PILL RAKOK KÉPEKET MEGINT
biztos liszt ferenc szelleme volt
Én is:D
Tényleg írhatnának többen is
Tényleg írhatnának többen is
MEGINT ELŐRE HOZOM A TOPICOT
komolyan megtörtént! tisztán hallottam..ha halucinálok azt homályosan hallom/látom,,kmeg akkor mindenféle fasságokat halucinálok összeviszza..pl repülo manók kergetnek stb:D:Dna mindegy,,,várom a sztorikat,képeket csáoo
hát vagy ne igyál közben, van ne gépezz huzamosabb, 10 órán vagy mennyit keresztül.. akkor nem fogsz képzelödni ;)
(már bocs :D) (Ez egy válasz hororo üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(már bocs :D) (Ez egy válasz hororo üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 12. vasárnap 18:05
gondoltam előre hozom a topicot...érdekes sztorin nem mondom...velem is volt néhány este mint például amikor eggyik este bent gépeztem a szomámban,hirtelen kopogásta hallottam a bejárati ajton...gondolta is magamban hogy ki lehet ilyenkor 12:05 perckor?? kimegyek megnézem,senki...kicsit megborzongtam,visszamentem,még lese ültem mikor mekor megint hallottam tistán,és valamilyen hangot is a kopogáson kivül,,megnéztemmegint semmi,,,ez elismélödött mégegyszer,,utána már nem mentem az ajtotol meszze,,,mikor megint hallottam azonnal kinyittottam az ajtót és csak egy fehér ködös valamit láttam szétbomlani,,rohantam, be a szobámba és ki se mentem jó sokáig :O para volt meghiszem
gondoltam előre hozom a topicot...érdekes sztorin nem mondom...velem is volt néhány este mint például amikor eggyik este bent gépeztem a szomámban,hirtelen kopogásta hallottam a bejárati ajton...gondolta is magamban hogy ki lehet ilyenkor 12:05 perckor?? kimegyek megnézem,senki...kicsit megborzongtam,visszamentem,még lese ültem mikor mekor megint hallottam tistán,és valamilyen hangot is a kopogáson kivül,,megnéztemmegint semmi,,,ez elismélödött mégegyszer,,utána már nem mentem az ajtotol meszze,,,mikor megint hallottam azonnal kinyittottam az ajtót és csak egy fehér ködös valamit láttam szétbomlani,,rohantam, be a szobámba és ki se mentem jó sokáig :O para volt meghiszem
Érdekelnek a válaszok persze. Megköszönném.
Ja, és azért, mert eléri a vallásalapításhoz szükséges lelkes hívők számát.
Ossian.. Lehetne nem ilyen "paksis" színvonalon is írni :D Najó csak poén volt.
Viszont igaz, !!!statisztika!!! mutatja, hogy ha valaki egy jó zsúfolt ngyvárosi utcán kiáll, és az általa szépen kitalált és megformált "hitvilágát" előadja, akkor egy hónap alatt VALLÁSSÁ NYILVÁNÍTJÁK és bejegyzik.
Na erre varrj gombot!
Viszont igaz, !!!statisztika!!! mutatja, hogy ha valaki egy jó zsúfolt ngyvárosi utcán kiáll, és az általa szépen kitalált és megformált "hitvilágát" előadja, akkor egy hónap alatt VALLÁSSÁ NYILVÁNÍTJÁK és bejegyzik.
Na erre varrj gombot!
Igazad van. :) megyek is aludni. azért kár h nem emléxel Jézus mondatára Tamás evangéliuma szt.: " én ott vagyok a kő alatt, ott vagyok a fában" vmi ilyesmi. Ő nem akart templomokat, papokat. Ha ez az egész nem indul el, minden más lenne. Talán nem is lenne olyan ember aki nem hisz a szellemekben.:) jóccakát!
-KRISZTA-
Pontosan.. ez az. Mindenki a számára "kényelmesebb" magyarázatot teszi magáévá. Erre szebben nem is reagálhattál volna!
Viszont nem szabad, hogy a "halálkultusz" rabjai legyünk (sajnos azok vagyunk), mert aki meghalt, hiába volt egy semmirekellő ember, arra csak jót vagy semmit - szoktak mondani. Jézus a legjobb példa, de még sok olyan más ember is aki tett valamit az emberiségért a tudományával vagy a művészetével. Miután meghalt azután kezdték el imádni. Ezért mondom, hogy sokan ebben élnek.
nademindegy.....
Pontosan.. ez az. Mindenki a számára "kényelmesebb" magyarázatot teszi magáévá. Erre szebben nem is reagálhattál volna!
Viszont nem szabad, hogy a "halálkultusz" rabjai legyünk (sajnos azok vagyunk), mert aki meghalt, hiába volt egy semmirekellő ember, arra csak jót vagy semmit - szoktak mondani. Jézus a legjobb példa, de még sok olyan más ember is aki tett valamit az emberiségért a tudományával vagy a művészetével. Miután meghalt azután kezdték el imádni. Ezért mondom, hogy sokan ebben élnek.
nademindegy.....
Egy mélyen hívő keresztény jutott eszembe, akinek az Ördögűző című film a bizonyíték arra, hogy lézetik a klasszikus kétpólusú, Isten vs Sátán hitvilág:D
A stigmatat még moziban láttam sok évvel ezelőtt.. Nem emlékszem rá.
Ez úgylátom a te fantáziádat is mozgatja..:D Mármint minden "paranormális" dolog.
Csak már nem szellemekről írunk és a végén még offtopic címszó alatt törlik:D :P
A stigmatat még moziban láttam sok évvel ezelőtt.. Nem emlékszem rá.
Ez úgylátom a te fantáziádat is mozgatja..:D Mármint minden "paranormális" dolog.
Csak már nem szellemekről írunk és a végén még offtopic címszó alatt törlik:D :P
A kereszténység megcáfolásának igazolását ( bonyolult :))) láttam beigazolódni a Stigmata című filmben. Tudom , hogy fantázia- film részben, de a lényeg, Tamás Evangéliuma mindent elmond.
ne sértegess pls , nem vagyok keresztény :))) a szellemek 2 világ közt ragadt lelkek, akik valamiokból nem tudnak átjutni a másik világba. ennek okai lehetnek például az "elintézetlen " érzelmi konfliktusok, vagy ha a közeli hozzátartozó "nem engedik el" őket stb
Nos.. azt hiszem te keresztény vagy...:D
A buddhizmus ezt úgy magyarázza, hogy van ugye a "karma", ami jelen életünk célja. Ez akármi lehet, de nem konkrét cselekedet, hanem átmenni bizonyos szerepeken, ez lehet akármi!
ha sikerült véghezvinni a "karmádat" akkor egy bizonyos spirálon (talán szádharmának hívják nem biztos) feljebb léphetsz és úgy újjászületsz egy másik magasabb rendű létben..
A szellemvilág még mindíg nincs megmagyarázva!!:D :D
Én nem vagyok buddhista, csak gondoltam jó egy másik megközelítés is..
A buddhizmus ezt úgy magyarázza, hogy van ugye a "karma", ami jelen életünk célja. Ez akármi lehet, de nem konkrét cselekedet, hanem átmenni bizonyos szerepeken, ez lehet akármi!
ha sikerült véghezvinni a "karmádat" akkor egy bizonyos spirálon (talán szádharmának hívják nem biztos) feljebb léphetsz és úgy újjászületsz egy másik magasabb rendű létben..
A szellemvilág még mindíg nincs megmagyarázva!!:D :D
Én nem vagyok buddhista, csak gondoltam jó egy másik megközelítés is..
Legalábbis remélem mert elég sok könyvet olvastam ilyen témában:)