak a tudományos nézettel is, miszerint a szellemlátásokat természetes jelenségek okozzák, és nem szellemek.(Hahaha, balga tudósok ))) A hívők és kétkedők talán sosem értik meg teljes egészében a túlvilági élet rejtélyeit, és az energia elő- majd eltűnő jegyeit. A mai elektronikus berendezések ellenére talán továbbra is kérdéses marad, miért koccannak meg egyes dolgok az éjszakában.
Ja van külömbség az emberi ostobaság és a lehetetlenség között azt hiszed, hogy több száz évvel ezelőtt nem tudták, hogy kerek a föld lófaszt nem csak nem mondták el mert jobb ha hülyék az emberek. Kár, hogy az UFO-kal nem ezt csinálják mert jobb ha az emberek azt hiszik, hogy UFO-k vannak mint, hogy spéci kém repülőgépek. Csésze ajak de furcsa mindegyik azzal röpköd. Országomat egy olyan UFO gépé ami hatszögletü és lapos.
köszönöm hogy ennyien irtatok ide
Főldönkivülieknek üzenet: Na szóval innen üzenek nektek,ha még egyszer a házam körül,vagy a szobámban settenkedtek éjszaka,akkor elkaplak,és kikötözlek az űrhajódhoz,és előttetek megkefélem azt a mandula szemű anyukátokat,és utánna mehettek vissza panaszra Rossvellba,vagy az Edvars légitámaszpontra,de evvel hagyjatok fel,kapisi,vágjátok genyók!!!
Na kezdünk átmeni valami elcseszet horror filmé. Tiszta olyan mint az Ideglelés csak szellemekkel. De szar film volt. De szerintem ez nagy kamú.
Hé ha valaki majd találkozik egy szellemel. Irányicsa már át hozzám. Majd kártyázunk. Bár álítolag mindig csalnak.
Te Iván! Elhiszem, hogy ezt áltélted. De gondolj bele logikusan (persze ha most UFO-ról beszélünk) kb. 6 milliárd ember él a földön és pont hozzád néztek be. Nem furcsa??? Persze pont téged vittek volna el mert te valamilyért a legfontosabb dolog vagy a számukra. Úgye milyen vicces.
Na most a valós dolgot irom le nektek,szóval mostanában egyre többször hallom éjszaka,hogy a szőnyeg alatti parketta recseg mintha járna rajta valaki,és valamelyik éjjel meg alszom,és úgy hajnali kettő körül,amikor féloldalt aludtam valami rásimult a derekamnál a testemre,és azt hittem,hogy a feleségem átkarolt,de hirtelen hátra néztem,és sehol semmi,de tuttira megijedtem,szóval remélem nem akar valami földönkivüli úgymond elrabolni,mert akkor lehet,hogy én fogom túszul ejteni,néha megrémiszt az ilyesmi,mert nem értem,hogy mi van,meg azért eléggé ébren is alszom,szóval lehet,hogy a két kutyámat beköltöztetem mostmár éjszakára a szobaajtóm elé,és csakis az igazat irtam le,kicsit vonakodva is,nehogy elmebetegnek nézzetek,de ez szó szerint igy van!
sztorikat és képeket !!!
előre hozom a topicot
Na csodálkozik itt valaki, hogy itt mindent kamunak tartanak.
Ez Lee-re ugyanígy talál!
Hugica:fotósopban vállalhatnál munkát,de tényleg!
Na igen nehéz olyasmit látni ami nem létezik.