Akkor tényleg nem szeret. Legközelebb amikor kinyalod, rohanj el még azelőtt szájat öblögetni, mielőtt elélvezett volna. Mondd meg neki utána, hogy nem tudod mi van veled, de egy ideje undorodsz a nedveitől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (301873)
2008. 07. 07. hétfő 23:55
Sajnos az én barátnőm undorodik tőle,pedig adnám neki mindenhová.Szájba,arcra, már próbálkoztam nála de mindig elutasít hogy egy perverz állat vagyok.Ha a hasára megy,rögtön letörli és megy zuhanyozni.
Így jártam...
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
A FERFI A MELRE ES A SZAJBA ELVEZZEN
én a azt szeretem ha punciba vagy hasra élvezhetek!
Hát akkor nem szeret igazán...
Nálunk ez a téma sosem volt tabu és sosem ment még rossz helyre a cucc.
A párom egyszerűen imádja a nedűmet, lenyelni, elkenni, vagy csak hagyni lefolyni egy jó kis anális élvezéskor...
Imádom Őt!!! Ez az igazi szeretet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk ez a téma sosem volt tabu és sosem ment még rossz helyre a cucc.
A párom egyszerűen imádja a nedűmet, lenyelni, elkenni, vagy csak hagyni lefolyni egy jó kis anális élvezéskor...
Imádom Őt!!! Ez az igazi szeretet
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (301873)
2008. 07. 07. hétfő 23:55
Sajnos az én barátnőm undorodik tőle,pedig adnám neki mindenhová.Szájba,arcra, már próbálkoztam nála de mindig elutasít hogy egy perverz állat vagyok.Ha a hasára megy,rögtön letörli és megy zuhanyozni.
Így jártam...
Szerintem a punciba és a nő szájába kell élvezni. Ha akarja akkor az arcára is...
Nekem akkor a legjobb, ha a makkomat szopja-szívja és élvezésemkor, amikor spriccelek: Leszívja a spermámat és lenyeli. Az is különös és jó élvezet amikor a szájába rázom a spermát és a nyelvén látom fehérleni...
Így jártam...
csatlakozom. én is lennék az alkalmid
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (154661)
2008. 07. 06. vasárnap 17:07
az én volt párom a számba adta szinte mindig. de most csak alakalmi sex van nekem mind1 hova megy csak jöjön
szívesen lennék alkalmi szexpartnered.oda élveznék,ahova csak akatod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (154661)
2008. 07. 06. vasárnap 17:07
az én volt párom a számba adta szinte mindig. de most csak alakalmi sex van nekem mind1 hova megy csak jöjön
Sziasztok hölgyeim én is a csajok puncijába szájába szeretem a legjobban.Csak nagyon sok a spermám és nem igen tudják lenyelni, jut mindenhová.
Az én barátnőm is azt szereti ha a punciját lövöm tele. De, engem sokkal jobban lázbahoz ha az arcára vagy a szájába élvezhetek.
a barátnőm jobban szereti, ha egyszerre megyünk el, de nekem akkor is fav. az arc és száj
Az én barátnőm azt szereti, ha a puncijában élvezek. De mint mindig a szexben ezt is kell variálni, és ki kell próbálni mindent. Személy szerint én nagyon szereten a szájába élvezni!
Oda élvezzen ahová szeretne!!! De oda fog ahová a partnere szeretné.illetve engedi.
Ezért járunk prostikhoz ,mert ott mi diktálunk.
Ezért járunk prostikhoz ,mert ott mi diktálunk.
Szerintem tetőtől talpig bárhová, ha mindketten élvezik.
Talán nem kéne eltérni a topic címétől, ez nem az a topic ahol a régi filmeket beszéljük meg, és talán kioktatni sem kéne. Köszönöm.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 16:39
Ez úgy jött ide, hogy: Bazi Joe
Tessék művelődni régi filmek terén, kéremszépen!
És jobban illett ide, mint amit én kérdőjeleztem meg.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ez úgy jött ide, hogy: Bazi Joe
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2008. 07. 03. csütörtök 11:47
Ez most egy kurva nagy OFF lesz!
Bazi Joe ráadásul érteni is fogja!
A Kurvázós topicba még illene is.
most én kérdezem meg tőled, hogy jön ez ide?
(sehogy, ezért ki is moderáltam: öregSam)
És még mindig tartom az álláspontom, miszerint punciba a legjobb, legfinomabb, főleg ha épp a lányka is elröppen közben, a többi módi csak színezi a szexuális életet, de puncusba az igazi!
Bazi Joe ráadásul érteni is fogja!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
most én kérdezem meg tőled, hogy jön ez ide?
(sehogy, ezért ki is moderáltam: öregSam)
És még mindig tartom az álláspontom, miszerint punciba a legjobb, legfinomabb, főleg ha épp a lányka is elröppen közben, a többi módi csak színezi a szexuális életet, de puncusba az igazi!
egy egyéjszakŕs sexnél biztos hogy nem a szŕmba...
Én meg a táskájába vagy a pénztálcájába, oda a legjobb!