Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 02. 17. péntek 23:02  #75
hororo hororo
ha egyszer látnátok szellemet megértenétek mit is érzek..üzenet a szkeptikusoknak
2006. 02. 17. péntek 14:12  #74
Di Canio 18 Di Canio 18
Hát igen ha valaki olyasmit lát ami nem létezik az vagy halucinál vagy ténylegesen bolod. Vagy ténylegesen be tudja bizonyitani, hogy az a megmagyarázhatatlan dolog hajszál pontosan úgy történt mint ahogy állítja. Eddig ilyennel nem találkoztam.
2006. 02. 17. péntek 14:04  #73
Törölt felhasználó (7767)
Tegnap láttam a Szellemet! A Nagykörút vizesárkából fordult ki, és szirmokat hajtott végig a Stefánián egy fess csészealj hágcsóján, s mint egyforma ufó, relatíve lassan einsteinkedve kötötte a karót az ebhez, miközben elméletek hada vesződött az idővel, mint olyannal, ami éppen nem létezik, mert az asszony elől a kocsmai asztal alá húzódott látványosan színes bőrt meg vodkát vedelve maximálisan. Aztán, látva, hogy nem olyan nagy közte a különbség, ténylegesen fogta elméleti magamagát, és elvi időt utazva bekrepált.
2006. 02. 17. péntek 13:37  #72
Törölt felhasználó (38040)
Az időutazás elvileg lehetetlen. Einstein elmélete is csak elvileg beszél az idő lelassításáról, de nem a megállításáról. És az is csak relatív lassullás. Az idő csak elméleti fogalom, nem létezik sem elvont, sem tényleges formában. A dolgok változnak, és ezt mi kötjük valamihez, számoljuk valamivel. De mint olyan, hogy idő nem létezik, így azzal semmilyen folyamat végre nem hajtható. Az ufók meg, hogy egyformák... Hát az emberek is eléGgé hasonlóak. Akkor ők miért nézzenek ki máshogy? Az ember is max a bőrszínben tud látványosan különbözni, de az sem olyan nagy különbség.
2006. 02. 17. péntek 12:58  #71
 Gorcsev Iván Gorcsev Iván
Én is látok "dolgokat" és mégsem vagyok őrült,néha hajnalban már egy dologból kettőt is látok,csak arra vigyázok,hogy a nejemből mindig csak 1-et lássak,mert két nő nekem már sok lenne,habár fene tudja! wow1 zavart2
2006. 02. 17. péntek 02:38  #70
Ati83 Ati83
És ha valaki lát "dolgokat"?
Az biztos, hogy őrült. Szerinted.
2006. 02. 16. csütörtök 22:32  #69
Di Canio 18 Di Canio 18
Nem az emberek azért akarnak hinni dolgokban mert nem képesek logikus magyarázatot elfogadni. Hinni akarnak, valamiben ha nem képesek megmagyarázni. Külömbeni mi abban a logika ha valaki olyasmiben hisz amit nem lát vagy nem érzékel. Na meg még valamit miért van az, hogy minden UFO egyforma? Mind kicsi zöld vagy szürke nagy fejű és szemü kicsi orra van nincs füle és ször rajta. Mivan mindenki ügyanazzal az UFO-val találkozott. Nevetséges.
2006. 02. 16. csütörtök 22:27  #68
Ati83 Ati83
Egy ismerőstől hallottam, hogy volt egy igazán érdekes "kutatás"- Az evolúciót végigkutatták valami tudósok azt hiszem, és azt tekintve, hogy az emberiség teljesen az információs technika 100%-os használata felé halad, a becslések szerint sok-sok idő múlva a "klasszikus" idegen lények kinézetéhez fognak az emberek hasonlítani.
Ekkor már felmerül az a kérdés is, hogy ezek az "idegen lények" nem-e a mi leszármazottaink akik (a technika mai fejlődését szem előtt tartva) addigra már fel fogják fedezni az "időutazás" titkát....?
Tudom, hogy Albert Einstein erről beszélt már, meg sokan szkeptikusok, de érdekelne mi a véleményetek erről.

Ja igen... Az ember a legjobban az ismeretlentől fél. Attól, hogy az adott dologról nem tud SEMMIT. Egy esetleges természetfeletti dolog megtapasztalása esetén, az fog azonnal tudományos magyarázatot keresni, aki fél..:) Én is kerestem volna (mert éltem át én is egy-két dolgot) de egyszerűen érzi (LÁTJA!!!!) az ember ha tudja, hogy az adott jelenségre úgy sem talál magyarázatot.
2006. 02. 16. csütörtök 16:56  #67
Di Canio 18 Di Canio 18
Figyú csak azért mert valaki elmesél valamit (nem rád gondolok szemgörcs) az nem azt jelenti, hogy az tényleg megtörtént. Ezzel az erővel meg én is leírhatnék egy csomó mindent és ha valaki elhínné az elég ostoba. Ja az ufókat meg tényleg hadjuk mert aki szerint csak itt jönnek mennek mint más a sarki kocsmába az még hülyébb. Én speciel hiszek a földönkivüli lényekben de az tuti, hogy nem röpködnek itt össze vissza.
2006. 02. 15. szerda 18:29  #66
Di Canio 18 Di Canio 18
Nem akarok itt senkit megsérteni de, hogy lehet benyalni a szellemeket. Egyértelmű, hogy ilyesmi nem létezik Szemgörcs sztoria érdekes de túl hihetetlen. Mindennek van lógikus magyarázata, csak egyszerübb mindenféle természet feletti ízékre rákenni. Vagy az ember csak hinni szeretne valamiben. Szóval az én véleményem nem léteznek szellemek soha nem voltak és soha nem is lesznek.
2006. 02. 15. szerda 15:56  #65
hororo hororo
KOMMMMOLY
2006. 02. 14. kedd 23:33  #64
Ati83 Ati83
Vagyis ha úgyvesszük fake igen.:)
2006. 02. 14. kedd 23:32  #63
Ati83 Ati83
Azok nem fake-ek valszeg. Olvastam erről valamit!
Ezek a képek ugye, elég régen készültek még valamikor a múlt század elején vagy az 1800-as évek vége felé. Akkoriban a fotósok egy "filmmel" (nem tudom hogy hívták) dolgoztak, szóval akkor még nem volt cserélhető film, mint ma...
A "filmeken" rajtamaradtak az előző képek lenyomatai és ezek az új képeken esetlegesen szépen megjelentek!
Ennyi az egész:)
2006. 02. 14. kedd 17:31  #62
hororo hororo
jaja volt ez már igy velem is...szerintem is a képen nagy része fake,,de néha velem is történnek nagyon megmagyarázhatatlan esetek majd késöbb leírom de most mennem kell
2006. 02. 14. kedd 16:41  #61
hororo hororo
ezennel is várom UFO's-szellemes szorijaitokat
2006. 02. 14. kedd 16:41  #60
hororo hororo
jaa jöhetnek ufok is
2006. 02. 13. hétfő 17:18  #59
hororo hororo
na enniy elég lessz eggyenlöre
2006. 02. 13. hétfő 17:17  #58
hororo hororo
2006. 02. 13. hétfő 17:17  #57