A pasi oda élvezzen ahova engedik neki. Sztem a mell és a fenék a legegyszerübb, vki nem szeret hajatmosni egy ilyen miatt
![smile](images/smilies/smile.gif)
Végre egy vagány csaj! Igazad van, ahova be van téve, ott legyen befejezve, hiszen mindkét félnek az a legizgatóbb, ha együtt élvezik a befejezést, nem pedig úgy, hogy kiveszi és nézi amint a másik elmegy.
(Ez egy válasz Nita üzenetére (2008. 08. 13. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 08:36
Szerintem oda, ahol épp munkában van a szerszám. Legyen az fönt vagy lent. Nem szeretem, ha a cél előtt kiveszi. Azért csinálja épp ott, ahol van, mert ott akarja szeretni. Fejezze is be ott.
Kétségtelen, hogy belül a legjobb, de azt is szeretem, ha szétnyitja a pinusát és ráélvezhetek a szeméremajkaira, a csiklójára...
Még szerencse hogy van választási lehetőség.Én leginkább popsiba szeretek élvezni de a punciba és a szájba élvezéssel sincs semmi gondom.Lényeg hogy az arcára ne menjen mert azt nagyon nem szeretem.
![worship](images/smilies/worship.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Szerintem oda, ahol épp munkában van a szerszám. Legyen az fönt vagy lent. Nem szeretem, ha a cél előtt kiveszi. Azért csinálja épp ott, ahol van, mert ott akarja szeretni. Fejezze is be ott.
Mindenütt jó ,de legjobb a popsiba!!!!
mindig oda, ahova a kislány kéri
Hogy hová? Bele a punciba, bele
. Orálisnál meg a szájba; csak semmi maszatolás!
Mi az hogy, mi pasik bevállalósabbak vagyunk? Kedves Lépésel! Mi pasik egy két szélsőséges esetet leszámítva három dolgot teszünk: nyalunk, dugunk és ürítünk. Aki azt gondolja, és úgy is érzi, hogy ez egy nagy szívás, az vagy négyütemű OTTO motor, vagy alárendelt szerepet szán a gyengébbik nemnek. A lányok a bevállalósok! Ők bevállalják, hogy mi pasik hányan, hova, mit, mikor, mennyit? És nekem ezért minden tiszteletem az övék! Remélem minden esetben önként, élvezettel teszik, érzelemmel a szívükben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (162568)
2008. 07. 16. szerda 20:12
Sziasztok! Tapasztalatom szerint mi pasik jobban benne vagyunk mindenben mint a nők többsége, vagyis mi pasik bevállalósabbak vagyunk ,bár akad a csajok között is olyan aki mindenre kíváncsi és szívesen bevállal dolgokat. kivétel ez alól a durva és gyomrot felforgató dolgok mert azok már igen durvák. Gondolok itt a kaki és pisi szexre mert azt még én sem próbálnám ki soha! Azért mindennek van határa!
Én azt szeretem, ha ráveri az arcára
őszintén szólva nem is tudom, hol a legjobb
a szájban fincsi, mellen izgató....én azt is szeretem, ha a hátamra veri és érzem, ahogy folyik lefelé. De amúgy jöhet bárhová, scak a szemembe ne...
![finom](images/smilies/finom.gif)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
Értem és köszönöm a választ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105336)
2008. 07. 16. szerda 15:17
Nem elzárkózom tőle de nem tehetek rola ha a sámba van hányingert kapok tőle pedig a páromnak szivesen megtenném,ezért irtam bárhova csak számba ne.
Sziasztok! Tapasztalatom szerint mi pasik jobban benne vagyunk mindenben mint a nők többsége, vagyis mi pasik bevállalósabbak vagyunk ,bár akad a csajok között is olyan aki mindenre kíváncsi és szívesen bevállal dolgokat. kivétel ez alól a durva és gyomrot felforgató dolgok mert azok már igen durvák. Gondolok itt a kaki és pisi szexre mert azt még én sem próbálnám ki soha! Azért mindennek van határa!
Nem elzárkózom tőle de nem tehetek rola ha a sámba van hányingert kapok tőle pedig a páromnak szivesen megtenném,ezért irtam bárhova csak számba ne.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 07. 15. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 16:35
Szöszke Bébi!
Azt írtad, hogy a "számba nem engedem".
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem?
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem?
Szöszke Bébi!
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért?
Félre ne értsd, nem kötözködöm, csak érdekel a véleményed, hátha így jobban megértem a nőmet... Rossz emlék, vagy nem jó az íze, illata?! Szóval, miért nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 18:35
Én azt szeretem ha a férjem a hasamra vagy mellemre élvez nagyon izgalmas,néha az arcomra is jo de számba nem engedem.
Te, MÁZLISTA!! Nagyon szerencsés vagy ám, de gondolom, ezt tudod! Ha néha még a barátnőjét is áthívja, akkor szvsz egy szavad sem lehet!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55743)
2008. 07. 15. kedd 10:02
én imádom a feleségemet, mert nálunk teljesen mindegy hova, csak menjen és érezhesse és kenhesse magán. szaxinál a szájába és arcára, ha kefélünk a puncijába, hasára, lábára, a mellsexnél a melleire vagy a mellei közé, ha lovagol a puncijába vagy kiveri a hasamra, ha hátulról akkor meg a popsijába, vagy a hátára, vagy a puncijába
imádom
én imádom a feleségemet, mert nálunk teljesen mindegy hova, csak menjen és érezhesse és kenhesse magán. szaxinál a szájába és arcára, ha kefélünk a puncijába, hasára, lábára, a mellsexnél a melleire vagy a mellei közé, ha lovagol a puncijába vagy kiveri a hasamra, ha hátulról akkor meg a popsijába, vagy a hátára, vagy a puncijába
imádom
"de számba nem engedem." Miért, a hasadon és a melleden szereted, azt írod, meg azt, hogy izgalmas, aztán "néha az arcomra" s tovább miért nem? Valami rossz emléked, rossz tapasztalatod tart vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 18:35
Én azt szeretem ha a férjem a hasamra vagy mellemre élvez nagyon izgalmas,néha az arcomra is jo de számba nem engedem.
Én a hasára és a melleire szeretem,meg természetesen a puncijába. Ő szereti a szájába is és le is nyeli szívesen..hát természetesen azt is szeretem...nagyon.Egyébként meg bárhova.csak élvezzek valahova....